Od czego zacząć badania?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:tak z krwi : czeka sie 24 h ..jak masz w diagnostyce karte to on line odbierzesz
nie mam karty:(
a gdzie w Kielcach zrobić te badania?
PRZED CIĄŻĄ:
1 - ważna jest też wizyta u dentysty, najlepiej żeby wszystko było w porządku.
2 - istotne jest wyleczenie infekcji, żeby szybko nie wróciły trzeba wspólnie się leczyć. Siebie i partnera.
3 - unikanie stresu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 21:40
-
Ania_84 wrote:Najlepiej zrób w diagnostyce i poproś o kartę że chcesz odebrać wyniki on line. Na jagiellońskiej np
Dziękuję Aniu za odpowiedzi,
a ma znaczenie pora dnia, albo czas od ostatniego posiłku, czy nie ma to znaczenia? Jakoś szczególnie trzeba się przygotować do tych badań?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nie wazne zeby zorbic je wtym dniu cyklu
akurat wszystkei te badania mozna robc obojetnie kiedy i mozesz nie byc naczczo
Na czczo musisz byc jak robicsz cukier -
Jak już się nastawiłam, że zrobię te badania, to zaczynam się bać jakoś, takie głupie uczucie, może przejdzie, do czerwca się z tym oswoję
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
alternatywa wrote:Jak już się nastawiłam, że zrobię te badania, to zaczynam się bać jakoś, takie głupie uczucie, może przejdzie, do czerwca się z tym oswoję
To ja mam tak samo jak już się zdecydowaliśmy z mężem, że najpierw ja zrobię badania, a w kolejnym on to jakiś strach mnie dopadł. Nie umiem nawet go opisać: boję się że coś będzie źle? Sama nie wiem. Przecież to takie naturalne, że jak do tej pory się nie udaje to trzeba sprawdzić czy na pewno wszystko jest ok i przez jakieś głupstwo nam się nie udaje..
Dziś 1dc, więc badania w przyszłym tygodniu..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
do booju dziewczyny wybadac sie i chlopów a pozniej spokojnie na pełnym luzie bo wszytsko wyjdzie dobrze
-
fi0lka wrote:To ja mam tak samo jak już się zdecydowaliśmy z mężem, że najpierw ja zrobię badania, a w kolejnym on to jakiś strach mnie dopadł. Nie umiem nawet go opisać: boję się że coś będzie źle? Sama nie wiem. Przecież to takie naturalne, że jak do tej pory się nie udaje to trzeba sprawdzić czy na pewno wszystko jest ok i przez jakieś głupstwo nam się nie udaje..
Dziś 1dc, więc badania w przyszłym tygodniu..
ja zdecydowałam zrobić sobie te badania prywatnie, teraz będę wiedziała na czym stoję, w poniedziałek pójdę do gina z wynikami i niech mi powie co mam robić, szukam w międzyczasie endokrynologa, i teraz mam poczucie, że eyrwałam się z tej bezczynności, z tego czekania, z bezsilności, - teraz wiem z czym muszę walczyć, bo niestety wyniki nie są idealne:)
ja mam jakąś traumę, boję się białego fartucha i igieł i jakoś się przełamałam, ty też dasz rade skarbie :* -