Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja chyba sie nie zapisalam na testowanie, ale to tam nic, 23.11 mam zamiar testowac wtedy powinien byc okres.
tzn wtedy powinien byc gdybym miala cykle jak zawsze 26 27 dni
ale jak bylam w pon u gina to okazalo sie ze mialam owulacje w 17-18!! dc SZOK... i teraz ciekawe czy dostane normalnie okres i bede tą drugą faze miala mega krotka czy sie przesunie.... czy tez sie nie przesunie i bedzie ciaza haha starania byly codziennie od 10 do 17 dc ( 18 juz nie bo bylam pewna ze owu mam w okolicach 13-15 dc) .....
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
adu wrote:Nie badałam b12. Mete biorę.. hmm.. z 2 lata na pewno.
Łooooo ładnie długo!
Ja biorę metę dopiero od sierpnia i moja endo kazała mi sprawdzać co jakiś czas B12. Po 1,5 msca sprawdziłam i miałam bardzo blisko dolnej granicy więc zaczęłam suplementować żeby trochę odbiła. Sprawdzę znów za jakiś czas. -
Paulinaaa wrote:normalnie bym juz jutro testowala, ale sie wstrzymam... z uwagi na pozna owu.
w ogole powinny bolec mnie juz cycki, a nie bolą NIC.... hmm
Czasem brak objawów to właśnie objaw więc wiesz... 😉😉😉 kciukiiii! ✊🏻Paulinaaa lubi tę wiadomość
-
Właśnie nie wiem już co robić.. Mam opcję, że mogę prywatnie zrobić badanie-przyjeżdżają do domu pobierają krew i płace za to 240zl🤦🏼♀️ Tu nie ma tak że se możesz iść do labo i zrobić tak jak w Pl. Mogę iść do polskiej ginekolog która bierze za usg 600zl😑 no ale po co mi usg takie drogie jak beta będzie za niska żeby coś zobaczyć... No jestem w czarnej dupie. Może pójdę jeszcze raz do mojego lekarza w przyszłym tyg. jak okres nie przyjdzie 😐 No i może skuszę się na ten test co tygodnie pokazuje - powinien być już 2+
Zrobiłam owulaka z porannego moczu to nawet pozytywny nie jest, tylko takie same kreski. Hcg na pewno rośnie mega wolno. Wolałabym już ten okres dostac, bo ileż można czekać 🤦🏼♀️
Kredka to jak ja tu trafiłam z krwawieniem w 8tyg.to nikt mi nie pomógł - kazali jechać ronić w domu, bo oni nic nie zrobią na tym etapie. Nawet usg nie zrobili-nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2020, 09:09
-
Cześć dziewczyny. Otter oby to była implantacja ! Ja nic nie czułam w pierwszej ciąży ale wtedy tak nie obserwowałam organizmu.
Ja dziś tempka znacząco w górę, femometer pokazał mi, ze owulacja była 17 dc na podstawie tempka. O matko aż się zestresowałam bo nie serduszkowalismy wtedy8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Otter wrote:Hej Dziewczyny 😊
miałam dziś straszna noc, czuje się jakby przejechal po mnie czołg...
Obudziłam się o 2:30 z strasznym bólem brzucha. Bardzo podobny jak ten miesiączkowy ale wyżej bolało i tylko po lewej stronie brzucha. Kłująco-promieniujący ból. Do tego mega zatkany nos.
Udało mi się zasnąć ok 5 godziny. Obudziłam się przed 7 i zmierzyłam tempke chociaż wiem, że przez te zaburzenia w nocy jest niemiarodajna i wyszło 37.09. jak na mnie to bardzo dużo bo max mam 36.9. Teraz też mnie pobolewa, ale tak delikatnie i czuję się ogólnie jakbym miała dostać okres.
Powiedzcie mi proszę czy to mogła być implantacja no mam aktualnie 9dpo czy może dzieje się coś złego?
Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź 🙏 zaczynam się po prostu stresowac, bo nigdy tak nie miałam
Kochana, ja czytałam ze przy implantacji może bolec brzuch, może kłuć ale raczej po środku. Jeśli jest ostry ból z prawej lub lewej strony lepiej zainterweniować bo może się okazać ze to zagnieżdżenie np w jajowodzie.
Nikogo nie chce straszyć, ale bądź czujna ! Może na betę jutro?
Mam nadzieje ze u Ciebie będę dwie kreski i bobas w odpowiednim miejscu !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2020, 09:20
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Lady_Dior masakra, naprawdę beznadziejna jest Twoja sytuacja. Mam jednak nadzieje, że będzie dobrze i mega Ci tego życzę. ❤️
Adu No to 25.11 będziemy się stresować razem bo mam wtedy wizytę u gina o 16:30.
Otter na spokojnie, nie ma się co nakręcać w żadną stronę. Niestety trzeba czekać. Tylko czas może nam dać odpowiedź. Sama też walczę z myślami i tym żeby na spokojnie czekać. -
Niebieska Gwiazda wrote:Lolipop nie zostawiaj nas.A jak już bédziesz musiała to daj znać I tak na prawdę to zrób krótką przerwę.
Tym razem nie spinam się w ogóle 😅🤣
Małemu wysypka znika. Takze dziwne to wszystko ale podobno zdarza się że wystąpi więcej jak dwa razy 🙄no nic. Grunt że to nie covid 😅
Kredka hahahahahha tyle szczegółów to dla mnie na kilka nocy hahaha -
Otter wrote:Głównie bolało mnie przy pempku po lewej stronie. Też się obawiam, że może być źle zaimplementowane... Teraz już praktycznie nie boli.
Myślisz, że wyszłaby jutro beta z rana? Czy może bardziej zrobić w piątek?
Wczoraj byłam się kłuć na proga i tokso.
Bądź dobrej myśli ❤️Otter lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia