Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobryyyyy! ❤️
Właśnie nie kojarzę żeby ktoś dziś testował.
Ja dziś byłam w labo sprawdzić ostatni raz beta hcg i TSH bo endo mi kazała sprawdzić i przyjść do niej z wynikiem. Wizytę u endo mam dopiero za miesiąc ale w razie czego pokaże ginowi w środę.Nunakala lubi tę wiadomość
-
kredka wrote:Dobryyyyy! ❤️
Właśnie nie kojarzę żeby ktoś dziś testował.
Ja dziś byłam w labo sprawdzić ostatni raz beta hcg i TSH bo endo mi kazała sprawdzić i przyjść do niej z wynikiem. Wizytę u endo mam dopiero za miesiąc ale w razie czego pokaże ginowi w środę.
Trzymam kciuki żeby beta wystrzeliła mega w górę
Coś muszę dziś wymyślić8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Paulinaaa wrote:kredka ilu dniowe cykle mialas zazwyczaj ?
zerknelam sobie na twoj wykres i widze ze pozno testy zaczely wychodzic a jest wszystko super , taki twoj wykres to taki wykres dajacy nadzieje
Nawet nie pytaj. 😅. Moje naturalne cykle to 60-100 dni. A rekordowy to 120 dni. 🤯 Ten ostatni był stymulowany clo od 5-9dc. Podejrzewam późne zagnieżdżenie w 9-10 dpo pewnie stąd te testy późno zaczęły wychodzić. Zobaczymy co tam gin wypatrzy w środę...Nunakala, Paulinaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja dostałam od endo deksometazon po 0,25mg raz na dwa dni. Wiec malutko, ale powinno zbić ten mój 17OH progesteron.
Wczoraj zbadałam tez indeks Homa i mam 1,15 wiec mega się cieszę ze nie mam IO. Czekam jeszcze na wynik żelaza u ferrytyny.
Dziś mam ostatni dzień luteiny i zastanawiam się czy testować w sobotę czy w niedziele. A może odstawić i poczekać czy przyjdzie @? Raczej przyjdzie, pogodziłam się już ze to nie jest ten cykl.25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Nunakala wrote:Tez miałam iść bo dziś będą znajomi i nie wiem czy pić alko ale przecież dopiero 8dpo wiec co by tam miało wyjść
Trzymam kciuki żeby beta wystrzeliła mega w górę
Coś muszę dziś wymyślić
8dpo to wcześnie. Może nic nie wyjść więc to chyba bez sensu. A co do alko to ja mam spokój odkąd biorę metę, mówię że nie pije bo jestem na lekach i koniec. Chociaż niektórzy tego nie potrafią pojąć, że można nie pić alko. 🙄 -
Otter wrote:U mnie ten sam problem z alko za każdym razem jak się z kimś widzimy 😂 tym bardziej, że wszyscy już czekają na nasze Bobo 😂
Jutro jedziemy do znajomych więc mam trochę łatwiej, bo będę kierowcą 😀
Ostatnim razem musiałam powiedzieć bo robiliśmy sylwestra, a ja jestem dosyć towarzyska wiec nikt by nie uwierzył, ze nie pije tak po prostu 🤷♀️8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Otter wrote:Jak to nie Twój cykl? Twój wykres jest na liście moich ulubionych i nie chce słyszeć, że się nie uda 😉🍀🤞 walczymy do końca póki nie ma małpy i się nie poddajemy 😀
Haha dzięki ❤️ od wczoraj mam ochotę na bąbelki (generalnie nie lubię gazowanego) - na colę, szampana. Dziwne to, ale się nie wkręcam.
Mój wykres może być zbyt ładny przez luteine niestety.
Jak u Ciebie? Jak objawy, kiedy test?Nunakala lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Gosia33, Kredka u mnie nic się nie zmieniło. No może poza tym, że testów nie robiłam wczoraj ani dziś. Jutro zrobię, żeby zobaczyć w jakim kierunku to idzie. A tak żyję sobie w takim zawieszeniu...
Kredka kciuki za betę 🙂 Proga nie badasz❓ Będę wyczekiwać Twoich wyników 😌
Adu chwal się tą pamiątkową krechą😀Gosia33, Otter, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Otter wrote:Albo pooszukiwać trochę?? I robić sobie bezalkohole mohito w kuchni 😀
Paulinaaa, kredka, Otter lubią tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Paulinaaa, Lady Dior proga badałam 5 dpo i był 22,20 ng/ml i potem zbadałam razem z betą 18 dpo i był 37,50 ng/ml.
Wydaje mi się, że spoko... jak myślicie?
Nie mam żadnych plamień ani nic a wynik wydawał mi się ok biorąc pod uwagę normy i nie sprawdzałam więcej. 🤷🏻♀️