Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Baśka 89 wrote:Dziewczyny w którym tygodniu słychać serduszko?
Ostatnio nie usłyszałam i się zastanawiam od którego słychać.Podobno jak beta ma ponad 1000🤔 ale czy to prawda niewiem.
Od 1000 powinno być widać pęcherzyk a co do serduszka to trochę indywidualna kwestia ( np kiedy było faktycznie zagnieżdżenie) i oczywiście zależna również od sprzętu. W pierwszej ciąży 5+6 było serduszko a na innym sprzęcie w szpitalu dzień później powiedzieli że jeszcze nie widzą. 🤷🏻♀️
W środę będę mieć 6+3 i mam nadzieje że już będzie... 🤞🏼
W jakim tyg byłaś na wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 12:09
Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Otter wrote:Od soboty już byłam nastawiona na małpę.
Dziękuję za wszystkie kciuki. Przydadzą się na grudzień.
Martyna33 mam nadzieję że zarażę się od Was i wykreskuje coś w przyszłym miesiącu 😀.
Nunakala, będę testowała w Wigilię. Mam test z tego cyklu i co ma być to będzie ale będę sikała 🤣
Twarda sztuka !
Mnie dziś rozpala macice wiec chyba szykuje się @ ehh
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
kredka wrote:Nie zgadzam się! 😐
Mają być dwie kreski a nie 🐒!8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
kredka wrote:Od 1000 powinno być widać pęcherzyk a co do serduszka to trochę indywidualna kwestia ( np kiedy było faktycznie zagnieżdżenie) i oczywiście zależna również od sprzętu. W pierwszej ciąży 5+6 było serduszko a na innym sprzęcie w szpitalu dzień później powiedzieli że jeszcze nie widzą. 🤷🏻♀️
W środę będę mieć 6+3 i mam nadzieje że już będzie... 🤞🏼
W jakim tyg byłaś na wizycie?
Wtedy do 6 nie było serducha...z resztą od początku beta źle rosła...maxymalnie miałam 356...więc bardzo słabo rosła...w lipcu poroniłam w 8tygodniu...od 6t ciąża przestała się rozwijać.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Martyna33 wrote:Mam wynik
Hmm beta = 19
Jakim cudem taka tłusta krecha?
Ekstra! ❤️
To wynik z wczoraj gdzie kreska była blada ale była. Dziś ciemniejsza bo i beta większa! No i widocznie dobrze skoncentrowany sik był. 😅
Jutro powtórka?Titanickova lubi tę wiadomość
-
kredka wrote:Ekstra! ❤️
To wynik z wczoraj gdzie kreska była blada ale była. Dziś ciemniejsza bo i beta większa! No i widocznie dobrze skoncentrowany sik był. 😅
Jutro powtórka?
Tak, jutro powtórzę bo nie da mi to spokoju! Ale w sumie jeśli wczoraj był 10-12 dpo to niezły wynik, widze ze ty tez miałaś malutki ❤️
Titanickova lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna, dobrze jest! Ja 10 dpo mialam 24, wiec s sumie podobnie, a tez juz wtedy kreske było w miarę widać mi się pomyliło, że Ty dalej w dniach jestes
Kredka, a no właśnie, bardzo indywidualna kwestia. K której masz wizytę w środę? Ja juz o 10 🥰 -
Martyna33 wrote:Tak, jutro powtórzę bo nie da mi to spokoju! Ale w sumie jeśli wczoraj był 10-12 dpo to niezły wynik, widze ze ty tez miałaś malutki ❤️
Dokładnie! U mnie początkowe wartości też były małE ale przyrost jak liczyłam na kalkulatorze hcg bardzo dobry. Ja już nie robię bo środa już blisko i nie potrzebuje się dodatkowo stresować.
Trzymam kciuki za Twój wynik i żeby pięknie rosła! 🤞🏼 -
Dziewczyny Wy wszystko wiecie.
Dziś mam 14dc. Od kilku dni pobolewał mnie lewy jajnik. Testy owu z jasną kreseczką (zdjęcie).
Wyjechałam na weekend i zapomniałam termometra. Wczoraj rano miałam ostry ból jajnika przez godzinę i myślałam, że to owulacja. Ale testy blade.
Dzisiaj prawie nie czuję jajnika, a test z ciemną kreską, a temperatura niska.
To kiedy niby ta owulacja? Ja prdl już nie wiem jak to liczyć. A ten ból jajnika to co niby? Oszaleć można. 🙉😍
https://zapodaj.net/46cff99618a62.jpg.html -
kredka wrote:Dokładnie! U mnie początkowe wartości też były małE ale przyrost jak liczyłam na kalkulatorze hcg bardzo dobry. Ja już nie robię bo środa już blisko i nie potrzebuje się dodatkowo stresować.
Trzymam kciuki za Twój wynik i żeby pięknie rosła! 🤞🏼
Jednak skonsultowałam się z lekarzem i poradził mi żeby sprawdzić w czwartek betę, wtedy już powinna być min 80 ) także chyba go posłucham, a do tego czasu uzbroje się w cierpliwość
Zapytałam go tez kiedy jest sens zrobić pierwsze usg to powiedział ze beta ma być min 2500, także jak dobrze pójdzie przyrost to po 6 grudnia 🙏🏼kredka lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Blanka, owu będziesz miała w ciągu 12-36 godzin. Ewidefnie ten dzisiejszy to pik działajcie! Dlatego też dzis spadek temp.
Ja sobie wyliczyłam, że według moich przyrostów powinnam mieć juz na pewno ponad 10 000, nawet kolo 20. Ale to pod warunkiem, że utrzymywał się przyrost. Tylko, ze tu nie ma jak wyrokować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 12:48
Blanka1988 lubi tę wiadomość
-
Zostawić Was na chwilę 😱😅
Otter nie lubię tego! Czekamy na Ciebie 😁
Martyna33 beta jest ok jak na taki dzień. Wszystko to kwestia indiwidualna. Wszystko też zależy od czułości i jakości testu.
Nunakala ja tu przeczuwam że będzie szczęśliwy finał 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 12:50
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Blanka1988 wrote:Dziewczyny Wy wszystko wiecie.
Dziś mam 14dc. Od kilku dni pobolewał mnie lewy jajnik. Testy owu z jasną kreseczką (zdjęcie).
Wyjechałam na weekend i zapomniałam termometra. Wczoraj rano miałam ostry ból jajnika przez godzinę i myślałam, że to owulacja. Ale testy blade.
Dzisiaj prawie nie czuję jajnika, a test z ciemną kreską, a temperatura niska.
To kiedy niby ta owulacja? Ja prdl już nie wiem jak to liczyć. A ten ból jajnika to co niby? Oszaleć można. 🙉😍
Prawdopodobnie od piku z 14dc jakies 12-36h duża rozpiętość ale tak piszą źródła. Kontynuuj robienie testów. Jeśli testy bed wychodzić blade tzn ze jest po. Ale pewność daje tylko monitoring.
https://zapodaj.net/46cff99618a62.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 12:50
Blanka1988 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07