Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
adu wrote:O wow, jaka ładna, który dpo? Gratulacje!
A mnie tak kusi żeby iść jutro na tq bwte.. 😂 patrząc na moje poprzednie przyrosty to noglby być ladny wynik juz jutro. 🥰
To powiem wam, ze mi się apka w ogóle nie wiesza i przede wszystkim dużo wygodniej się pisze i xzyta niż w przeglądarce.
W niedzielę 15.11ial być okres.Czyli 8dzien po planowanej miesiączce.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
adu wrote:O to ladnie! To pewnie gdzieś ok 20 dni po owulacji?
Dzisiaj mam 22dzien po owulacji ☺️
Chyba do mnie dociera że jestem w ciąży 😱😱😱😂😂😂kredka, sandrina22, Blanka1988, Niebieska Gwiazda, Monika87 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ciekawa jestem co mi dziasiaj pokaże moja beta 😱 po pracy jadę zbadać przyrost. Niech pięknie rośnie 🍀
Adu ja też wolę korzystać z aplikacji bo ta przeglądarka też mnie irytuje. Ja wykupiłam w tym miesiącu premium tylko dlatego żeby sprawdzić jaka miałam temperature przy poprzedniej ciąży. Bo teraz dziady uniemożliwili to bez premium.Baśka 89, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Jak wy się tu produkujecie dziś. 😅 Nie wyrabiam bo jestem zawalona robotą. 🤣
Na belly się nie wybieram dopóki mi lekarz nie potwierdzi i nie usłyszę serducha. 😉
A wspólny wątek to super sprawa! Bo faktycznie dziewczyny z końca listopada testujące będę już na sierpień a te z początku na lipiec.Endzi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jakie macie piękne te kreski😍 No cudowne 😁 Uwielbiam patrzeć na takie fajne tłuścioszki 😁
Ja z córką miałam betę w pl 2x badaną i 16dpo ponad 800 a 18dpo 2040 🙂
Kredeczko No lipa tu jest z dostaniem się do lekarza. Ginekolowi nie zawraca się głowy takimi pierdami. Pójdę może do polskiej ginekolog prywatnie ale 600zl za wizytę ehhhh. Oczywiście stać mnie ale kurde ja płacę miesięcznie 600zl.ubezpieczenia zdrowotnego i dlatego mnie to boli, że muszę jeszcze tyle za wizytę zapłacić jeśli chcę być spokojna🤬
Czuję się dobrze, brzuch mnie w ogóle nie boli, krwawienie normalne, także tylko mieć nadzieję, że wszystko jest w porządku 😌
Ewciia no pogmatwane to u Ciebie. Mam nadzieję, że po wizycie będzie już wszystko jasne, bo w takiej niepewności ciężko funkcjonować 🤷🏼♀️ Daj znać jak tam po wizycie.
Ja trzymam jeszcze kciuki za kolejne kreseczki. Oby tak końcówka listopada była owocna 😁
-
adu wrote:Baśka, super 🥰
Chyba pojde jutro na ten przyrost zbadać, tez będzie 22 dpo 😂
Endzi☘☘ za bete. Ja to nie ogarniam tej aplikacji, ze tam coś zmieniali ale to faktycznie lipa jak tyle poutrudniali.
Idź idź ☺️ i daj znać 😁
A co do aplikacji o wiele łatwiej niż na przeglądarce 😁 Kwestia przyzwyczajenia 😉[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Otter wrote:Melduję małpę. Niestety przyszła ta paskuda 😠
Cholera No! A tak trzymałam kciuki
Następny cykl będzie Twój! Dwie kreski są zaraźliweBaśka 89, Otter lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Otter wrote:Melduję małpę. Niestety przyszła ta paskuda 😠
Otter lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
kredka wrote:Martyna33 No gdzie ten Twój wynik?! Bo ja się niecierpliwię! 😅