Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czuje ze dopada mnie stres przed jutrzejszym usg😱
Dobrze ze mam na 9:15 to nie będę musiała długo czekać.
Odebrałam wyniki badań 1 trymestru i w sumie chyba jest wszystko okej. Nawet tsh mam na poziomie 0,8 a jeszcze w październiku było 2,8. Także zmiana dawki leku dobrze zrobiła.💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi wrote:Dziewczyny czuje ze dopada mnie stres przed jutrzejszym usg😱
Dobrze ze mam na 9:15 to nie będę musiała długo czekać.
Odebrałam wyniki badań 1 trymestru i w sumie chyba jest wszystko okej. Nawet tsh mam na poziomie 0,8 a jeszcze w październiku było 2,8. Także zmiana dawki leku dobrze zrobiła.
Nie martw się! Będzie dobrze!! A czemu zdecydowałaś się na tak wczesne usg? Serduszka chyba jeszcze nie będzie ?
Tak czy siak trzymam kciuki, napisz nam tutaj po usg ❤️ tsh piękne25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Dziewczyny mi się jeszcze nie udało, ale jak tak Was czytałam, to uśmiech mi się na twarzy pojawił.
Ja zawsze chciałam bliźniaków 😂 brojacych chłopaków 😂 mieliby na imię Oliver i Oskar 😂Endzi, kredka, sandrina22 lubią tę wiadomość
Ona+On - wszystkie wyniki w normie
02.20 Lewy jajowód niedrożny
19.09.20 - I IUI ☹️🍷
12.11.20 - II IUI 🍷
31.01.20 - III IUI 🍺🍺🍺🍺
02.2021 Spadek jakości nasienia - ruchliwość 0%, morfologia 1%
04.2021 morfologia 11%, ruchliwość A+B 76% 💪💪💪✔️✔️
Oboje - suplementacja plus dieta i ruch✔️✔️
Gameta Gdynia:
04.21 AMH 1,31 ng/ml (duży spadek - 03.20 prawie 4 ng/mol)
TSH, FT3, FT4 ✔️
Plan:
Długi protokół:
Ovulastan ✔️
Gonapeptyl Daily ✔️
Bemfola ✔️
Menopur ✔️
Mensinorm ✔️
21.06.21 punkcja 🍀🍀
Mamy 4 komórki
26.06.21 transfer 4.1.1. 😭
27.07.21 transfer 3.1.1. 😭
30.08.21 transfer 4.2.2. 😭
Mamy ❄️ 2.1.2 ostatnia... Najważniejsza... ❤️
Plan - immunologia i... Znów zacząć wspólnie cieszyć się małymi rzeczami, uśmiechać się do siebie nawzajem...
ANA1 dodatnie
Następnie: ANA3, KIR, HLA-C, CBA, IMK -> Paśnik ? -
Martyna33 wrote:Nie martw się! Będzie dobrze!! A czemu zdecydowałaś się na tak wczesne usg? Serduszka chyba jeszcze nie będzie ?
Tak czy siak trzymam kciuki, napisz nam tutaj po usg ❤️ tsh piękne
Ja nie liczę na serduszko chce tylko zobaczyć czy pęcherzyk jest w macicy. Kolejną wizytę z usg mam 10.12 wtedy już mam nadzieję ujzec ❤️
Agusia_246 życzę Ci z całego serca doczekać tych brojących chłopaków ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2020, 19:48
agusia_246, Baśka 89 lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
agusia_246 wrote:Dziewczyny mi się jeszcze nie udało, ale jak tak Was czytałam, to uśmiech mi się na twarzy pojawił.
Ja zawsze chciałam bliźniaków 😂 brojacych chłopaków 😂 mieliby na imię Oliver i Oskar 😂
Chcialam blizniaki zawsze, oczywiscie nie wiedząc jak trudno jest przy jednym. Teraz mam synka i nie wyobrazam sobie urodzic blizniat (choc szanse są, bo mama ma siostre blizniaczke). Co do imion, u nas mial byc Oliwier, ale ostatecznie postawilismy na Kacpra. Jezeli bedzie drugi chlopiec, to Oskar.
Takze uwazam Twoj wybor za wysmienity 💓👌
Dziewczynka Amelia, choc ja i tak czuje, ze noszę chlopca pod sercem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2020, 20:39
mgielka, agusia_246 lubią tę wiadomość
-
Ja pracuję i nie brałam L4 choć lekarz chciał dać-dobrzensie czuje i nie czuję potrzeby narazie iść na zwolnienie.
Co do imion u Nas jednogłośnie Dorian i Aurelia ☺️
Chciałam Maje ale u mnie w bloku dwie suczki się nazywają maja i jakoś dziwnie tak córkę nazwać 🙄
W piątek lecę do laboratorium na badania bo na 10.12 muszę je zrobić.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
To ja już nie wiem co robić niby poroniłam ale w szpitalu po 3 tygodniach od początku krwawienia stwierdzili poronienie częściowe. 24 miałam lyzeczkowanie i właśnie 24 i 25 było lekkie krwawienie. Od 26 zaczęłam mocniej krwawic. Mam problem zawieść nawet córkę autobusem do zerówki. Dziś po 2 godzinach nie było nawet białego skrawka na podpasce jak wróciłam do domu. Słabo mi było i miałam wrażenie, że zaraz umrę. W ubiegłą noc wstawalam się myć bo przecieklam.. W tej chwili na razie troszkę oslablo... Ale to już 8 dzień krwawienia. Jestem już wykończona.
Wybaczcie, że was nie czytam, ale nawet nie mam kiedy...Córka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie. -
Ewciia wrote:To ja już nie wiem co robić niby poroniłam ale w szpitalu po 3 tygodniach od początku krwawienia stwierdzili poronienie częściowe. 24 miałam lyzeczkowanie i właśnie 24 i 25 było lekkie krwawienie. Od 26 zaczęłam mocniej krwawic. Mam problem zawieść nawet córkę autobusem do zerówki. Dziś po 2 godzinach nie było nawet białego skrawka na podpasce jak wróciłam do domu. Słabo mi było i miałam wrażenie, że zaraz umrę. W ubiegłą noc wstawalam się myć bo przecieklam.. W tej chwili na razie troszkę oslablo... Ale to już 8 dzień krwawienia. Jestem już wykończona.
Wybaczcie, że was nie czytam, ale nawet nie mam kiedy...
Takie silne krwawienie to chyba nie jest dobry objaw. Może skonsultuj się z lekarzem w razie czego.?💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Ewciia wrote:To ja już nie wiem co robić niby poroniłam ale w szpitalu po 3 tygodniach od początku krwawienia stwierdzili poronienie częściowe. 24 miałam lyzeczkowanie i właśnie 24 i 25 było lekkie krwawienie. Od 26 zaczęłam mocniej krwawic. Mam problem zawieść nawet córkę autobusem do zerówki. Dziś po 2 godzinach nie było nawet białego skrawka na podpasce jak wróciłam do domu. Słabo mi było i miałam wrażenie, że zaraz umrę. W ubiegłą noc wstawalam się myć bo przecieklam.. W tej chwili na razie troszkę oslablo... Ale to już 8 dzień krwawienia. Jestem już wykończona.
Wybaczcie, że was nie czytam, ale nawet nie mam kiedy... -
Endzi wrote:Ja nie liczę na serduszko chce tylko zobaczyć czy pęcherzyk jest w macicy. Kolejną wizytę z usg mam 10.12 wtedy już mam nadzieję ujzec ❤️
Agusia_246 życzę Ci z całego serca doczekać tych brojących chłopaków ❤️
Rozumiem! Napewno jest w macicy, a 10.12 obydwie zobaczymy serduszko ❤️ ściskam, powodzenia dziś
Zrobiłam sobie pamiątkowy teścik, dwie grube kreski także kropek na miejscu )
Ewa, zgadzam się z dziewczynami, marsz do lekarza !Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 07:06
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Endzi, Martyna, na pewno będzie już serduszko!
Endzi, kciuki za dzis!
Martyna, tez sobie zrobilam taki teścik:) jq mam jeszcze kilka z allegro i np jak w to nie wierze to ide i sikam w ciągu dnia 😂😂 chora glowa, ale to takie nierealne
Chociaz od niedzieli codziennie rano czuje się na kacu.. o losie.. 🙄 Przechodzi, no ale tak jest. W ciągu dnia tez mnie to lapie na jakieś krótkie chwile.
Ja ostatecznie odwołałam ta wizytę na 4, żeby mnie nie kusiło 😂 także jeszcze niecały tydzień i zobacze moje maleństwo 🥰
To takie śmieszne, ze gdzieś jesteśmy, na przykład wczoraj Ł robil tatuaz i to było obok mojego brata ciotecznego, wiec wpadliśmy do nich, mamy bliskie relacje i tak dziwnie było im nic nie mówić. Ale jeszcze troszkę. 🥰
Powiem wam dziewczyny, ze ja jestem tak strasznie szczęśliwa. Zupełnie niedowierzam, boje się, że moje szczęście zgaśnie, ale jednocześnie jestem tak ogromnie szczęśliwa, wdzięczna.. aż nie umiem tego opisać.Martyna33, Endzi, Monika87 lubią tę wiadomość
👧 07.2021 -
Ewciia kochana koniecznie kontakt z lekarzem lub na oddzial. Mi przy wypisie mówili ze jak zaczne mocniej krwawic lub sie źle czuć to mam wrócić. I wróciłam od razu w sobotę dzien po zabiegu bo dostałam wysokiej gorączki nie mialam siły palcem ruszyć. Dostalam antybiotykm. Dzis mija 5 dzien po zabiegu i pod względem fizycznym moge powoli zapominać ze go mialam...04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Witam z rana ☺️
Ja też dziś sobie zrobiłam taki test na pamiątkę, taki ładny 🤣 nie z allegro . Wyszły przepiękne grube krechy ❤️
Adu będzie dobrze zobaczysz ! Nic nie zgaśnie 😘
My na razie nie wybiegamy za bardzo w przyszłość jak mój mąż coś tam zaczyna mówić co kupić itp. to od razu mówię że nie ma na razie co myśleć i już.
Za to kompletnie ogarnął mnie jakiś nastrój iście świąteczny 💗 już bym chciała ozdoby i cały dom w Świętach 🤩Endzi lubi tę wiadomość
-
Monika, nie no, ja też w przyszlosc nie wybieram, ale mój telefon pełen jest screenów pokojow albo wózków 😂 ale to dopiero na wiosnę.
Oj tak, szal świąteczny i u mnie. W niedziele zamekrzam ubierać choinkę
Wlasnie chciałam zjeść śniadanie, ale warzywa mi nie przechodzą przez gardło zjadłam parówki i jakis slodki jogurt.. ja nigdy tak nie jem, ale normalnie mi się cofalo😭Monika87, Baśka 89 lubią tę wiadomość
👧 07.2021