Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika87 wrote:No ja niestety do tych szczupłych nie należę więc mi brzuszek tak jakby się już teraz zaokrąglił bo nie mogę go za Chiny wciągnąć ... 😁 Jeszcze jak nie byłam w ciąży to jakoś to ukrywałam, sciskałam a teraz tak nie mogę .. bo czuję jakby ciągle był wydęty 🙃
W Lidlu ostatnio widziałam miała być oferta dla ciężarnych aczkolwiek nie wiem czy już była czy jeszcze nie. Po mnie na razie nie będzie widać bo ja też wystartowałam z nadwagą. Także mam spokój przynajmniej do 12tc z widocznością brzucha. Tak myślę a jak będzie to zobaczymy.
Jak byłam w ciuchu ostatnio to też były jakieś spodnie ciążowe. Ja na razie się mieszczę we wszystko także nie mam problemu z tym.
Jeżeli chodzi o podpisy to kliknij w mój np i Cię przekieruje na suwaczki. Albo wejdź na www.suwaczki.plWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 22:54
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
My mowimy w Wigilie..dokladnie tak samo, jak dwa lata temu, bo ja urodzę dokladnie w 2gie urodziny syna.Los tak chcial. Tylko teraz to synek powie, tzn majac na sobie body z napisem bede starszym bratem. Najpierw bedzie w stroju mikolaja, bo kupilam swietnego pajaca, a potem go przebierzemy.. Nic nie mowiac. Tylko czekajac kto pierwszy powiaze napis z faktami.
Dwa lata temu tez w niekonwencjonalny sposob oglosilismy moja ciaze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2020, 06:58
kredka lubi tę wiadomość
-
Ja startuje z nadwagi, q sumie z otyłości, wiec mam spory brzuszek, ale mam wrażenie, że jest twardszy. I niestety, ale nie jest mi wygodnie we wszystkich spodniach, tzn jak mam jeansy zapięte, to mi przeszkadza, ze sa zapięte na brzuchu. 🤦♀️ najwygodniej w dresach:P
Ja będę za radością chodziła w obxislych ciuchachia, bo nigdy tego nie robie normalnie ze względu qlasnie na moja figurę, a teraz będę mogła podkreślać brzuch:D
No tydzień temu hyly ciuchy ciążowe i do karmienia w lidlu Chyba sa spoko. Ja dostane trochę mojej przyjaciółki, bo mamy taki sam rozmiar wiec będę mogła skorzystać. Mam dużo sukienek luźnych letnich to tez będą git os maja, a wcześniej to pewnie jakieś legginsy i koszulki i na pewno kupie ogrodniczki ciążowe, bo od zawsze mam takie wyobrażenie siebie w ciąży 😁
Mili, jak powiedzieliście przy pierwszym dziecku?
My to xhyba powiemy przy życzeniach, jak będą życzyć, żeby w końcu było dziecko. Chyba, ze nie będą, bo juz zwatpili w nas, to nie wiem
Moj maz wstal o 5:30 j pojechal do lidla, kupil nam lidlomixa 😁😁 dobrze, ze tak zrobił, bo się okazało, że na sklepie było 8 szt, a 6 osob które weszły razem z nim do sklepu wzięły to urządzenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2020, 07:07
👧 07.2021 -
Mili ekstra plan 😍 też chciałam powiedzieć w święta ale sprawy się pokręciły i przez moją niespodziewaną wizytę w szpitalu powiedzieliśmy żeby nie robili domysłów i się nie denerwowali. I dobrze wyszło bo mam ogromne wsparcie teraz, zarówno takie psychiczne jak i w innych kwestiach. Widocznie tak musiało być. Reszta osób dowie się zapewne dopiero po 4 miesiącu.
Co do ciuchów to nie miałam z lidla (w czasie poprzedniej ciąży dopiero się pojawiały w lidlu ubrania ciazowe i dla maluszków) koniecznie muszę wypróbować tym razem! Ale miałam leginsy i bluzki z hm i byłam z nich mega zadowolona. W ogóle dalej je chyba mam upchane w worek z ciuchami dla niemowlaka. 😂😂😂
Zmykam do lekarza. -
Ja jestem dość szczupła bo ważę 51,5 i jak mnie ćmiło podbrzusze to tez nie mogłam ubierać jeansów ale teraz już jest spoko. Napewno nowy stanik niedługo będę musiała kupić, bo ledwo znajduje u siebie jakieś w które się mieszczę. A u szczupłych osób chyba widać szybciej brzuch? No nic, zobaczymy jak to będzie, narazie dużo jem a waga stabilna.
Mili, ale Ty masz już wszystko wymyślone! Cała strategia 😂
My powiemy rodzicom na Świeta przez kamerkę, bo niestety to pierwsze świeta kiedy dzieli nas ponad 3tys km. Przynajmniej święta będą bardziej radosne a wszystkim innym powiemy po prenatalnych. Teraz wie tylko moja przyjaciółka ☺️25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
adu wrote:Kredka, dobrze, ze powiedzueliscie, bo rodzina może wam pomoc trzymam kciuki za wizytę!
Martyna, s sumie to różnie z tym brzuchem, chyba nie ma zasady. Wy mieszkacie za granicą czy rodzice?
Mam nadzieje ze jak będzie bobas to będziemy się częściej widzieć , bo co bardziej rozczula dziadków jak nie wnuczek )
Rzeczywiście lidl ma super ofertę dziecięcą i fajnie, że można zamawiać online. Skiphop czy carters często są na zalando/limango po dobrych cenach lub można tez z USA zamawiać jak są tam wyprzedaże.
A co do ciążowych to właśnie lidl, hm widziałam, reserved ma ofertę ciężarną i na zalando jest dużo sukienek i takich rzeczy.
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
My uzgodniliśmy że powiemy rodzicom w święta. I tak myślałam żeby kupić mojej mamie duży kubek z jakimś napisem o babci i wrzucić w środek smoczek. A co do teściowej to nie mam pojęcia jeszcze. Może to samo i jej kupimy. Wgl znalazłam taka stronę z ręcznie robioną porcelaną. Www.nadzwyczajna.pl czy jakoś tak by to było. Więc może coś w tym stylu ale jeszcze to przemyśle.💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Fajne są różne pomysły, ze zostaniesz babcia, zdrapki, kubki.. Ale ja mam tak głupich tesciow, ze w ogóle bez sensu im takie coś dawać 😂 ewentualnie zrobie kopie usg i dopisze "widzimy się w lipcu" u wsadze do koperty 🤷♀️
Zawsze myslalam, że na dzień babci i dziadka wysle czekoladowy telegram z czekoladkami i z usg wlasnie z napisem widzimy się kiedyś tam. W sumie może kupie takie czekoladki i dorzucę im do prezentów
O taki np
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2020, 11:27
👧 07.2021 -
adu wrote:Fajne są różne pomysły, ze zostaniesz babcia, zdrapki, kubki.. Ale ja mam tak głupich tesciow, ze w ogóle bez sensu im takie coś dawać 😂 ewentualnie zrobie kopie usg i dopisze "widzimy się w lipcu" u wsadze do koperty 🤷♀️
Zawsze myslalam, że na dzień babci i dziadka wysle czekoladowy telegram z czekoladkami i z usg wlasnie z napisem widzimy się kiedyś tam. W sumie może kupie takie czekoladki i dorzucę im do prezentów
O taki np
No czekolada też fajny prezent.
Jak moja szwagierka założyła starszej córce że będzie starszą siostrą to ona też nie zajarzyła o co chodzi 😅
Ten kubek co mi się podoba kosztuje 55zl 😱 No i nie wiem czy jest sens 🤷♀️
Może wymysle coś innego.💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
adu wrote:Ja startuje z nadwagi, q sumie z otyłości, wiec mam spory brzuszek, ale mam wrażenie, że jest twardszy. I niestety, ale nie jest mi wygodnie we wszystkich spodniach, tzn jak mam jeansy zapięte, to mi przeszkadza, ze sa zapięte na brzuchu. 🤦♀️ najwygodniej w dresach:P
Ja będę za radością chodziła w obxislych ciuchachia, bo nigdy tego nie robie normalnie ze względu qlasnie na moja figurę, a teraz będę mogła podkreślać brzuch:D
No tydzień temu hyly ciuchy ciążowe i do karmienia w lidlu Chyba sa spoko. Ja dostane trochę mojej przyjaciółki, bo mamy taki sam rozmiar wiec będę mogła skorzystać. Mam dużo sukienek luźnych letnich to tez będą git os maja, a wcześniej to pewnie jakieś legginsy i koszulki i na pewno kupie ogrodniczki ciążowe, bo od zawsze mam takie wyobrażenie siebie w ciąży 😁
Mili, jak powiedzieliście przy pierwszym dziecku?
My to xhyba powiemy przy życzeniach, jak będą życzyć, żeby w końcu było dziecko. Chyba, ze nie będą, bo juz zwatpili w nas, to nie wiem
Moj maz wstal o 5:30 j pojechal do lidla, kupil nam lidlomixa 😁😁 dobrze, ze tak zrobił, bo się okazało, że na sklepie było 8 szt, a 6 osob które weszły razem z nim do sklepu wzięły to urządzenie.
Dalismy zaproszenie na 18stke synka/corki. Data imprezy 31.07.2037 -
Fajne macie pomysły na powiedzenie rodzicom o dzidzi
Ja się też nad czymś zastanwiam ale muszę przegadać to z mężem
Na razie wie tylko moja przyjaciółka bo z nią biegałam a teraz musiałam maszerować więc musiałam powiedzieć
Dzięki za polecenia sklepów muszę poszperać.
-
Ja mam 17.12 wizytę i pewnie USG bo jak byłam ostatnio to jeszcze nic nie było widać.
Nie wiem jak Wy ale się stresuję .. bo odkąd ustąpiły jakieś mocniejsze objawy tak zaczely się jakieś głupie myśli.
W poniedziałek jadę na kolejna betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2020, 18:55