Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to się zastanawiam jak domontować koła do kanapy żeby na niej pojechać na wizytę 😅 z tej niemocy chyba przyrosłam do mojej kanapy i nie mogę się podnieść. Wciągnęłam pomidorówkę i zastanawiam się czy się przyjmie. Młody wcina sucharki. Jakoś to przetrwamy. 😁
Dam znać po wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2020, 13:20
Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość
-
Kredka trzymam kciuki za wizytę ✊ czekam na wieści co i jak tam wyszlo.
Martyna33 masz rację spania nie będzie. Ja jeszcze chyba autobusem muszę pojechać to tym bardziej. Nie wiem jak ja wstanę 😱
Dzisiaj wstałam o 10. Rozpaliłam w piecu, zjadłam śniadanie, wypiłam herbatę. Tak mi zimno było że wskoczyłam spowrotem do łóżka i było jakoś koło 12 jak znowu usnęłam i wstałam przed 14😅
Czasy bezsenność się mam nadzieję skończyły i można spać 😴😴
Ja też trzymam kciuki za Was dziewczyny ✊🙏 No i za te nasze ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2020, 14:27
Baśka 89 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Melduję dobre wieści. Bobuś ma się dobrze, serce mu bije jak u małego koliberka. 😅 ładnie nadgania i według usg jest 7+6 więc spoczko. Następna wizyta za 3 tyg bo mówi, że z uwagi na krwiaka woli mnie częściej widywać. Kazał się zapisać na prenatalne - ale hardcore bo to już brzmi jak poważna ciąża. 😅 i jestem zapisana na 5 stycznia.
Dostałam mnóstwo badań do zrobienia i jak przyjdę z wynikami to założy kartę ciąży.
Co do krwiaka to jest mniejszy i widać już bardziej takie skrzepy i brudy niż żywą krew i nie jest blisko jaja więc jest nadzieja, że będzie dobrze.
Jakaś spokojniejsza jestem.
Czekam na jutrzejsze dobre wieści i ściskam mocno kciuki! ❤️Lady_Dior, Endzi, Baśka 89, Martyna33, Monika87, sandrina22 lubią tę wiadomość
-
Kredka cieszę się razem z Tobą 😍
kredka lubi tę wiadomość
-
Kredka super wiadomości ❤️ Czekałam na wieści i cieszę się że wszystko jest dobrze. Takie wiadomości napawają radością ☺️
Jutro po wizycie dam znac co ten mój nawiedzony lekarz powiedział 😂 No ale niestety jeszcze chwilę muszę się z nim męczyć.Baśka 89, kredka lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Ojacie ☺️ Kredka !!!Kochana wspaniałe wieści 😁😁😁
Ja już nie stresuje się tak jutrzejszą wizyta,dzisiejszy dzień jak z bicza strzelił 😁
Choinka dzisiaj dotarła i kupiłam lampki i bombki i jest piękna ❤️❤️❤️Pierwsze wspólne święta
❤️❤️❤️ KOCHAM TEN CZAS ❤️❤️❤️
A bijące serduszko będzie najlepszym prezentem na świecie,pod słońcem pod choinką ❤️❤️❤️
Nic więcej nie chcę tylko dobrych wieści 😁
Życzę Wam również takiego pozytywnego nastawienia jak mój ☺️☺️☺️kredka, Endzi lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kredka wrote:Melduję dobre wieści. Bobuś ma się dobrze, serce mu bije jak u małego koliberka. 😅 ładnie nadgania i według usg jest 7+6 więc spoczko. Następna wizyta za 3 tyg bo mówi, że z uwagi na krwiaka woli mnie częściej widywać. Kazał się zapisać na prenatalne - ale hardcore bo to już brzmi jak poważna ciąża. 😅 i jestem zapisana na 5 stycznia.
Dostałam mnóstwo badań do zrobienia i jak przyjdę z wynikami to założy kartę ciąży.
Co do krwiaka to jest mniejszy i widać już bardziej takie skrzepy i brudy niż żywą krew i nie jest blisko jaja więc jest nadzieja, że będzie dobrze.
Jakaś spokojniejsza jestem.
Czekam na jutrzejsze dobre wieści i ściskam mocno kciuki! ❤️
No to teraz będzie już tylko lepiej ❤️ -
Kto się nie stresuje usg, ten się nie stresuje, a u mnie dziś nie ma spania 😂
adu, Endzi, Monika87, kredka, mgielka lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Kredka, cieszę się, że z wami wszystko dobrze! Niech sobie maluszek rośnie 💞
Dziewczyny, powodzenia na usg!
Wczoraj kialam strasznie dużo pracy i nie mialam kiedy odpisać, bo czytać czytalam. Bylam tez na wizycie, lekarz bardzo mily, mimo że się spóźniłam 🤭 Karta ciazy założona. Mam mierzyć ciśnienie 3 razy dziennie, bo mjalam 140/100, ale może ze względu na to, ze się zdenerwowalam ze się spóźniłam, biegłam itp, nie było kiedyś odsapnac. Mam przed każdą wizyta robic mocz i morfologię.
Nasteona wizyta u niego za 4 tygodnie, gorzej, ze nie mogę znaleźć wolnej wizyty 🙄
Dal mi tez skierowanie na usg 11-14 i test pappa. W sumie to chyba w medicover każdego kieruja, nie wiem czy to płatne czy nie, niby w zakresie mi pokazuje, że nie, bo mam jakiś szrroki pakiet. Umowilam się juz na 11 stycznia.Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość
-
adu wrote:Kredka, cieszę się, że z wami wszystko dobrze! Niech sobie maluszek rośnie 💞
Dziewczyny, powodzenia na usg!
Wczoraj kialam strasznie dużo pracy i nie mialam kiedy odpisać, bo czytać czytalam. Bylam tez na wizycie, lekarz bardzo mily, mimo że się spóźniłam 🤭 Karta ciazy założona. Mam mierzyć ciśnienie 3 razy dziennie, bo mjalam 140/100, ale może ze względu na to, ze się zdenerwowalam ze się spóźniłam, biegłam itp, nie było kiedyś odsapnac. Mam przed każdą wizyta robic mocz i morfologię.
Nasteona wizyta u niego za 4 tygodnie, gorzej, ze nie mogę znaleźć wolnej wizyty 🙄
Dal mi tez skierowanie na usg 11-14 i test pappa. W sumie to chyba w medicover każdego kieruja, nie wiem czy to płatne czy nie, niby w zakresie mi pokazuje, że nie, bo mam jakiś szrroki pakiet. Umowilam się juz na 11 stycznia.
A ja tak wczoraj myślałam , gdzie się posiała Adu:) to super ze wszystko ok. Napewno ciśnienie to przez stres, u mnie ciśnienie i puls zawsze u lekarza wyższe
Ty z tymi wizytami tyle zmieniałaś, Że napewno wyłapujesz jak się coś zwolniBaśka 89 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna, no właśnie na usg to łatwo coś wyłapać, na wizyty średnio. Ale będę polować, zadzwonię najwyzje na naszą infolinie, podobno mamy jakieś chody jak się zadzwoni i znajdują się miejsca.
Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Martyna33 wrote:Kto się nie stresuje usg, ten się nie stresuje, a u mnie dziś nie ma spania 😂
Ja pół nocy nie przespałam 😱 To wszystko przez stres. Jeszcze jakieś głupie sny miałam jak już zasnęłam 😵
Adu a to nie tak że oni muszą Cię gdzieś wcisnąć? W końcu jesteś w ciąży a tu chyba są inne prawa wizyt 🤔💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi, nie mam bladego pojęcia, w końcu jest tylu lekarzy, to może dla nich nie ma znaczenia do którego.. juz widze, ze problem będzie, bo w tym centrum które mam najbliżej jest yylko jednego dnia pomiędzy 13-14 w tamtym tygodniu 🤦♀️ będę musiała jechać jak juz na drugi koniec Warszawy. No ale to nic, żeby się tylko znalazła wizyta to będzie git.
-
Endzi wrote:Ja pół nocy nie przespałam 😱 To wszystko przez stres. Jeszcze jakieś głupie sny miałam jak już zasnęłam 😵
Adu a to nie tak że oni muszą Cię gdzieś wcisnąć? W końcu jesteś w ciąży a tu chyba są inne prawa wizyt 🤔
U mnie całą noc śnił się mój lekarz i usg i ze mówił „No nie wiem czy jest ciąża, niby tak niby nie” 😫25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Adu to próbuj faktycznie dzwoni przez infolinię może oni coś zaradzą na ten temat. Jeżeli masz konkretnego lekarza prowadzącego to powinni Cię do tego raczej zapisać. Może teraz zapisuj się na kolejne wizyty już z wyprzedzeniem tak co 3-4 tygodnie.
Martyna33 nasza głowa potrafi plątać figle na prawdę. Mi się śniły jakieś węże ze uciekałam przed jakimś i kazałam mojemu mężowi go zabrać to on jeszcze podrzucił go bardziej w moją stronę 🤦♀️ na szczęście zadzwonił budzik. Ale też śniło mi się że wstałam i mi hybryda odpadła z paznokci 😂
Normalnie wali już mi na łeb.kredka, Baśka 89 lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Widzę od rana tu żywo 😅
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na dobre wieści. ❤️
Adu zorientuj się jak z tym usg i testem pappa w pakiecie jest bo ja np mam luxmed i też ten szeroki pakiet gdzie nie płace za żadne badania krwi, wizyty, usg, prześwietlenia i inne bajery ale badania prenatalne nie są objęte.
Tak się w ogóle zastanawiam... można mieć dwie karty ciąży? Bo w następny czwartek mam wizytę na NFZ i mówił ze jak przyjdę z wynikami morfo glukozy i moczu to założy mi kartę. Ten z luxmedu wypisał mi skierowanie wczoraj na 16 badań i tez mówił że na następnej założy mi kartę 😂 a już wiem że lepiej żeby o sobie nie wiedzieli bo będą nosem kręcić. -
Kredka zawsze możesz wymieniać karty na wizyty.
Ja podejrzewam że też tak będę miała u tego nawiedzonego i tamtej co w szpitalu pracuje. Więc będę po prostu dawać kartę ciąży temu lekarzowi co ją wypisał. I w razie szpitala to wolałabym pokazać kartę tej babki co pracuje w szpitalu.
Ja niestety nie mam pakietów medycznych więc chociaż skorzystam z badań na NFZ. Bo płacić za wszystko to też kiepsko. Już wolę sobie pójść dodatkowo na usg prywatnie niż za te badania krwi płacić.
Ogólnie to papierowa karta którą musisz nosić przy sobie także wydaje mi się że to żaden problem mieć dwie karty.kredka lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Cześć ! Powodzenia dziś na USG !!! Trzymajcie się kochane dajcie znać po koniecznie.
Ja się w ogóle nie czuje ciazowo już mi się w glowie siedzi multum rzeczy... Ani mdłości ani bóli , jedne co to trochę bolące sutki nadwrażliwe. Chyba do przyszłego czwartku umrę że stresu...Baśka 89 lubi tę wiadomość