Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o zimno to tak nadal mi pizga nie raz jak diabli ale zauważyłam że potrzebuje wtedy 30min drzemki.Takie osłabienie mnie łapie i wtedy mi zimno.
Jeśli chodzi o samopoczucie to brzuch mi strasznie wybija na wieczór 😱😱😱 a dzisiaj mdłości nie miałam 😁 (jeszcze)JUPIII 😁😁😁
Jesli chodzi o herbatę to zielonej też nie można ani czerwonej ani czarnej tylko biała ! Siostra niedawno urodziła i mi pow.ze nie można innej niż biała.
Jak ja wytrzymam bez hestbaty z miodem i z cytryną przez zimę 🤔🤷😭
Tragedia 🙄
Ja najbardziej ubolewam nad nie możliwością jedzenia wątróbki 😭😭😭 ale czasami zjem bo umrę 🙄
Tak samo w pasztetach jest wątróbka i nie można ich jeść więc trzeba patrzeć na etykiety
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Mi też nadal zimno. W domu wszyscy na krótki rękaw a ja w wełnianym swetrze się trzęsę 😂
Ja piję kilka zwykłych herbat dziennie, ale jako że bez cukru teraz, to mega słabych i z dużą ilością cytryny. Muszę kawę zbożową kupić, bo mi dobrze poprzednim razem na mdłości robiła.
Liście maliny pod koniec ciąży do picia - chyba żeby poród wspomóc czy przyspieszyć ( już nie pamiętam) -mi nie pomogły 😂
Też mam teraz większy luz. Z pierwszym dzieckiem nie mam ani jednego miłego wspomnienia czy zdjęcia. Ciągle strach z tyłu głowy. Tylko ten strach pamiętam. I dopiero jak prawie go przy porodzie straciliśmy, to dotarło do mnie jaka to była głupota, to przejmowanie się. Teraz postanowiłam cieszyć się każdym dniem ciąży, mieć dużo miłych wspomnień, nie trząść się nad sobą. Będzie co ma być, ale za kilka/naście lat wrócę do tego czasu z sentymentem.
Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Baśka 89 wrote:Jeśli chodzi o zimno to tak nadal mi pizga nie raz jak diabli ale zauważyłam że potrzebuje wtedy 30min drzemki.Takie osłabienie mnie łapie i wtedy mi zimno.
Jeśli chodzi o samopoczucie to brzuch mi strasznie wybija na wieczór 😱😱😱 a dzisiaj mdłości nie miałam 😁 (jeszcze)JUPIII 😁😁😁
Jesli chodzi o herbatę to zielonej też nie można ani czerwonej ani czarnej tylko biała ! Siostra niedawno urodziła i mi pow.ze nie można innej niż biała.
Jak ja wytrzymam bez hestbaty z miodem i z cytryną przez zimę 🤔🤷😭
Tragedia 🙄
Ja najbardziej ubolewam nad nie możliwością jedzenia wątróbki 😭😭😭 ale czasami zjem bo umrę 🙄
Tak samo w pasztetach jest wątróbka i nie można ich jeść więc trzeba patrzeć na etykiety
Nie ma wytycznych które by zabraniały picia herbaty We wszystkim ważny jest umiar czyli nie picie 10 dziennie. Od 1-2 herbat z miodem nie poronisz, nie przesadzajmy
Dziewczyny, a przetłuszczają wam się włosy?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Endzi wrote:Mam wyniki bety 19093,56
Jestem pod wrażeniem bo wtedy miałam dużo niższa bete na tym etapie.
I już teraz jestem bardziej spokojna i wierzę że będzie wszystko dobrze ❤️
Piękna beta!! Ja sobie obliczyłam ze za 2 dni na usg powinnam mieć już betę ok40000 i tez będzie 30dpoEndzi lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Nie ma wytycznych które by zabraniały picia herbaty We wszystkim ważny jest umiar czyli nie picie 10 dziennie. Od 1-2 herbat z miodem nie poronisz, nie przesadzajmy
Dziewczyny, a przetłuszczają wam się włosy?
-
Mi ogólnie się przetłuszczają włosy i wypadają garściami.
Co do kawy i herbaty to ja pije kawę taka bardziej late jedną może dwie dziennie a herbatę taką słabą z cytrynką i miodem. Nie możemy dać się też zwariować bo tak na prawdę wyszłoby że nic by nam nie można było.
Dzięki dziewczyny kamień spad mi z serca❤️Martyna33 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi wrote:Mi ogólnie się przetłuszczają włosy i wypadają garściami.
Co do kawy i herbaty to ja pije kawę taka bardziej late jedną może dwie dziennie a herbatę taką słabą z cytrynką i miodem. Nie możemy dać się też zwariować bo tak na prawdę wyszłoby że nic by nam nie można było.
Dzięki dziewczyny kamień spad mi z serca❤️
Endzi, zgadzam się )
Ale w czwartek tu będzie dużo dobrych wieści o serduszkach❤️
Endzi lubi tę wiadomość
Endzi piekna beta i jak urosla! 🥰 cudnie!
Ja pije machiatto z ekspresu, to tam jest mega dużo mleka i mało kawy a herbatę to ja tylko zamoczona wodzie żeby się zabarwiła, bo taka lubie.
Ale jestem przypalem 😂 szlam z samochodu z garażu i chyba jak szukałam kluczy do domu to wypadło mi usg z poprzedniej wizyty bo brałam je wczoraj i ktoś mi wsadził za wycieraczkę samochodu w garażu, bo tam imię nazwisko adres pesel 😂także tak 😂😂mam nadzieje, ze to tylko sąsiedzi z dołu, bo oni zadzwonili ze coś tam jest 😂] co prawda trochę przypal, bo chcieliśmy im za jakiś czas powiedzieć 😂no człowiek przypal 😂
Mi jest zimno w ciagu dnia, wieczorem zas gorąco. A włosy teraz bardziej chyba się nie przetłuszczają, ale ja prawie nic z nimi nie robie :p
Liczez ze trochę mi się zageszcza w ciazy, bo mi przed ciaza strasznie wyleciały i mam 1/3 włosów które mialam to ja po karmienou będę lysa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 19:07
👧 07.2021 -
adu wrote:Endzi piekna beta i jak urosla! 🥰 cudnie!
Ja pije machiatto z ekspresu, to tam jest mega dużo mleka i mało kawy a herbatę to ja tylko zamoczona wodzie żeby się zabarwiła, bo taka lubie.
Ale jestem przypalem 😂 szlam z samochodu z garażu i chyba jak szukałam kluczy do domu to wypadło mi usg z poprzedniej wizyty bo brałam je wczoraj i ktoś mi wsadził za wycieraczkę samochodu w garażu, bo tam imię nazwisko adres pesel 😂także tak 😂😂mam nadzieje, ze to tylko sąsiedzi z dołu, bo oni zadzwonili ze coś tam jest 😂] co prawda trochę przypal, bo chcieliśmy im za jakiś czas powiedzieć 😂no człowiek przypal 😂
Mi jest zimno w ciagu dnia, wieczorem zas gorąco. A włosy teraz bardziej chyba się nie przetłuszczają, ale ja prawie nic z nimi nie robie :p
Liczez ze trochę mi się zageszcza w ciazy, bo mi przed ciaza strasznie wyleciały i mam 1/3 włosów które mialam to ja po karmienou będę lysa.
😂😂😂😂
Najlepszy sposób na powiedzenie sąsiadom o ciąży xD
Hehe no każdemu może się zdarzyć 😅
Najważniejsze że wróciło do Ciebie 😁
Mówiłam ostatnio że cycki mnie przestały boleć ale to chyba było momentalnie bo teraz dotknąć się ich nie da. Ja mam dość spory biust a mój ubolewa bo ledwo co dotknie to ja jęczę bo strasznie są czułe. Ale wolę je czuć niż nic nie czuć 🤔💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Czyli zimno objaw ciąży 😁
A na domiar właśnie wróciłam z 5,5 km spaceru z przyjaciółką. Pizga złem na dworzu ale się opatuliłam. Kiedyś z nią trochę biegałam teraz przerzuciłysmy się na długie spacery
Jeśli chodzi o kawę to pije jedna dziennie bo lubię 😊
Herbatę też jedna dziennie no w porywach do dwóch .. z tym hibiskusem to mnie zaskoczyłyscie a dziś wypiłam taka kolorowa no może od jednej dziennie się nic nie stanie.
Włosy na razie chyba w normie nie zauważyłam jeszcze nic na minus albo plus
Endzi ale piękna beta ! ❤️
Adu oglosilas pięknie wesołą nowinę sąsiadom 😁
Czekam na Wasze piękne serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 19:49
-
Endzi wrote:Teraz spokojnie wytrzymam psychicznie do tego czwartku
O której macie wizyty?
Ja na 9:15
Ja między 14 a 14:30 w czwartek mam wizytę ☺️
Zawału dostanę heheheh ☺️ będę czytać o waszych powiedzeniach na USG i będę Wam mogła przekazać również dobrą nowinę ☺️Endzi, Juliet lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Cześć dziewczyny! ☺️
Nie odzywam się bo u mnie aktualnie istny młyn, młodego mi coś zbiera bo mówi że boli go brzuch, niedobrze mu, leży taki bidok bez siły. Ja czuje się fatalnie, z rana mam takie wymioty (samym kwasem...) że aż mnie rzuca i plamienia się nasilają... jestem totalnie bez sił.
Dziś wizyta na 17 i jakoś się boję co dalej.
Ktoś jeszcze dziś do lekarza?Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Kredko zdrowia dla synka-oby jednak był zdrowy, bo wiadomo jak mama "ledwo żywa" a dzieć chory to istny młyn 😑 Współczuję tych wymiotów ale myślę, że bardziej byś się zamartwiała jakby nie było żadnych objawów 😁 Ja ciążę z córką przeszłam niemal bezobjawowo 🤪 Kciuki za wizytę 🙂
-
kredka wrote:Cześć dziewczyny! ☺️
Nie odzywam się bo u mnie aktualnie istny młyn, młodego mi coś zbiera bo mówi że boli go brzuch, niedobrze mu, leży taki bidok bez siły. Ja czuje się fatalnie, z rana mam takie wymioty (samym kwasem...) że aż mnie rzuca i plamienia się nasilają... jestem totalnie bez sił.
Dziś wizyta na 17 i jakoś się boję co dalej.
Ktoś jeszcze dziś do lekarza?
Ojej, biedna ( życzę zdrówka obydwu Twoim dzieciom. Nie martw się, przynajmniej ta wizyta dziś Cię może uspokoi! Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i plamienia wkrótce znikną.
Baśka 89 lubi tę wiadomość
Cześć Kredka niedobrze, że się tak fatalnie czujesz
A podwójnie źle że syn też się "rozkłada"
Zdrówka dla Was.
Dobrze, że masz dziś lekarza może coś więcej poradzi na te plamienia. Daj znać po wizycie . 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2020, 10:05
-
Endzi wrote:Teraz spokojnie wytrzymam psychicznie do tego czwartku
O której macie wizyty?
Ja na 9:15
Ja mam na 8 wizytę 😂 oj spania nie będzie
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia