Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
adu wrote:Endzi, i jak na wizycie?
Co do moich tesciow, to myślę że będą tak ujowymi dziadkami jak rodzicami czy teściami.
Baśka, ja to tez mam duza ochotę, ale mój mąż mniejsza 😂
Się tak przymilam że ten ino:oooo maślane oczy widzę 🤣🤣🤣 hahahah 😂 i niema zmiłuj 😂😂😂[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Już jestem dziewczynki musiałam spokojnie dojechać do domu😁
U nas wszystko dobrze dzidzia ma 23mm także mówił lekarz że jest ok. Serduszko bije jak dzwon z tego co pamiętam to chyba ponad 170 uderzeń. Nie wiem czy to nie za dużo?? O krwiaku nic nie wspomniał ale byłam tam może z 5min to co by tu oczekiwać żeby się wgłębił w to usg 🙈kredka, Baśka 89 lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi, super! Duzy dzidzius juz! Chyba 170 to ok
Tak sobie myślę, że za dwa tygodnie będę już po usg i jeśli dobrze pójdzie pójdzie juz będę wiedzieć kto tam siedzi.. tylko wytrzymać teraz te dwa tygodnie. 😂
No i na pewno będę 5.01 w biurze z szefowa, wirc wtedy powiem. Wolalabym juz po badaniu, ale nie wiem kiedy będzie następna taka okazja, a nie chce, żeby wyszło, że pol ciąży nie powiedziałam. -
Endzi cudownie! ❤️ 170 na tym etapie to jak najbardziej ok, nic nie za dużo. Na początku te malutkie serce wali jak u koliberka, później już zwalnia co oczywiście jest normą. 😉
Jak nic o krwiaku nie mówił to pewnie nic już tam nie ma więc też super.
Adu w pierwszej ciąży już koło 13 tyg u mnie było widać bez wątpienia że to chłopak. Nic się nie krępował. 😂 Na kolejnych usg też, nawet gdybym chciała mieć niespodziankę to nie było opcji. 🤣 może u Ciebie też już będzie coś więcej widać.Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość
-
Adu no szefowej to już warto powiedzieć tym bardziej że to będzie już 11tc.
Co do płci ja obstawiam u nas dziewczynkę 🙏😁
Kredka to usg jakieś takie szybkie było także nie wiem czy go już nie ma czy po prostu się nie przykładał do tego aby sprawdzić czy jest. Ale najważniejsze że rośnie i ❤️ bije. Zaczynam powoli wierzyć że już teraz będzie dobrze 😊💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi wspaniałe wieści 😁 super że wszystko ok i że o krwiaku już nie wspomniał ❤️
Ja też zaniedlugo się dowiem co będzie 😍 aż nie potrafię uwierzyć ☺️
Ja czuję że będzie dziewczynka ale gdzieś tam w podświadomości liczę na chłopca (zawsze chciałam pierwszego synusia 🥰)
Imię dla chłopca już wybrane Dorian będzie ☺️ ale dla dziewczynki imion mi się tyle zaczyna podobać że wybiorę chyba przed narodzinami 🤣🤣🤣
Emma,Emilia,Natalia,Alicja,Mają,Aurelia,Zoya ❤️ trochę tego jest i już mam taaaaaaki łeb hahahahEndzi lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kredka, no ciekawe jak to będzie u mnie 😁
My byśmy chcieli dziewczynkę, ale jak znam życie będzie chlopak moj maz ma tylko brata, a to podobno idzie po facecie.. no ale zobaczymy, będzie kto ma być!
Ja od dwóch tygodni mam bol w pośladku, który promieniuje na udo, to podobno rwa kulszowa.. nie boli bardzo i nie cały czas, ale momentami wstanie np z wanny to wyzwanie. 🙄 -
A ja pomimo, że mam już syna to w ogóle nie mam żadnych preferencji co do płci, naprawdę. I nawet żadnego przeczucia. 😂 U męża w rodzinie sami chłopcy i jak pytam co zrobił to mówi, że z pierwszym wiedział a teraz nie pamięta. 🤣
Śmiejemy się tylko, że nasz budżet domowy ucieszyłby się z chłopaka bo ciuchy wszystkie mamy. 😅
Może na prenatalnych już coś będzie widać bo to będzie 12+2. -
Dobry wieczór moje Panie😉
Co do poduszki to też chętnie zakupie ale jeszcze poczekam do 2 trymestru z tym 😉
Mój mąż jak przychodzi z pracy to się pyta jak tam moje dziewczyny się mają 😁 Także zobaczymy co z tego wyjdzie. Najważniejsze żeby było zdrowe 🙏
Któraś ma jeszcze wizytę w tym tygodniu?
Jagodowa co tam u Ciebie?💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Kredka trzymam kciuki i czekam na wieści po wizycie😉🙏
Baśka i Adu podziwiam wasze libido u mnie wynosi na poziomie minusowym.. Ale i tak nie ma sexow przez to krwawienie. Dopiero jak mi 11.01 da zielone światło to wtedy może coś będzie ale tak to nie ma opcji.
Ale mnie mdłości męczą 🤢 nie cały czas ale łapią momentami. Do lodówki też ciężko zajrzeć dobrze ze mąż jest w domu to robi jedzonko❤️💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Cześć dziewczyny.
U mnie libido wysokie ale trzymałam męża na dystans ale wczoraj już nie wytrzymałam 😁😁 może starczy na tydzień 🙃
Też myślę o tej poduszce co Wy ale jeszcze chwilę poczekam. Teraz przyzwyczajam się spać na lewym boku.
U mnie nadal mdłości i dziś mi się z rana nie przyjęła mandarynka 🤢😭
Strasznie mnie czasami mdli przez to moje samopoczucie wynosi -50 i jestem zmęczona, przygnębiona i w ogóle do dupy mam nadzieję że to się poprawi bo umrę.
Kredka trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę ❤️
Ja szczerze nie przeczuwam nic jeśli chodzi o płeć. Teście mówią że po objawach moich to chłopak 😁 Moi rodzice tak jak ja nie wiedzą ...
Modlimy się tylko oby zdrowe było.
Dziewczyny a jak u Was z piciem wody ja się bardzo zmuszam do picia bo jak piję wodę to też mnie podbija 🤢 -
Cześć!
Ja na wczorajszym spacerze dałam się namówić na pączka moim chłopakom. Od 19 wczoraj do teraz (z przerwami na tulenie kibla) leżę w łóżku i pokutuje za tego pączka. Czuje się tragicznie. Od wymiotowania kwasem pali mnie cały przełyk. Staram się zmotywować żeby wstać i się ogarnąć bo dziś mam gina ale jakoś ciężko to idzie.
Co do wody to ja niestety pije jej zdecydowanie za mało. Zawsze piłam grubo ponad 2 litry a teraz tak mi się strasznie odbija i beka po wodzie że jej unikam a to duży błąd bo mam przez to straszne zaparcia. 😒
Ogólnie to ledwo żyje ale staram się przetrwać bo wiem na pewno, że na kolejną ciąże już się świadomie nie zdecyduje chociaż w pierwszej było jeszcze gorzej.
Noo to zajechałam marudzeniem i pesymizmem z rana. 😅
Mam chociaż nadzieje, że Wy się lepiej czujecie.