Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Baśka 89 wrote:Moja mama miała urodziny 15 lipca ❤️
Wybuchowe te raczki 🦞🦞🦞 😅
Niby mnie wszyscy w rodzinie mówią żebym nie urodziła 14.07 bo mama zmarła tego dnia.Dzien przed 49 urodzinami.No ale nie będę mieć na to wpływu prawda,przecież nie powiem nie dzisiaj bo ta data mi się nie podoba 🙄 ehhhh....
A ja bym chciała właśnie urodzić 14 bądź 15 lipca...coś wesołego w te smutne dni.
Basiu, to bardzo smutne stracić kogoś bliskiego ale tak jak mówisz na niektóre rzeczy nie mamy po prostu wpływu. A ja się w pełni z Tobą zgadzam - nie ma mamy ale będzie dzieciątko, to jakieś wynagrodzenie za ból i smutek. Taka słodko gorzka data.
A co do raczków - ja jestem raczek z 7 lipca. Wybuchowa może nie tyle jestem bo raczej nie ale emocjonalna i czasem zbyt wrażliwa to już na pewno 😊. -
Jagodowa Mama wrote:Basiu, to bardzo smutne stracić kogoś bliskiego ale tak jak mówisz na niektóre rzeczy nie mamy po prostu wpływu. A ja się w pełni z Tobą zgadzam - nie ma mamy ale będzie dzieciątko, to jakieś wynagrodzenie za ból i smutek. Taka słodko gorzka data.
A co do raczków - ja jestem raczek z 7 lipca. Wybuchowa może nie tyle jestem bo raczej nie ale emocjonalna i czasem zbyt wrażliwa to już na pewno 😊.
Moja mama też taka była ale do czasu później była bomba tykającą 🤣🤣🤣[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Basia, No wiesz... Nadepniesz kobiecie na odcisk to każda nerwowa 😁. A jeszcze jak to chłop się podłoży... Nie daj Boże 🤣.
Za to raczki - nie ujmując oczywiście innym znakom zodiaku - mają wielkie serca, tyle że raczej naiwne są w swojej dobroci i wyrozumiałości.
Basia, a może ta data urodzenia Twojego dziecka to właśnie sprawka Twojej mamy? W taki sposób daje Ci kawałeczek siebie? Przepraszam, że znowu dotykam tego tematu ale wierzę w opiekę bliskich zmarłych. Wiem, że czuwają ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 15:52
Endzi lubi tę wiadomość
-
Jagodowa Mama wrote:Basia, No wiesz... Nadepniesz kobiecie na odcisk to każda nerwowa 😁. A jeszcze jak to chłop się podłoży... Nie daj Boże 🤣.
Za to raczki - nie ujmując oczywiście innym znakom zodiaku - mają wielkie serca, tyle że raczej naiwne są w swojej dobroci i wyrozumiałości.
Basia, a może ta data urodzenia Twojego dziecka to właśnie sprawka Twojej mamy? W taki sposób daje Ci kawałeczek siebie? Przepraszam, że znowu dotykam tego tematu ale wierzę w opiekę bliskich zmarłych. Wiem, że czuwają ❤️
Też w to wierzę ❤️ ja wiem że jest obok ☺️ czuwa nade mną ❤️[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
W ogóle powiem Wam taka ciekawą historię 😉
Lat 10do tyłu trafiłam na Ovufriend ☺️ Poznałam wiele świetnych dziewczyn.Do teraz mamy ze sobą kontakt na Fejsie 😉 Nie które mają już duże dzieci a nie które jeszcze ich nie mają.Type lat a kontakt jest dalej 😍🥰❤️
Kiedyś na stronce.Benc.pl jak dobrze pamiętam też uczęszczałam na forum i tam poznałam Asię-dziewczyne starsza ode mnie o 5lat,też baranek ale z 26.03 napisała mi wiadomość priv że mam się do niej na Fejsie odezwać.Wiadomosc odczytałam chyba po pół roku jak nie lepiej 😅 bo już tam nie wchodziłam ale coś mnie podkusilo.Wyobrazcie sobie że mamy kontakt do teraz.Baaa!!!jest to moja przyjaciółka ☺️ Widziałyśmy się wiele razy i zostanę świadków a na jej ślubie ☺️ Miałam być w tym roku ale odwołali z powodu covida.
Także naprawdę ta strona i starania i przeżycia zbliżają ludzi na maxa ☺️
Chciałabym mieć z Wami również kontakt po porodzie ☺️ Najlepiej na Fejsie 😉 bo na mesku można włączyć grupę i zdjęciami możemy się dzielić,obawami i szczęśliwymi chwilami ☺️Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Baśka ekstraaaa! 😊
W necie można spotkać wielu świrów ale też przyjaciół na lata! Przy pierwszych staraniach wątek dziewczyn z rocznika 89 mega prężnie działał i też mamy do dziś grupę na fb. Co jakiś czas ktoś wrzuca jakiegoś dobrego newsa co tam u nich się dzieje. Tak z ciekawości 89 w Twoim nicku to Twój rocznik?Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
O kurcze, no to jestem pozytywnie zaskoczona tym, co piszecie bo mi Internet zawsze kojarzył się raczej z takim chaosem informacyjnym a znajomości internetowe raczej wydawały mi się też wirtualne. Ale wiecie, ja stara jestem to może za stara na te całe internety i nie ogarniam po prostu 😂. W tym roku ( tzn w zeszłym 2020) zaczęłam się po raz pierwszy w życiu udzielać na jakimkolwiek forum. I chwała Bogu że trafiłam od razu na Ovu bo tu faktycznie nie ma agresji, hejtu itd a wsparcie można znaleźć ogromne.
Basia oczywiście, jeśli chcesz to jasne,będzie kontakt. Ja jak najbardziej jestem za ❤️.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 20:34
Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
kredka wrote:Baśka ekstraaaa! 😊
W necie można spotkać wielu świrów ale też przyjaciół na lata! Przy pierwszych staraniach wątek dziewczyn z rocznika 89 mega prężnie działał i też mamy do dziś grupę na fb. Co jakiś czas ktoś wrzuca jakiegoś dobrego newsa co tam u nich się dzieje. Tak z ciekawości 89 w Twoim nicku to Twój rocznik?
Tak to mój rocznik 😁 Stara dupa że mnie 😁 11.04 skończę 32 lata 🥺😱😱😱😂😂😂 Boże kiedy to zleciało a tu dopiero pierwsze w drodze hehehehkredka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Oj Basia, co Ty opowiadasz mi tu o starych dupach 😁. Dziewczyny z rocznika 89 to młode laseczki jeszcze 😃. Ja nie narzekam na swój rocznik nigdy, no chyba że w żartach bo wiecie co? Dla mnie starość zaczyna się w głowie i w podejściu do życia a nie razem z upływem lat. Stare dupy to będziemy jak już tylko będziemy marudzić, na wszystko narzekać i biadolić że kiedyś to było lepiej. O - to jest starość, taka umysłowa i motywacyjna pustynia. A mi nadal się wszystko chce, mam plany, uwielbiam ludzi, lubię siebie, staram się zawsze uśmiechać i szukać jasnych stron życia, choć swoje w życiu przeszłam a aktualnie też mam z małą w domu Meksyk. Ale jak wstaję rano to się uśmiecham sama do siebie, choć to co widzę w lustrze nie powala na kolana 😁. Ja się absolutnie stara nie czuję i jeszcze długo tak nie będzie 😃. Dobranoc, pozdrawia rocznik 81.
Bardzo fajnie, że jesteście ❤️💙💚💛.Baśka 89, Endzi, kredka lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór przyszłym Mamom widzę że tutaj mile pogaduszki ❤️
32 to jakie stare i 40 jakie stare ? Młode jesteśmy 😁 tak sobie mówmy.
Ja w tym roku 34 😱 olaboga. 😁
Co do znajomości to ja bardzo chętnie ❤️
To moje pierwsze forum starczkowo-ciążowe i bardzo chętnie mogę przejść na fb też
Fajnie, byłoby się dzielić jakimis radami a może kiedyś i pogadać na żywo na jakiejś kawceBaśka 89, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość
-
Monia, No właśnie nie stare 😁.
Ja świadomie zrezygnowałam z FB ale dla chcącego nic trudnego, jakoś się znajdziemy w razie potrzeby.
Miałam spać a tu na pogaduszki mi się zebrało 😁. Ja się w piątek może spotkam wreszcie z koleżanką z pracy, bo idzie już do mnie na kawę dobre 2 lata 😂. Teraz obie jesteśmy z brzuszkami to może w końcu się uda.
Kawa nareszcie znów zaczęła mi smakować, na początku odrzucało mnie totalnie. Pytanie, czy to nie oznacza czegoś złego ale raczej wchodzę po prostu w 2 trymestr. A wczoraj i dziś mam wrażenie, że mój brzuszek zmalał 🤔🙄. Schiza jak nic. Pewnie po prostu inaczej się już ułożył. Mąż kazał mi się stuknąć w głowę, że takie głupoty mi na myśl przychodzą 😁. Ma chłop rację. Lodu do głowy 😂. A to wszystko przez zbliżające się Usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 21:42
Monika87, Baśka 89 lubią tę wiadomość
-
sandrina22 wrote:Wy mi stąd czasem na FB nie pouciekajcie 😬
Z kim ja wtedy będę ciążę przeżywać 😭
Ja mam 37 lat i wcale się staro nie czuję, przynajmniej mentalnie 😂
No ja na bank nie ucieknę bo nie mam gdzie 😂.
A przy małym dziecku nie da rady czuć się staro, wręcz przeciwnie człowiek się uwstecznia nawet bym rzekła 😁. -
Oj dziolszki 😂 stara nie stara heheh przecież żartuje 😂 ostatnio się z moim śmialiśmy(a jest 20lat starszy ode mnie-jego pierwsze dziecko) że jak my wychować dziecko chcemy jak my ze wszystkiego se jaja robimy 😂😂😂 samo chów 😂😂😂
Ja też nie zrezygnuje z naszego forum.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dzień dobry dziewczynki ja właśnie popijam herbatkę w socjalu u mnie w pracy. Przyjechałam z mężem bo mam badania na 7:10 a co tu robić tyle czasu wcześniej? Trochę się zdziwili jak mnie zobaczyli ale pozytywnie. Pytali się co tam jak tam ale nie dopytywali za bardzo o szczegóły i to na plus!
Stare nie jesteście nie ma co gadać głupot nawet. 😘
Ja jestem na fb na grupie sierpniowej i czasami są tam takie gownoburze że ręce idzie załamać. 🤷♀️Dlatego też ja najbardziej lubię to forum i dzielić się z Wami co tam słychać. O jakieś grupie będzie można pomyśleć nawet o takiej z samym messengerem. Nie trzeba konta zakładać specjalnie na fb aby mieć messenger to może by było jakieś ułatwienie dla niektórych z Was😊
Jeszcze się pomyśli nad tym 😘
Chciałam Wam życzyć miłego dnia tym akcentem.
Basiu ja czekam na wieści z wizyty 😘
Chyba że pomyliłam z Monią 🤔 już czasem się gubię w tym wszystkim 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 06:22
Baśka 89, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi, powodzenia na badankach😊 ja jutro krew i mocz, w sobotę wizyta u gina ale to w sumie nic się nie dowiem, bo tyle xo się pokaże, a w poniedziałek w końcu to usg ❤
Endzi, kredka, Baśka 89 lubią tę wiadomość
-
W poniedziałek będziemy mieli wysyp wiadomości z wizyt i usg. Moja dopiero po 19 nie wiem jak dożyje tyle godzin😂
Ja już w domciu pałaszuje śniadanko. Byłam jeszcze w Lidlu i pokazały się Pomidory czekoladowe. Uwielbiam je bo w sezonie zimowym jako jedyne smakują jak pomidor 😊Baśka 89 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Hej dziewczyny, też nie uciekam z grupy absolutnie jak coś to się przeniesiemy na messnger a jak nie to zostaniemy i tu i tu 😁
Ja dziś mam wizytę u mojego gina na 16:40 Stresuję się - mam nadzieję że z dzidzia dobrze ❤️ po akcji niedzielnej mam schizy jak Jagodowa ... Jak się dobrze czuje to zaraz sobie myślę niewiadomo co ale dziś znów wyglądowałam przy muszli 🤢 nie zdążyłam zjeść śniadania - może to i dobrze .
Dziś pracuje tylko do 13, mam dziś jeszcze EEG głowy a po ginu idę na relaks na paznokcie 😁 także wrócę na 20 do chatki. Muszę sobie torbę jedzenia przygotować 😁😁😁
Ktoś jeszcze z Was dziś wizytuje ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 09:20
Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Endzi, ja mam o 17:40, więc niewiele wcześniej niż Ty 😊
Monika, kciuki za wizytę!
Weźcie nic nie mówcie o schizowaniu. Ja chce zbyt juz tylko byl ten poniedziałek wieczorem żebym byla po.Baśka 89 lubi tę wiadomość