Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandrina zobaczysz że zleci szybko 😁 zaraz będziemy wyczekiwac kolejnej wizyty już w 2 trymestrze❤️ czekam na to z utęsknieniem.
A potem kolejne usg połówkowe i zleci szybko niewiadomo kiedy 🤷♀️
Orientuje się któraś z Was czy immunoglobulina jest też refundowana w programie ciąża +?
Miałam całkiem zrezygnować już z wizyt na NFZ ale teraz się jeszcze nad tym zastanawiam.💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Dziewczyny... To chyba z tego niewyspania, bo dziś kolejny dzień chodzę na rzęsach... Tak Was czytam, czytam, wizyty, badania, oczy mi się kleją i nagle.... JEZU, nie zrobiłam żadnych badań a wizyta w PONIEDZIAŁEK!!!! Aaaaaa!!!!!!
Jutro bladym świtem lecę zrobić w takim razie. Matko, ciśnienie bez kawy mi skoczyło. No na śmierć zapomniałam. Dzięki za przypomnienie.Baśka 89, Endzi lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj tak na 15 być.
Jeżeli lekarz będzie szybciej to położna do nas dzwoni że możemy już przyjechać i wtedy nie czekam nawet 10minut na swoją kolej 😉
Myślę że i tak wcześniej pojadę tak na 14:30 bo nigdy nic nie wiadomo.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Trzymam kciuki za wasze usg!
I melduje ze u mnie na usg czyściutko i mam zielone światłosandrina22, Jagodowa Mama, Endzi, mgielka, Monika87, Baśka 89, kredka lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna super wieści dobrze ze pozwolił od razu się starać a nie musisz czekać 3 miesiące lub dłużej jak to niektórzy mają w zanadrzu. Trzymam kciuki za Ciebie kochana😘✊
Ja już wyniki miałam przed 14 a byłam o 7 w laboratorium. Jakieś kwiatki mi wyszły w morfologi. Koleżanka stwierdziła że wygląda to na początek infekcji bakteryjnej. Może tak być bo chyba znowu przeziębienie mnie łapie. Ale rosołek ugotowałam i będę się leczyć naturalnymi sposobami. Mam nadzieję że mi przejdzie bo przecież teraz nawet kichnąć nie można 😅
Martyna33 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Martyna, trzymam kciuki! Wbrew pozorom jest sporo kobiet, którym udaje się zajść od razu po poronieniu. Życzę Ci, żeby u was tez tak było!
Endzi, u mnie tez pewnie coś wyjdzie, bo mam lekki katar, bylam bez czapki i wyszło. Mam nadzieję, że w moczu będzie czysto. W ogóle mialam rozkminy kiedy pobrać, bo ja się często budze o 4 na siku, a tu o 6 musze pobrać 😂 ale może dziś wytrzymam w nocy.Martyna33 lubi tę wiadomość
-
Hello ! Melduje dobre wieści ! Dzidziuś ma się dobrze ma 25,2 mm serduszko 171/min - wszytsko w normie zero krwiaków. Jak go już cudnie widać ❤️ łzy leciały mu ciurkiem jak sobie zobaczyłam dzidziulka ❤️
Prenatalne mam za 3 tygodnie u mojego gina mam tylko 3 dni przed zrobić sobie test PAPPA. Także rośniemy dalej a no i schudłam 1 kg 😁😁Endzi, kredka, sandrina22, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość