X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
Odpowiedz

Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤

Oceń ten wątek:
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2021, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 08:11

Jagodowa Mama, Baśka 89, Lady_Dior, Endzi lubią tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • Jagodowa Mama Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2021, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake, hehe akurat z kurzem dałam sobie spokój, chociaż nie cierpię, jak siedzimy z młodą na dywanie a ja widzę, jak spod szafek wyłażą "koty". Odkąd jestem w drugiej ciąży to mąż z powodzeniem ogarnia sprzątanie domu, ja ograniczam się do ogarnięcia pi razy drzwi tego, co się nabałagani na bieżąco. Grubsze porządki zostawiam.

Otulaczyk - tak, to taka kieszonka i dwa "skrzydełka" zapinane na rzepy na zakładkę. Też nigdy nie miałam i ulegam pokusie. Czas pokaże, czy się u nas sprawdzi.

Dziś też dużo poprasowałam i wreszcie znalazłam czas, żeby poprasować też ciuszki maluszkowe. Pogoda była nareszcie bardzo ładna, więc towarzystwo mi wybyło na plac zabaw a ja ruszyłam do boju.

Jutro mam w planach napad na szmateks. Może W KOŃCU się uda, bo plany planami a życie.. same wiecie.

Basia, Kredka, jak samopoczucie? Dochodzicie jakoś powoli do siebie?

Endzi, jak spotkanie?

Padam na twarz... Dobranoc...😴

Baśka 89 lubi tę wiadomość

• Annamaria Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2021, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z doskoku pozdrawiam was, u mnie takie przyjemności z rana..

ef146d864b08.jpg

0ac874ca66f2.jpg

Ale za to chociaż mam osobny i wygodny pokój na to badanie glukozą.. :) no i nie musiałam czekać w kolejce, a było uwaga, prawie 30 osób...

92c11111502b.jpg

kredka, Baśka 89, Endzi, Monika87 lubią tę wiadomość

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

MTHFR_677C T i PAI-1 4G hetero

:) wegemama :)

NHRLp2.png
  • kredka Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2021, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria czytaj sobie i się relaksuj z szalejącym cukrem w organizmie. Mam nadzieje, że wyniki wyjdą super! ☺️

Snowflake wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! 😍

Jagodowa ja niestety czuje się fatalnie. Mąż wziął dodatkowe wolne bo ja nie jestem w stanie ogarniać bez jego pomocy. Śpię i leżę na zmianę. Mam tak straszne zawroty głowy, że nie mogę sama zejść po schodach. Nawet jedzenie jest dla mnie ogromnym wysiłkiem. Wczoraj było strasznie, miałam moment mega załamania i z tej niemocy aż się popłakałam. Wiem, że potrzebuje czasu żeby dojść do siebie ale jest to okropne mieć takie poczucie, że moje ciało ma może 10% dotychczasowej energii. No i ten kaszel nadal. 😔 Cieszę się jednak, że jest jak jest bo nie każdy ma tyle szczęścia co ja... 😔 Ten covid to naprawdę gówno nie do opisania a nadal tylu uważa, że to wymysł...

Baśka 89, Snowflake lubią tę wiadomość

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • Baśka 89 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2021, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo ☺️
    Żadnych ścian malować nie malowałam i nie będę 😂😂😂 na czas malowania pójdę do siostry na dwa dni 😉 Łóżeczko też będzie mój malował 😉

W piątek mój miał urodziny więc przyszedł teść ze znajomym na kawę i ciacho (nie piekłam-kupilam) 😉

W sobotę robiliśmy razem urodziny.Byla moja siostra z 3dzieci i z mężem i mój tato z bratem.Tata z bratem zostało do niedzieli.

Szczerze ?mam dość imprez...jakich kolwiek... 😳
    Mój to samo pow.ze On jakiś zmęczony jest a weekend się ciągnął jak niewiem...
    Mój pies jak padł wczoraj o 20 tak soibdj tej pory 😂 wymęczyli Go 😉

Kanapa zamówiona w poniedziałek zeszły więc został jakiś tydzień do dostawy 😁
    Farby trzeba kupić do malowania ale to w maju.

Widzę że wy też kompletuje cię ile się da.Ja torbę muszę do szpitala spakować,kosmetyki dla księcia kupić.
    W maju to ogarnę 😁

W środę mam krzywą cukrową.
    W przyszłym czwartek wizytę u ginekologa a 19.05 ostatnie prenatalne 😳😳😳
    Powiedzcie mi?czy Wy też jesteście przerażone jak ten czas leci? U mnie już 26tydzien i zostało nam 10tygodni do bezpiecznego terminu 😳 Na szczęście dużo nie zostało i wszystko zdążymy ogarnąć.😁

Endzi lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgrwd03fqx.png[/link]
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2021, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodowa a spotkanie całkiem fajnie. Zamówiliśmy sobie pizze i graliśmy w biznes. Ale takie nieszczęsne rozdanie ze ledwo co przeszłam jedno okrążenie i zostałam bankrutem 🤣 Ale fajnie się grało i szybko poszło 😁
    Jak Ty się dzisiaj czujesz?

Snowflake wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 🥰 Co do zdjęć to masz rację tak to jest kiedyś szło się oddać klisze a dzisiaj wszystko na komputerze lub na telefonie się trzyma. Ja często na allegro wywołuje zdjęcia. Płaci się grosze a jakość całkiem spoko.

Annamaria jak fajnie ze jest takie osobne pomieszczenie. Ja idę w w piątek na krzywą i mam nadzieję że też jakieś wygodne miejsce znajdą dla mnie 😁 A z tą książko to super pomysł też tak zrobie🙂

Kredka bidulko miejmy nadzieję że niedługo wrócisz do formy i przynajmniej te siły wrócą na lepszym poziomie niż 10%. Ehh ciężki los po covidzie niestety. Trzeba będzie się zaszczepić za jakiś czas aby znowu tego cholerstwa nie złapać 😔 Najważniejsze że udało Wam się wyjść z tego cało i powoli wszystko się uspokoi. Uważaj tam na siebie i odpoczywaj 😘

Basiu dobrze ze malowania nie robisz i nie będziesz wdychać smrodu tej farby🙂 A z tym weekendem to tak jest jak są goście to tak niby fajnie bo towarzystwo ale jeszcze lepiej jak już pojadą 🤣 Co do wyprawki to mi jeszcze trochę rzeczy brakuje. Będę w maju kompletować resztę. Torbę do szpitala też pewnie zapakuje dopiero w maju albo nawet i czerwcu wszystko zależy od tego czy będę miała walizkę. Czas leci jak szalony zaraz wszystkie wskoczymy w 3 trymestr i aby patrzeć a maluchy będą na świecie 😍

Ja dzisiaj uświadomiłam babcie że jedziemy w następnym tygodniu w Bieszczady. To się mnie pyta czy z Zuzią też jedziemy 🤣🤔 Ciężko by było ją zostawić 😁 No ale dobrze to przyjęła i mówi jedzcie byle bezpiecznie. Mówiłam że będzie wpadać do niej szwagierka i zaglądać to stwierdziła że przez te kilka dni nikt nie musi przyjeżdżać ze da sobie radę. No i że jak umrze to bez różnicy czy będziemy czy nie bo i tak nic nie zrobimy aby ją uratować 🙈

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Monika87 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2021, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ja nie dałam rady zajrzeć do Was w weekend. Impreza rodzinna zaległa 18-tka mojej siostrzenicy.
    W domu byliśmy tylko my, moje siostry i siostrzenica, więc kameralnie.
    A wczoraj dogorywalismy bo ja już nie mam siły na imprezy 🤣 22 i do domu i serio tak było 😁

Ogólnie tak wytrzaslam tego mojego syna że długo się nie ruszał. I oczywiście już się stresowałam ale coś tam wieczorem wczoraj pobulkał w brzuchu ;)

Dzięki dziewczyny za porady.
    Lady Dior nie czuje żadego pieczenia ani bólu w tych okolicach. Jedyne co to obfite upławy o różnej konsystencji czasem nawet takiej galaretowatej. (Sorki za szczegoły)
    Mój doktorek mi odpisał, że czekamy do dziś i że nie jest tak źle, więc dziś będę z nim konsultować co i jak wieczorem.
    A co do tego wózka to super i myślę że spokojnie kolorystycznie pasuje również do chłopca :)

Sandrina super, że z Dzidzią wszystko dobrze. ❤️

Endzi ale piękne zdjęcie ❤️ super pomysł na poinformowanie reszty świata o spodziewaniu się dziecka.

AnnaMaria ale smakowicie wyglądające ciastka ! 😱 Gdybyś była bliżej wpadlabym na kawusie ;)
    Powodzenia na krzywej, trzymam kciuki za dobry wynik.😘
    Co do tej wanienki to Ty zdecydowanie wiesz lepiej mode chodzi o konkretny model ale tak jak mówię może się nie znam ;) a Ty zdecydowanie masz doświadczenie z chlopakami ;)

Jagodowa nie wiem czy podobny bol ale ja coś też czasami takiego wieczorem albo w nocy czuje. Dół brzucha mnie boli ale jak zmieniam pozycję to mija. Ale to niecodziennie ale też jest to nieprzyjemne. Może to zależy od dnia i co w ciągu dnia się robiło? Ja mam wrażenie że jak mam aktywny dzień to wieczorem mam ten ból..

Snowflake dobrze, że bóle po fizjo już mijają .. ja ode jutro pierwszy raz 😱 mnie kręgosłup czasem tak rypie że ledwo chodzę ale to momentami nie codziennie i nie za każdym razem. Zobaczymy co ona na to .. z chęcią bym się zrelaksowała na jakimś masażu ❤️
    Wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy 🍰🥂🎊🥳 1000 takich pięknych rocznic ❤️ nam strzeliło pół roku niedawno w małżeństwie ;)

Kredzie współczuję tej "niemocy" :( ale niestety z tego co słyszałam i czytam to ludzie mają takie pocovidove dolegliwości :( i często niestety długo się utrzymują :( więc co zostaje to cierpliwość, przytyłam mocno.
    Na fb jest grupa gdzie ludzie przechodzą lub przeszli covid i dzielą się swoimi doświadczeniami.

thgfyx8dsqgcpg35.png
  • Monika87 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2021, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie z naszym Bobo wszystko dobrze ale nie ważył go - taka szybka ta wizyta była przyłożył tylko głowice czy czynność serca ok i popatrzył chwilę i tyle.
    Dostałam tabletki na te zaczątki anemii i te bakterie w moczu jakaś szaszetke jednorazowe to i zrobił mi posiew (wymaz).
    Muszę zrobić krzywą albo w tym albo do końca przyszłego tygodnia i zapomniałam się zapytać czy mogę smakową glukozę 🤦
    Następna wizytę mam 4 maja.

Mam nadzieję, że u Was wszystkich ok :) miłego wieczoru dziewczynki 😘

Baśka 89, Jagodowa Mama, kredka, Endzi lubią tę wiadomość

thgfyx8dsqgcpg35.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2021, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia pomiędzy tymi prenatalnymi usg też mam tylko takie żeby sprawdzić akcje serca. Super ze wszystko z bobasem dobrze. A z tą glukozą to chyba zależy od laboratorium. Mi Panie powiedziały ze ma być czysta bez dodatków bo te smakowe mogą zaburzać wyniki.
    Tą saszetkę jednorazową też miałam na bakterie w moczu a później urosept jeszcze 3x2 do tej pory chociaż wyniki już są dobre.

Również miłego wieczoru życzę 😘

U nas wszystko okej teraz jestem u mamy a później jadę po męża do pracy. Coś mnie brzuszek zaczął w Lidlu pobolewać i teraz leżakuje sobie. Jutro jeszcze babcia chciała jechać na targ a mi się tak nie chce 🙈

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2021, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny - macie rację co do wózka. Nie ma tam różu, to chyba dla chłopca będzie ok choć wizualnie pasuje mi do dziewczynki 😂

Kredka jeju szkoda, że tak się męczysz 😒 Nie dość, że sama ciąża daje popalić, to jeszcze ten zasrany wirus 😣😣😣😣 Bardzo bym chciała, żebyś w końcu poczuła się dobrze i tego mocno życzę 🙏🏻

Annamaria ale fajnie, że takie osobne pomieszczenie miałaś 🙂 Mam nadzieję, że wyniki wyszły dobre 😊
    Co do krzywej, to orientujecie się, czy ma znaczenie to, czy labo jest w punkcie pobrań ❓

Monika87 to dobrze, że dostałaś coś na bakterie i oby dolegliwości przeszły. Cieszę się, że z synkiem ok 😊
    Ja miałam katar ale przeszłam go o dziwo łagodnie - tylko w pierwszy dzień często wydmuchiwałam nos i podrażniłam sobie śluzówkę (mimo nawilżania) do tego stopnia, że wyszła mi w nosie opryszczka 🤦🏼‍♀️ Jestem zła, bo mnie to boli i to już druga w tym roku😩

Snowflake gratuluję z okazji rocznicy 😊 Ja z moim znamy się bardzo krótko 😁 Po 4m. znajomości stwierdziliśmy, że chcemy założyć rodzinę 😜 W sumie 3,5 r. jesteśmy teraz razem😜 Takie szczyle jeszcze😂

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙

2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2021, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png

Wysłany: 20 kwietnia 2021, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake, nie wiem jak to się stało ale czytałam wpisy wieczorem, zmęczona i zapomniałam zupełnie złożyć Ci (a właściwie Wam) życzenia z okazji 6 rocznicy ślubu.... Szczęścia kochana, samych dobrych dni ❤️❤️❤️.

Lady, Wy ekspresowo a my z kolei bardzo długo byliśmy ze sobą zanim wzięliśmy ślub bo aż 7 lat. Nie to żebyśmy nie byli zdecydowani, choć rzeczywiście łatwy związek to wtedy nie był. Po prostu zawsze coś stawało na drodze - a to moje studia a to praca w innym mieście a to wojsko... I tak się zeszło 😝. Zdążyłam się zestarzeć ciutkę a mój za to "wydoroślał" i zmądrzał w tym czasie więc nie ma czegoś żałować, wyszło na dobre.

Siedzę na tej całej krzywej... No zdecydowanie, nie mam takich luksusów jak Annamaria. Niestety.

A moja malutka wyczuła pismo nosem i od 5 rano już łezki w oczach miała jak tylko zobaczyła, że wstaję i się ogarniam...

Endzi.. ale tego wyjazdu w Bieszczady to Ci zazdroszczę.... Rób koniecznie fotki jak już wyjedziesz i wstawiaj, to chociaż oczy nacieszymy....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 08:45

Snowflake, Baśka 89 lubią tę wiadomość

• kredka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2021, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika super że dzidziuś ma się dobrze. ☺️ Zawsze możesz kupić saszetkę glukozy zwykłą i smakową jak nie możesz dopytać. To koszt paru złotych więc to nie duża strata.

Lady super jest ten wózek i w ogóle bym się nie zastanawiała czy się nadaje! Szkoda kasy na nowy jak masz taką super bryczkę! W ogóle jak będziesz ogarniać dwójkę na spacerze, jakaś dostawka? 🤔
    Co do długości związków to uważam, że nie ma reguły. Mam znajomych którzy po wielu latach się rozstali, takich którzy po miesiącu znajomości już się spodziewali dziecka (minęło 8 lat i nadal są w sobie szalenie zakochani) i takich staruszków jak my - 14 lat razem w tym roku. 😅

Snowflake ja już też zbieram fanty do torby szpitalnej, czekam właśnie na paczkę z Gemini i staniki z HM bo po koronie nie mogę w ogóle nosić staników z fiszbinami bo tak mnie uciska w klatce piersiowej i może dziś się wezmę za polowanie na koszule typowo do porodu. Moja ilość przygód w ciąży mnie przeraża więc wole być gotowa jak najszybciej.

Czekam w ogóle na konsultacje z ginem po 14:00 bo niestety ale to na bank grzybica. 🤦🏻‍♀️

klz9jw4z9obz7e1d.png

Wysłany: 20 kwietnia 2021, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka, racja co do tych związków, w pełni się zgadzam. My znamy się od 20 lat ale mam świadomość tego, że to nie jest żadna gwarancja. I też znam takich "sprinterów", którzy są ze sobą do dziś i związek kwitnie 😊.

Na grzybicę najpewniej Nystatynę dostaniesz albo coś podobnego. Brałam w poprzedniej ciąży, przynosi ulgę a dziecku nic nie będzie. Mam nadzieję, że powolutku będziesz nabierać sił po tym całym covidzie....

• adu Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2021, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, oby tabletki pomogły.
    Kredka, mam nadzieję, że jeśli to grzybica to szybko się tabsy z nią rozprawia!

My byliśmy ze sobą 3.5 roku przed ślubem, we wrześniu mamy 5 rocznicę ślubu:)

Nie zaglądałam tu do was, bo u mnie to w weekend ciężko ogarnąć, a qczoraj mialam pierwszy dzień prawdziwego chillu i sobie cały dzień chillowalam na balkonie z książką 😁 dzis w sumie też. Plus przejrzałam małej ubranka i okazuje się, że mam na 52 i na 68 najwięcej, a na 56 i 62 to tak średnio, po jednym czy dwa body. Zobaczę te dwa rozmiary u rodziców i potem będę dokupować co tam jeszcze brakuje.

Zamowilam też ręcznik bambusowy z króliczków gora i kocyk z colorstories, dzis pewnie przyjdą. Czyli mam dwa ręczniki i dwa kocyki, na razie chyba starczy.

kredka, Snowflake, Baśka 89 lubią tę wiadomość

👧 07.2021
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2021, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim 🙂

Ja byłam dzisiaj na targu z babcią 🙈 kupiłam sobie jakieś takie ala adidasy i mężowi bo teraz to nawet nie można się wybrać do normalnego sklepu a my nie mamy butów żadnych na wyjazd nawet😲 Dodatkowo zarobiłam pouczenie od straży miejskiej za parkowanie 😁 Ogólnie zawsze tam samochody stają no i to jest jednokierunkowa no ale jak to powiedzieli na zakręcie 🤔 No ale najważniejsze że nie mandat 🤣 Śmiałam się do babci że zobaczyli kobietę w ciąży do tego staruszkę i jakoś nam się upiekło 🙃

Dzisiaj jest też dla mnie wyjątkowy dzien trochę. Mija rok od poronienia a ja mam to szczęście że noszę teraz kolejnego maluszka pod sercem ❤️🤰 I niech tam zdrowo rośnie sobie i grzecznie siedzi do terminu porodu 🥰

Jagodowa powodzenia na krzywej i kciuki za wyniki 🙂

Później postaram się Was nadrobić 😘

Annamaria, Snowflake, adu, Jagodowa Mama, kredka, sandrina22, Baśka 89 lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Annamaria Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2021, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_Dior wrote:
    Co do krzywej, to orientujecie się, czy ma znaczenie to, czy labo jest w punkcie pobrań ❓

Lady Dior, przy badaniu glukozy nie ma to znaczenia, rób gdzie ci wygodnie :)

Jagodowa, kciuki za badanie! Mi to zleciało migiem, szkoda tylko, że potem po wyjściu zrobiło mi się słabo, gorąco i duszno i ledwo doszłam do chaty.. :/ Przestraszyłam się.. i ból głowy przez pół dnia, brrr. Dobrze, że to już za mną. A ty jak zniosłaś? Bez rewolucji?

Snowflake, ja od wczoraj robię sobie taką mini ściagę zakupową wyprawkową :) żeby wydrukować, mieć na biurku albo w torebce i wtedy w Rossmanie albo aptece nie będę już jak człowiek we mgle :) jak chcecie, moge potem wkleić tu ja to piszę tak zwyczajnie, prosto w dokumencie tekstowym tylko.

Monika, ja robiłam to badanie w takim dużym laboratorium i absolutnie nic nie mają przeciwko smakowej. BA, byłam w szoku, bo jedna ciężarna która doszła po mnie, zapomniała glukozy, a pielęgniarka otwiera szufladę i mówi: "Spokoooojnie kochaniutka, życzysz sobie zwykłą czy cytrynową?" i bach, dały jej :) także sama widzisz :)

I teraz NEWSY.

Chciałam pisać przed, ale przez poranny chaos nie zdążyłam - chciałam prosić o kciuki przed połówkowym badaniem usg, ale jestem już po. 460 gram zdrowego dziecka, wykluczono wszelkie nieprawidłowości ze strony najczęściej spotykanych aberracji chromosomowych, tylko profilu nie dało się zbadać, bo tak miało główkę wciśniętą i odwróconą, ale do tej pory wszystko było ok, mam profil na badaniu usg z 18 tc i było w porządku w obrazie.

Boziu, ale odetchnęłam :)

PS.

A, zapomniałam. Trzeci raz potwierdzona DZIEWCZYNKA :) gin, spec od badań prenatalnych mówi , że no raczej jej już nic tam nie ma prawa wyrosnać.. :) Widziałam pięknie zaowalowane łuki warg sromowych i przedziałek pomiędzy. Chyba do mnie dociera i jestem w wielkim, kipiącym z radości pozytywnym szoku :) To jest takie niesamowite po 4 synkach.. aż mimo tylu potwierdzeń cieżko uwierzyć.. :)

Endzi, Snowflake, Lady_Dior, Jagodowa Mama, sandrina22, Baśka 89 lubią tę wiadomość

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

MTHFR_677C T i PAI-1 4G hetero

:) wegemama :)

NHRLp2.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2021, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu jak dojdą rzeczy to wrzuć zdjęcie chętnie pooglądam. Korzystaj z relaxu ile tylko możesz. Ja dziś też zatopię nos w książce. Z tymi ubrankami to tak jest niby się dostanie tych ciuszków trochę i wydaje się że jest ich dużo no ale nie zawsze tych co trzeba 😁

Lady tu się nie liczy ilość lat spędzonych razem a uczucie jakie człowiek do siebie żywi ❤️ Jedni potrzebują kilku miesięcy do stwierdzenia że chcą spędzić ze sobą resztę życia a inni są ze sobą masę lat a i tak nic z tego nie wychodzi. Nie ma na to reguły. A do wózka może przyzwyczaiłaś się że wozilas w nim core i może dlatego tak Ci bardziej do dziewczynki pasował.

Snowflake wczesna ta Twoja pobudka. Ale w sumie trzeba się przyzwyczajać. A Piernika od września będziecie zapisywać do żłobka/przedszkola? Ale w sumie to Piernik się wyspał tyle godzin 😁

Kredka a powiedz mi te biustonosze będą dobre na nasze cyckowe gabaryty? To takie już do karmienia czy bardziej sportowe? Może i ja bym sobie coś zamówiła 🤔 Twoje przygody pokazują że różnie może być i chyba faktycznie lepiej być spakowanym wcześniej niż czekać na ostatnią chwilę. Daj znać jak wizyta u lekarza przebiegła 🙂

Jagodowa zobaczymy co tam będzie ciekawego do fotografowania. Mamy pojechać gdzieś tam właśnie bardziej w góry. Bo znajomi chcieli na Tarnicę wejść. Ale ja to tak daleko się zapuszczać nie będę raczej. Już po dzisiejszym lataniu po targu czuje arbuza w brzuchu a co mówić tyle km. No ale może uda się gdzieś kawałek wejść żeby coś zobaczyć 😛

Annamaria cieszę się że z dzidzią wszystko dobrze. No i jak już 3 raz potwierdzona dziewczynka to chyba nic się nie powinno zmienić w tej kwestii. Przekażesz nowinę rodzince? Chętnie zobaczę Twoja listę zakupową dla maluszka także wstawiaj jak najbardziej 🙂 Ehh kiepsko jak się tak czułaś po tej krzywej. Może ja poproszę męża żeby mnie zawiózł a później przyjechał po mnie 🤔 niż jechać samej samochodem tyle drogi.

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2021, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2021, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria, cieszę się, że na wizycie wszystko dobrze! I już oficjalnie gratuluje córeczki, ale będzie miała fajnie z tyloma starszymi braćmi! 😁

Endzi, ale miałaś przygodę 🤣🤣 cieszę się, że mimo wszystko dzisiejszy dzień jest pełen szczęścia, te nasze małe istotki będą dawały nam go coraz więcej ❤

A rzeczy właśnie mi przyszły i co za jaaaakosc:) recznik z samiboo, myjka memi a kocyk colorstories. Na jakiejś stronie było akurat-20% w weekend. To absolutnie nie niezbędne rzeczy, tylko moje wymysły, żeby rzeczy były ładne. :P i ten recznik jest dużo przyjemniejszy od tego drugiego który mam, wafelkowego i takiego z akuku co ma moja chrześnica.

512d6fd44751.jpg

Snowflake, co kupiłaś? 😎

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2021, 16:21

Snowflake, Annamaria, Lady_Dior, Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość

👧 07.2021
‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ