Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandrina, a co mu jest? Byliście już u pediatry? Kurcze, sciskam was..!
I czy wam też poznikaly posty Snowflake..? Nic nie widzę..
Snowflake pokasowalas swoje wpisy? Ktoś Ci coś przykrego napisał, czy coś...? Buuuu.. -
Endzi wrote:
A tak po za tym to popsuło mi się dziecko 🙈
Już druga noc z rzędu wstaje co 40-60 minut
No i w dzień marudzi jak nie wiem co 🙄
Endzi, piona.. U nas częstsze pobudki też, już nie po 5,6 godzinach, ale po równo.. ale to marudzenie w dzień, oooo maaaaaatko.... 😶
-
Endzi, malutka taka bystra się wydaje 😍 moja Pyzia przy niej to taki maślaczek 😂
Annamaria zrobiliśmy ze starym samowolkę i daliśmy Belzebubio inhalacje ze sterydów 🤷 póki co jest lepiej. Adolfina za to ma katar🤦 stary robił dziś test na covid - na szczęście ujemny.
Snowflake faktycznie pokasowała 😱
Kochana jak to czytasz to daj chociaż znać, czy wszystko ok. Jak chcesz się pożegnać z forum , to oczywiście szanuję twoją decyzję i nie oczekuję, że będziesz "obcym babom" tłumaczyć się z decyzji. Niemniej mam jednak nadzieję, że to tylko ochrona prywatności a nie opuszczenie naszego zacnego grona 😘😘😘😘😘
Kurczę, dziewczyny nam się wykruszają 😭 aż mi się smutno zrobiło....
A nie myślałyście żeby się przenieść gdzieś na Messenger czy watsapa?
-
🙈 Ale narobiłam zamieszania!
Nigdzie się Dziewczyny nie wybieram 😀 ale nauczona doświadczeniem co jakiś czas robię czystki w takich miejscach jak forum 🤪
Zwłaszcza, że podobnie jak Wy mamy taki sajgon, że momentami szukam dla siebie okna życia. 🤦♀️ Trudniej mi tu zaglądać. Taka grupka na messendzerze byłaby łatwiejsza do ogarnięcia! Więc jestem za 🙌
Teraz mam jeszcze chwilę, Trzeci kima, Piernik układa puzzle to popijam kawkę.
Trzeci się zrobił wymagający. Leżenie w żadnej pozycji go nie satysfakcjonuje 🤦♀️ najlepiej u mamy na rękach, a swoje ten Klops już waży kurde. Piernik potrzebuje więcej zajęć na główkowanie, a miło byłoby coś zjeść i ubrać coś czystego 🙈 No porobiło się! Wiercipięta wróciła do przedszkola i zaczyna smarkać, ale gile nam nie straszne póki co.
Piernik wczoraj miał kontrolę u laryngologa i wszystko idzie w dobrym kierunku. Jeszcze błony bębenkowe się nie wygoiły na 100%, muszę go umówić na badanie słuchu i kontrola po tym badaniu.
Trzeci śmiga na bioderka dzisiaj.
Ja jestem po kryzysie laktacyjnym - z niedzieli na poniedziałek nie miałam pokarmu... Więc rano od razu femaltiker i inka. No, udało mi się laktację podbić, ale @ przyszła we wtorek 🙄 już bez wątpliwości.
To tak pokrótce co u nas. 😀
No i wyliczone co do łyczka kawy - Trzeci zaczyna wierzgać 🙈😆
Endzi jeszcze szybciutko dodam, że efekty sesji są cudne!!! ❤️🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2021, 08:03
Endzi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dodam Was do przyjaciółek i pozbieram numery i zrobię tą grupę na WhatsApp bo z tego co pamiętam nie każda ma fb.
Jeżeli któreś nie dodałam to Wy dodajcie mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2021, 11:34
Annamaria lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Mogę spróbowac z tą grupą, czemu nie!
Snowflake, ufffffffffff! Jestes babolcu! Nie znikaj, bo ja mam nadzieje cie kiedys na zywo poznać ! Ty w Poznaniu mieszkasz, czy pod Poznaniem? Mam braciaka w Poznaniu i czasem tam do Zoo lub na starówkę przyjeżdżamy
Dziewczyny, od tego poniedziałku, od wczoraj zaczynam w koncu pierwszy tydzień BEZ INHALACJI I LEKÓW!!!! i niech tak zostanie plis...
Endzi lubi tę wiadomość
-
I update Lilki.. Baaaaaardzo długo nie chciała podnosic główki, aż tu nagle, po 2,5 miesiacach leżenia plackiem, sru, pyszczek do góry, jak gdyby nigdy nic innego nie robiła..
Endzi, Martoszka, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Annamaria wrote:Mogę spróbowac z tą grupą, czemu nie!
Snowflake, ufffffffffff! Jestes babolcu! Nie znikaj, bo ja mam nadzieje cie kiedys na zywo poznać ! Ty w Poznaniu mieszkasz, czy pod Poznaniem? Mam braciaka w Poznaniu i czasem tam do Zoo lub na starówkę przyjeżdżamy
Dziewczyny, od tego poniedziałku, od wczoraj zaczynam w koncu pierwszy tydzień BEZ INHALACJI I LEKÓW!!!! i niech tak zostanie plis...
Annamaria jak zaakceptujesz moją prośbę do przyjaciółek to napisz mi proszę na priv nr telefonu to dodam Cię do WhatsApp.
Super że już ze zdrówkiem dużo lepiej oby już tak zostało i nic się nie przypaletało✊ Jaka pyzia z Liluni na buźce 🥰💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi
Mając dwójkę dzieci to uwierz mi, że cała pamięć to ich zdjęcia.
A wybrać i wywołać trochę trudno. Muszę się zebrać, ale teraz to przerzucić na komputer 🤦♀️
Jeszcze tego nie doświadczyłaś?
Każde zdjęcie, każda poza/uśmiech jest ważny 🤭🤭😂😂😂😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2021, 11:17
M&M -
Martoszka wrote:Endzi
A wybrać i wywołać trochę trudno. Muszę się zebrać, ale teraz to przerzucić na komputer 🤦♀️
Każde zdjęcie, każda poza/uśmiech jest ważny 🤭🤭😂😂😂😂😂😂
Martoszka dlatego przed narodzinami małej wymieniłam telefon na nowszy z większą pamięcią 😁 A zdjęcia regularnie na kompa przenoszę no ale z tym wybraniem do wywołania trochę trudniej niestety. Został mi właśnie tylko folder z Zuzią do przebrania ale jakoś nie mogę się za to zabrać.
Annamaria napisałam na priv 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2021, 12:45
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Martoszka wrote:Endzi
Każde zdjęcie, każda poza/uśmiech jest ważny 🤭🤭😂😂😂😂😂😂
Czyżbyś się jednak zdecydowała na WhatsApp?
Kredka, Monia zaglądacie tu czasem jeszcze?💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Hop hop 😁 Proszę mi tu nie spać 😆 Tylko niedźwiedzie zapadają w zimowy sen 🤪😂
Co tam u Was dziewczyny❓ Martoszka jak tam Twoje panienki😊❓ Starsza nie jest zazdrosna ❓ Moja Zosia czasem ma jakieś incydenty zazdrości ale takiej lekkiej póki co🤪
Sebastian nadal często budzi się w nocy ale chyba się przyzwyczaiłam 🤷🏼♀️ Zaczął się w końcu obracać, choć preferuje 1stronę. Waży 9kg i mierzy ok. 70cm. Mi juz ręce odmawiają posłuszeństwa 😂
Monika, Kredka dajcie znać co tam u Was 😊😊😊 -
Lady_Dior wrote:Hop hop 😁 Proszę mi tu nie spać 😆 Tylko niedźwiedzie zapadają w zimowy sen 🤪😂
Co tam u Was dziewczyny❓ Martoszka jak tam Twoje panienki😊❓ Starsza nie jest zazdrosna ❓ Moja Zosia czasem ma jakieś incydenty zazdrości ale takiej lekkiej póki co🤪
Sebastian nadal często budzi się w nocy ale chyba się przyzwyczaiłam 🤷🏼♀️ Zaczął się w końcu obracać, choć preferuje 1stronę. Waży 9kg i mierzy ok. 70cm. Mi juz ręce odmawiają posłuszeństwa 😂
Monika, Kredka dajcie znać co tam u Was 😊😊😊
U mnie starsza to córeczka tatusia, więc jak on tylko wraca to mam ją "z głowy" 😅
A zazdrosna nie jest.
Mój klocuś waży 7,5kg, ale ma jakieś 65cmM&M