Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, dołączam do Was. Chociaż jestem dopiero na początku drogi. Tydzień temu byliśmy w ośrodku we Wrocławiu i teraz czekamy na warsztaty. Oj długa droga przed nami, pani z ośrodka zaznaczyła, że zadzwonia pewnie dopiero jesienią 2020.
OlaSmile lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuzia wrote:Cześć, dołączam do Was. Chociaż jestem dopiero na początku drogi. Tydzień temu byliśmy w ośrodku we Wrocławiu i teraz czekamy na warsztaty. Oj długa droga przed nami, pani z ośrodka zaznaczyła, że zadzwonia pewnie dopiero jesienią 2020.
A czas? Coz, minie..Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Patt1002 wrote:Dziewczyny, a co powiecie na temat testów psychologicznych. Jak to u Was wyglądało?
Nie wiem czy wszedzie są te same testy, ale nasze wcale nie były jakieś straszne... Sporo pytań się powtarza ale to chyba w celu weryfikacji szczerości. U Nas w sumie zajęło nam to jakieś 40 min. -
lipcowka86 wrote:Nie wiem czy wszedzie są te same testy, ale nasze wcale nie były jakieś straszne... Sporo pytań się powtarza ale to chyba w celu weryfikacji szczerości. U Nas w sumie zajęło nam to jakieś 40 min.
dzieki
Przeżywam ten dzień tyle bylo czekania i nagle juz cos sie zaczyna dziaćPatt1002 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuzia wrote:Cześć, dołączam do Was. Chociaż jestem dopiero na początku drogi. Tydzień temu byliśmy w ośrodku we Wrocławiu i teraz czekamy na warsztaty. Oj długa droga przed nami, pani z ośrodka zaznaczyła, że zadzwonia pewnie dopiero jesienią 2020.
-
nick nieaktualny
-
_Stay wrote:Witajcie dziewczyny , są tutaj mamusie ktore maja biologiczne dziecko i chcą adoptować ? Czy wyłącznie osoby chcące adoptować ?
Ja ze względów zdrowotnych nie moge miec juz dzieci i chcielibyśmy z mezem adoptować ale nie wiemy czego się spodziewać jak to wszytsko wygkada.... czy mogę dołączyć i liczyć na waszą wiedzę i wsparcie ?Patt1002 -
nick nieaktualny
-
Fisia wrote:Cześć Dziewczyny! Chciałabym się dowiedzieć, czy jest tu ktoś z Poznania? Dopiero zaczynam myśleć o adopcji, więc chciałabym wstępnie poradzić się kogoś, kto już przeszedł lub przechodzi przez te wszystkie procedury Będę wdzięczna za pomoc
Nie jestem z Poznania, ale jestem w trakcie proceduryPatt1002