Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, pilecam dołączyć do grupy na FB "Adopcja- pytania i odpowiedzi " tam znajdziecie odpowiedzi na nurtujące Was pytania 😊
dominikawa lubi tę wiadomość
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
Hej! Skończyliśmy wlanie kurs i próbujemy przygotować się na dzieciaczki. Określiliśmy, ze chcemy rodzeństwo w wieku 1-4. Postanowiłam pokój pomalować na bez i nie wiem co dalej. Mebli nie kupię, bo nie wiem jakie dzieci są nam pisane. Poradzicie czy jest coś co mogę już kupić czy zrobić?? Jak się przygotowywalyscie? 😄
-
Mam pytanie odnośnie oa w Rybniku: jakie dokumenty sa wymagane? Czy np. Zyciorys, opinia z zakładu pracy jest potrzebna? Czy potrzebne jest zaswiadczenie od lekarza psychiatry? Czy jest jakies oświadczenie ze ktos leczył bądz nie leczył się psychiatrycznie?
-
Witam, widzę, że temat jest już bardzo rozwinięty i może gdzieś wśród tych wypowiedzi jest odpowiedź na moje pytanie, ale niestety nie mogę go odnaleźć
Dopiero zagłębiam się w temat, ale czy może któraś z Was miała styczność z ośrodkiem adopcyjnym w Białymstoku? Jak Wasze dosiwadzwnianzwiazane z tym miejscem? -