Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
zizia_a wrote:bry
jestem na dobrej drodze do przekonania męza do AZ
ale niestety czekanie na wizytę do provity to cała wieczność ;/ wizyta dopiero w czerwcu u Pani dr P. Ciezkie życie -
zizia_a wrote:bry
jestem na dobrej drodze do przekonania męza do AZ
ale niestety czekanie na wizytę do provity to cała wieczność ;/ wizyta dopiero w czerwcu u Pani dr P. Ciezkie życie
Zyzia, warto czekać do niej Słyszałam, że czasami przekładają wizytę na szybciej jak się jakaś "dziura" zrobi
Jeśli miałabym jakiegoś lekarza polecić to tylko i wyłącznie ją i jej męża, ale on podobno na pierwsze wizyty nie przyjmuje.zizia_a lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Ogólnie Mańka i Paliga maja terminy na czerwiec:( Cholewa nie przyjmuje.. A nie wiem kto jeszcze tam zajmuje do adopcja zarodka..
mam nadzieje ze jakas dziura sie zrobi i przyjmą mnie wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 10:33
Justine lubi tę wiadomość
-
zizia_a wrote:Ogólnie Mańka i Paliga maja terminy na czerwiec:( Cholewa nie przyjmuje.. A nie wiem kto jeszcze tam zajmuje do adopcja zarodka..
mam nadzieje ze jakas dziura sie zrobi i przyjmą mnie wcześniej
ja mialam termin do dr Paligi na 27 kwietnia, po paru dniach zadzwonil telefon ze na 2 dzien mam wizyte i mialam ja 17 lutego... wiec czekalam nie caly tydzien na wizyte a lekarka jest na prawde superWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 10:51
zizia_a lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
opu wrote:Manka to jej maz ??
Tak
A tak w ogóle to oni razem operują na bloku w ProviProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja dalej nie mam decyzji co do kwalifikacji- wydaje mi się, ze za tydzień tez nie będzie- męczy mnie to czekanie przez niepewność czy wszystko będzie okNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
W OA mówią, ze omawiają pary, które miały ost. wizytę w domu w styczniu, a ja mialam 1.02 ... chyba jest tyle par , bo za tydzień tez możemy się jeszcze nie zalapac ... no cóż- przyzwyczaiłam się, ze raczej nie 3maja się terminów o których na początku mówili...Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:W OA mówią, ze omawiają pary, które miały ost. wizytę w domu w styczniu, a ja mialam 1.02 ... chyba jest tyle par , bo za tydzień tez możemy się jeszcze nie zalapac ... no cóż- przyzwyczaiłam się, ze raczej nie 3maja się terminów o których na początku mówili...
Skoro tak mówią to tak jest. Doczekasz się My czekaliśmy 2 miesiące na kwalifikacje i strasznie się dluzylo. -
amygdala wrote:Skoro tak mówią to tak jest. Doczekasz się My czekaliśmy 2 miesiące na kwalifikacje i strasznie się dluzylo.
Amygdala a kiedy kończysz szkolenie? Chtba już co?Niepłodność idiopatyczna,
83HOPE wrote:Amygdala a kiedy kończysz szkolenie? Chtba już co?
Dziś skończyliśmy!!!
I co teraz? Czekamyyyyyyyyyyy na naszą Kinder niespodziankę Tylko jak tu czekać nie wiedząc jak długo? Niech się dzieje co ma się dziaćzizia_a, opu, gosia81 lubią tę wiadomość
-
amygdala wrote:Dziś skończyliśmy!!!
I co teraz? Czekamyyyyyyyyyyy na naszą Kinder niespodziankę Tylko jak tu czekać nie wiedząc jak długo? Niech się dzieje co ma się dziać
Super- gratuluję a u Was po szkoleniu tez jest jeszcze ostateczna kwalifikacja? Teraz szybko zleci- ostatnie wspólne chwile i szykowanie się na bejbika Jestem pewna, ze ba Święta będziecie w komplecie
Wreszcie coś sie będzie na forum działo a zaraz dołączy do Ciebie JustineNiepłodność idiopatyczna,
83HOPE wrote:Super- gratuluję a u Was po szkoleniu tez jest jeszcze ostateczna kwalifikacja? Teraz szybko zleci- ostatnie wspólne chwile i szykowanie się na bejbika Jestem pewna, ze ba Święta będziecie w komplecie
Wreszcie coś sie będzie na forum działo a zaraz dołączy do Ciebie Justine
Tak, jest ostateczna kwalifikacja, za ok. 2 tyg. ale to już tylko formalność. Ogólnie nasza teczka jest juz przygotowana do dalszych do dalszych działań W tym roku spokojnie jeszcze czekam i nie nastawiam się, że zadzwoni ten telefon. Nerwówka zacznie się od stycznia 2018
A Justine to mam nadzieje ze doczeka się podwójnie albo nawet potrójnie i z brzucha i z serduchaJustine, gosia81 lubią tę wiadomość