Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
83HOPE wrote:To Justine wkoncu miała transfer?
Miala
Mam nadzieje ze sie nie obrazi jak napisze, ale udalo sie, bete ma pozytywnaJustine, gosia81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
amygdala wrote:Dziś skończyliśmy!!!
I co teraz? Czekamyyyyyyyyyyy na naszą Kinder niespodziankę Tylko jak tu czekać nie wiedząc jak długo? Niech się dzieje co ma się dziać
Gratuluje, super ze juz jestescie po.. to teraz najwazniejszy moment to czekanie na TEN telefon... oby jak najszybciej zadzwonilamygdala lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
83HOPE wrote:To Justine wkoncu miała transfer?
Bo jeszcze nie ma czym
Jutro zrobię 3 bete i zobaczymy jaki będzie wynik
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
opu wrote:E tam Justine, jak nie ma czym po dupie dostaniesz - napisalam do Ciebie PW, jakbys mogla odpowiedziec byloby super
Odpisane
Justine wrote:Bo jeszcze nie ma czym
Jutro zrobię 3 bete i zobaczymy jaki będzie wynik
3mam mocno kciuki - napisz jutro wyniki wszystkich 3 bet - wziełas rodzeństwo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 15:44
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:3mam mocno kciuki - napisz jutro wyniki wszystkich 3 bet - wziełas rodzeństwo?
Tak, rodzeństwo
Beta 10dpo: 11,4, beta 12dpo: 39, beta 15dpo: czekamy na jutroProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
nick nieaktualnyjusta krechy byly tluste wczoraj wiec bedzie dobrze.
Ja dzisiaj tez wybiore sie na bete - okres spoznia mi sie juz 4 dzisn i nie zanosi sie zeby mial przyjsc. Albo ciaza albo bezowacyjny.
W poniedzialek mamy spotkanie z pedagogiem. w wolnym czasie cofne sie tu na stronach - brakuje mi tu takiego przewijaka do stron - jak trzeba sie cofac to na piechote wkjrzajace to. Poki jescze stron w miare niewiele to spoko -
Justine wrote:Tak, rodzeństwo
Beta 10dpo: 11,4, beta 12dpo: 39, beta 15dpo: czekamy na jutro
No pierwszy przyrost piękny- daj znać jsk będziesz miała dzisiaj wynik - kciuki dalej zaciśnięteJustine lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
opu wrote:justa krechy byly tluste wczoraj wiec bedzie dobrze.
Ja dzisiaj tez wybiore sie na bete - okres spoznia mi sie juz 4 dzisn i nie zanosi sie zeby mial przyjsc. Albo ciaza albo bezowacyjny.
W poniedzialek mamy spotkanie z pedagogiem. w wolnym czasie cofne sie tu na stronach - brakuje mi tu takiego przewijaka do stron - jak trzeba sie cofac to na piechote wkjrzajace to. Poki jescze stron w miare niewiele to spoko
Opu zrób betę, bo zawsze się mogło coś odblokować Mandy tez czekając na rozpoczęcie stymulacji- okres - bie doczekała się, bo byla juz w ciąży tego Ci życzęNiepłodność idiopatyczna,
83HOPE wrote:No pierwszy przyrost piękny- daj znać jsk będziesz miała dzisiaj wynik - kciuki dalej zaciśnięte
Dam znać późnym wieczorem/jutro rano, bo krew oddaje dopiero ok 16 więc i wyniki nie wiadomo kiedy będą.
Niby jestem spokojna, ale jakoś boję się znów porażki.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justine wrote:Tak, rodzeństwo
Beta 10dpo: 11,4, beta 12dpo: 39, beta 15dpo: czekamy na jutro
15dpo: 294zizia_a, amygdala, gosia81 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyZizia no szkoda na dodAtek tak bolesnie ze zaczynam sobie wkrecac ze to moze jakies wczesne poronienie - przeciez to mozliwe ile kobiet w taki sposob roni nie wiedzac nawet
Mam takie skurcze ze chwilami mi slabo.
Normanie nie mam jakichs mega bolesnych okresow. Ten poczatek okreslam na 7/10 a zwykle bole to ok 3/10 cos czuje ze wyladuje w lozku zwinieta w klebek z termoforemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 09:20