Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Nusti a co z twoja adopcja ? Rezygnujesz ?
Gdzie tam. Nic nie mówię jeszcze bo nic nie wiadomo. Wszystko się może jeszcze zdarzyć niestety.
Warsztaty i tak chcemy skończyć niezależnie od tego czy ciąża będzie czy nie.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrote:Gdzie tam. Nic nie mówię jeszcze bo nic nie wiadomo. Wszystko się może jeszcze zdarzyć niestety.
Warsztaty i tak chcemy skończyć niezależnie od tego czy ciąża będzie czy nie.
Super na pewno będzie dobrze- dzisiaj kciuki za betęJustine lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualny
-
Justine wrote:U mnie była tylko kawa i ciastka. No bez przesady z tym obiadem
Mi w pracy nie dają obiadu
Zizia super wkrótce będziesz już po kwalifikacji - czyli jako pierwsza do mnie dolaczysz. Ja też uważam, ze kawa i ciasto spokojnie wystarcza- no może jeszcze szklanka wody he hezizia_a lubi tę wiadomość
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualnyPonad tysial Beta super
Dziewczyny, jestem emocjonalna osoba, czy jesli zdarzy mi sie poplakac podczas rozmowy z psychologiem to moga odroczyc nas ? Zawiesic proces?
Ja juz sie martwie spotkaniem z pedagogiem - nie wiem o czym mozna gadac przez trzy godziny
Wizyte z psychologiem mamy w kolejny poniedzialek 27. Boze jak ja przezyje te spotkania ... -
No to super beta Justine gratuluję serdecznie.
Opu wydaje mi się, ze lepiej nie płakać- może weź coś na uspokojenie przed typu relanium. Jak rozplaczesz się przy temacie dziecka tzn ze nie do końca poradziłaś sobie z tym tematem.
Ale nie stresuj się na zapas - te rozmowy nie są az takie straszne. Im więcej sama powiesz tym mniej pytań będzie... 3mam kciukiNiepłodność idiopatyczna,
nick nieaktualnyPedagog tez pyta o to? wezme napewno jakis uspokajacz, bo denerwuje sie juz dzis.
Troche to glupie, ze wymagaja od nas zeby moois o takich trudnych sprawach bez zajakniecia... To zawsze bedzie bolalo w jakims sensie ale nie oznacza to ze jestem lub nie jestem pogodzona z bezdzietnoscia. -
opu wrote:Pedagog tez pyta o to? wezme napewno jakis uspokajacz, bo denerwuje sie juz dzis.
Troche to glupie, ze wymagaja od nas zeby moois o takich trudnych sprawach bez zajakniecia... To zawsze bedzie bolalo w jakims sensie ale nie oznacza to ze jestem lub nie jestem pogodzona z bezdzietnoscia.
Pedagog tez o to pyta - ogólnie ciągle ten temat się przewija... ja jeszcze 8 miesięcy temu nie mogłam o tym mówić bez płaczu, a teraz juz spokojnie - przepracowalam to , choć wiem że to cholernie trudne....
Bedzie dobrze OpuNiepłodność idiopatyczna,
83HOPE wrote:Justine jak beta ?
83HOPE, zizia_a, gosia81 lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
nick nieaktualny83HOPE wrote:Pedagog tez o to pyta - ogólnie ciągle ten temat się przewija... ja jeszcze 8 miesięcy temu nie mogłam o tym mówić bez płaczu, a teraz juz spokojnie - przepracowalam to , choć wiem że to cholernie trudne....
Bedzie dobrze Opu
NIby umiem o tym mowic bez plcu, ale nie wiem czy przy obcej osobie... -
nick nieaktualny
-
opu wrote:A zamierzasz przestac przed koncem 1 trymestru ? Wariatka
Dziś miałam dzień świra :o więc uznałam, że dla spokoju mojej głowy pójdę na bete jutro Miałam już nie robić, ale cóż...
Chociaż jeszcze nie wiem, może nie pójdęProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Justine wrote:Dziś miałam dzień świra :o więc uznałam, że dla spokoju mojej głowy pójdę na bete jutro Miałam już nie robić, ale cóż...
Chociaż jeszcze nie wiem, może nie pójdę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7762f6ef413c.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 22:15
Justine lubi tę wiadomość
-
O ... nie wiedziałam, ze obrazki mozna wstawiać he he , swoją drogą to Justine się nie dziwię, szczególnie, ze jest po 2 stratach. Do momentu kiedy kropek lub serduszek nie zobaczy pewnie będzie betę robiła - lepiej tak niz się stresować, bo stres dla Dzieciaczkow nie wskazany
Justine lubi tę wiadomość
nick nieaktualny