Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
I bardzo dobrze, trzeba odpowiadać szczerzeProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
No ja sie w koncu doczekalam wizyty, ktora zostala mi przelozona... ale mam stresa przed jutrzejsza wizyta.. no ale musi byc dobrze co nie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zizia_a wrote:Yoselyn na pewno bedzie dobrze!!!! o której masz wizytę??
a co z Mag??
Na 12:30
Pogoda beznadziejna, leje, dobrze ze chociaż ciepło jestMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn kciuki 3mam - nie stresuj się. Mag na razie musi trochę odpocząć, ale na pewno do nas wróci. Jest juz po wizycie w domu i czeka juz na kwalifikacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 08:26
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Tez miałam na 12.30
niech odpoczywa ale niech wróci..smutmo tu bez niej
Hope a dzwoniłaś i dopytywałaś o kwalifikacje tzn czy juz ją macie czy trzymałaś sie sztywno terminu 2 tygodnie? bo mnie powiedzieli ze mamy czekać miesiąc i nie wiem czy moge dzwonić po 3 tygodniach czy dzwonić po miesiecu?chciałabym mieć juz informacje co i jak.. -
zizia_a wrote:Tez miałam na 12.30
niech odpoczywa ale niech wróci..smutmo tu bez niej
Hope a dzwoniłaś i dopytywałaś o kwalifikacje tzn czy juz ją macie czy trzymałaś sie sztywno terminu 2 tygodnie bo mnie powiedzieli ze mamy czekać miesiąc i nie wiem czy moge dzwonić po 3 tygodniach czy dzwonić po miesiecu?chciałabym mieć juz informacje co i jak..
Mialam dzwonić za 2 tyg i tak dzwoniłam...a potem jeszcze co tydzien w środy rano, bo we wtorki mają posiedzenia komisji , także zadzwoń po 2 tyg i potem bądź cierpliwa i przypominaj się co tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 09:50
zizia_a lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Dziewczyny a ja juz po 4 spotkaniu w OA..
Dzis mialam z psychologiem i mnie bardziej maglowali odnosnie rodziny, rodzicow, dziecinstwa niz meza. Potem test 175 pytan i narysowanie drzewa..
w poniedzialek mam dzwonic i umowic sie na wizyte domowa. Dzis nie bylo pan ktore sie tym zajmuja i chodza po domach, a tak bym juz dzisiaj sie umowilaamygdala, zizia_a lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny a ja juz po 4 spotkaniu w OA..
Dzis mialam z psychologiem i mnie bardziej maglowali odnosnie rodziny, rodzicow, dziecinstwa niz meza. Potem test 175 pytan i narysowanie drzewa..
w poniedzialek mam dzwonic i umowic sie na wizyte domowa. Dzis nie bylo pan ktore sie tym zajmuja i chodza po domach, a tak bym juz dzisiaj sie umowila
Super, a wizyta w domu to juz przyjemnoscNiepłodność idiopatyczna,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Wiecie co u nas sie czkea 3 lata i dalej ...
A jak bylismy na 1 spotkaniu mowili 2 lata
Takze czuje sie troche zrobiona w bambuko
Nam mówili że pół roku na szkolenie- jest rok - a co potem będzie nie wiem .... chyba wszędzie są takie obsuwyNiepłodność idiopatyczna,
Dziewczyny oni też tego nie mogą przewidzieć ile dzieci będzie do adopcji. Nam też mówią, że coraz mniej dzieci jest do adopcji bo 500+, a druga sprawa, że teraz sąd nie odbiera tak łatwo dzieci biologicznym rodzicom bo uważają że w biologicznej rodzinie dziecku będzie najlepiej... co niestety często kończy się tragicznie Mam nadzieję, że ktoś przejrzy wreszcie na oczy i to się zmieni!
W każdym razie pod żadnym pozorem nie głosujcie na PIS...gosia81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuje.
U nas zaczyna sie knocić oczywiscie, bo jakże?
Myslalam ze przed swietami bede po wszystkim oczekiwala na wizyte domowa, ale się skomplikowało.
Mężowi szykuje się szkolenie w Monachium tygodniowe ! akurat właśnie w tygodniu w którym umowione mamy DWA (!) spotkania
Bardzo bym chciala zeby panie poszły nam na rękę i przesunely te spotkania niekoniecznie na czerwiec.... Tylko zeby to jeszcze się w kwietniu zakonczylo ...
Albo szkolenie mogloby sie nie odbyc.
Tez przeciez nie mozemy przez takie zachowania typu "nie moge jechac, nie pojade" - stracic pracy ... mam nadzieje ze panie beda wyrozumiale.... Wydaje mi sie ze powinny ... Jak sadzicie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 10:55