Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Opu wydaje mi sie ze nie można ale na 100% nie jestem pewna bo w Polsce nie ma adopcji ze wskazaniem...
Własnie zadzwonili mi z Provity ze jutro mam jechać do dr Paligi na wizytę w sprawie az..a termin miałam na 1.06.2017..pięknie..wow..nie jestem przygotowana...heh...masakra..nie wiem o co mam pytac i w ogóle..help.. -
nick nieaktualny
-
zizia_a wrote:Opu wydaje mi sie ze nie można ale na 100% nie jestem pewna bo w Polsce nie ma adopcji ze wskazaniem...
Własnie zadzwonili mi z Provity ze jutro mam jechać do dr Paligi na wizytę w sprawie az..a termin miałam na 1.06.2017..pięknie..wow..nie jestem przygotowana...heh...masakra..nie wiem o co mam pytac i w ogóle..help..
tez tak mialam... wez cala dokumentacje, lekarka zbada cie ginekologicznie, usg itp.. o wszystko wypyta, jak masz jakies wyniki z zabiegow tez wez.. jednym slowem wszystko...zizia_a lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:tez tak mialam... wez cala dokumentacje, lekarka zbada cie ginekologicznie, usg itp.. o wszystko wypyta, jak masz jakies wyniki z zabiegow tez wez.. jednym slowem wszystko...
Ale mówiłaś jej ze konkretnie chcesz az..czy czekałeś na propozycje od niej??
Wyniki i badania wszystko juz przygotowane..tyle chodzę po tych lekarzach ze mam już wszystko ułozone
Opu no to szczerze powiedziawszy nie wiem czy można szukać po pogotowiach opiekuńczych.. -
nick nieaktualny
-
zizia_a wrote:Ale mówiłaś jej ze konkretnie chcesz az..czy czekałeś na propozycje od niej??
Wyniki i badania wszystko juz przygotowane..tyle chodzę po tych lekarzach ze mam już wszystko ułozone
Opu no to szczerze powiedziawszy nie wiem czy można szukać po pogotowiach opiekuńczych..
pytala sie mnie czy cche sie stymulowac czy AZ lub KD.. mowilam jej ze Az..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
zizia_a wrote:Yoselyn a robiłas na miejscu jakies badania??
jedynie biopsje endo robila mi pani doktor a tak to wszystko mialam swierze..
Masz wymazy dobre?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
400 zl, ale u mnie robila dlatego bo nie podobalo sie jej moje endo, jakos w tym cyklu bylo nie tak, i chciala wykluczyc stan zapalny enco ale badanie wyszlo ok..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Tam nie mozna placic karta... musisz miec gotowke, chyba ze wystawia tobie fakture.. nie kazda osoba ma biopsje.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️