Otyłość przyczyną niepłodności?
-
WIADOMOŚĆ
-
A kawa tuczy? Ja bez kawy żyć nie mogę niestety, to mój ulubiony napój. Podobno zmnniejsza płodność, ale to chyba u mnie nie przyczyna, bo dwa razy pijąc kawę w dużych ilościach zaszłam w ciążę za pierwszym strzałkiem.
Mam świetną wiadomość: po 1,5 miesiąca ćwiczeń i leciutkiej diety (nie obżeram się po prostu słodyczami, ale zdarza mi się je skubnąć) schudłam 1kg!
Ważę 82,5 kg, czyż to nie pięknie brzmi?vanessa lubi tę wiadomość
-
To i ja się przyłączę
Mam pytanie odnośnie tego octu jabłkowego. Czy ten z rossmanna będzie dobry? Kupiłam swego czasu dwie butelki i stoi mi to w szafce, czas się z nim przeprosić... No i najważniejsze - jakie proporcje, jak często go pić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 20:40
-
Dzisiaj rano na golasa było 82!!! Jestem gigantem
Wczoraj przebiegłam 30 minut szybko na orbitreku, potem vibromax jak zawsze i tak codziennie.
Ja wolę osobiście regularny ruch od głodzenia.
A jakie endorfiny się wydzielająvanessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLownka gratulacje...ja wczoraj idzialam u siebie 84,8...a dzis 85, buuu. Pierwsze 3-4 kg zlecialy jak z bicza strzelil, a teraz dupa blada. Ale pogode mamy super, wiec spacery z psem robimy juz po1,5 godz. wiec licze na jakies niewielkie efekty Bo ogolnie to ja jestem taki len do cwiczeń ze masakra!
Eklerka, na forum odnośnie octu jabłkowego, dziewczyny piszą, ze te własnie z Rossmana jest najlepszy z najlepszych, sama musze się po niego wybrać Ja wypijam 2 razy dziennie po 2 Łyżeczki octu na szklanke wody. Raz piję z gazowaą a raz ze zwykłą. Wiem ze dziewczyny daja też np. 2-3 łyżeczki na butle wody i popijają przez cały dzień a jak komuś smakuje taki kwasny smak to nawet i 3 łyżki na butlę. Na moim jest napisane własnie 2 łyżeczki na szkl. 2 razy dzienie.
Melula i ja Cie witam, choć ostatio nie zaglądam za częto na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 10:52
Eklerka lubi tę wiadomość
-
Ja dziś +0,2 Ale przyznaję się bez bicia, sporo wczoraj zjadłam... Miałam iść na zakupy (to mój ulubiony sport), ale cholera - miałam zastrzyk w kolano, bo mam rzepkę rozwaloną i ledwo chodzę.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Iownka wrote:0,2 to przecież szklanka wypitej wody- przecież to żaden wzrost wagi
-
polkosia wrote:Jesteście kochane, że mnie tak pocieszacie
-
MonikaDM wrote:Eklerka, na forum odnośnie octu jabłkowego, dziewczyny piszą, ze te własnie z Rossmana jest najlepszy z najlepszych, sama musze się po niego wybrać Ja wypijam 2 razy dziennie po 2 Łyżeczki octu na szklanke wody. Raz piję z gazowaą a raz ze zwykłą.
U mnie póki co 0,7 na minusie od poniedziałku -
nick nieaktualnyJa wczoraj pozwoliłam sobie na odrobine słodkości, i mimo to dzisiaj 0,6 kg mniej...myslę, ze te moje niewielkie wahania to przez zbliżajacą się @.
Też tak macie? Ja zawsze przed samą @ mam nawet 2 kg do przodu, a w 2-gi - 3-ci dzień @ już te 2kg spadają. Chyba przestanę się ważyć przed @