X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne OVUFRIEND
Odpowiedz

OVUFRIEND

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMisia wrote:
    7. Mi tu brakuje wypowiedzi takiego wow auotorytetu, kogoś takiego, kto się mocno zna na płodności. Albo jakiegoś profesora albo matki piętnastu dzieci:) Raz na jakiś czas:)
    Jak ogłoszą przetarg to wiadomo że ja się piszę! I nie zniosę konkurencji.

MisiaMisia, Rucia, Spero, Fedra, Shagga_80, Libra, magdzia26, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wariatki kochane zwas jak nic :-( A Ovu jak milczał tak milczy :/ Twarda sztuka z niego :/

Ps . Co do zmiany koloru to proszę o niebieski :-)

mala29_, Fedra, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawzięty jakiś ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach ten tajemniczy Ovufriend. Taki nasz forumowy, cichociemny Christian Grey.

AGA 30, MisiaMisia, mala29_, Konwalia, Fedra, Libra, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ovufriend.pl to ja bym chciała, żeby działała już porządnie wyszukiwarka, żeby wróciła możliwość napisania do kogoś klikając w jego awatarek (nie tylko z poziomu poczty) i żeby ovufriend napisał coś na "plemniczce".

Fedra, Shagga_80, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ach ten tajemniczy Ovufriend. Taki nasz forumowy, cichociemny Christian Grey.

Ola a spróbuj do niego w rodzaju żeńskim moze wtedy odpowie :/

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ola a spróbuj do niego w rodzaju żeńskim moze wtedy odpowie :/

Czytając Ci w myślach napisałam tak na "plemniczce".

AGA 30, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 1 października 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może żeby się ktoś wypowiedział trzeba odrobinę prowokacji. Wysuwam więc śmiałą tezę, że zespół ovu świadomie swoimi radami, wprowadza nas w błąd żebyśmy nie zachodziły i tym samym płaciły dalej abonament ;) nie ma co trzeba im zrobić psikusa i zajść na złość. Co do różu to nim mi się już lekko odbija , powinno być więcej kolorów do wyboru, ja chce zielony. Co do wypowiedzi "cichego" i jego inicjatywy to po tym jak większość z nas walnęła focha z przytupem jak zorganizowali konkurs na najlepszy pamiętnik, chyba się zamknął w sobie i liże rany. Zdecydowanie to facet , i nie wiem jak on wytrzymuje ten róż w serduszkowy deseń

Gunia, Libra, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli facet, to na pewno gej. Zaden facet nie znioslby rozu na codzien.
    No i te cale babskie gadanie! Facet tez by tego nie wytrzymal. To na pewno gej!
    (lol)
    :-D

ulek, zbikowa, mala29_, Rucia, Fedra, Libra, magdzia26, Anoolka lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz, o takim spisku jak celowe wprowadzanie w błąd nie pomyślałam. No ale ja nie wiedziałam też, że był foch na konkurs pamiętnikowy, więc co ja wiem o życiu :(

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no, nie róbcie mi tu z forum trybuny kibicowskiej!

Bez wyzwisk, tylko kulturalna polemika na temat: dlaczego Ovufriend ma się wypowiedzieć w wątku "plemniczka"

Fedra lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa...to tak jest z tymi naszymi systemami. Sieczkę z mózgu nam robią! niby różowo, niby coś tam bezpłatnie, niby jakieś sresy wykresy a ciąży brak!
    To wina rządu jest! To rządowa sprawa ten OF:) Nawijają nam makaron na uszy a my łykamy te różowości:)

A może obstawiamy, co? Jakoś tak ten OF za anonimowy jest. Może stworzyła go ekipa z jakiegoś gimnazjum?:) Albo stowarzyszenie na rzecz rozwoju kolei? Może to jedna osoba i się nie odzywa bo na Hawajach jest aktualnie? A może to mój brat? Coś ostatnio mu się powodzi i w necie ciągle siedzi:)... A może to jakiś tajny projekt służb bezpieczeństwa?

biedronka1982, ulek, Ola_czeka, Fedra, Shagga_80, Libra, magdzia26, gocha04, Anoolka lubią tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • ulek Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram pomysł manipulowania z kolorem tła :) (chociaź mi osobiście ten delikatny róz odpowiada:p)i wprowadzenia "instytucji" admina, który/a dbałby/aby o porządek na forum :) i miejsca na forum gdzie możnaby się zapytać eksperta
    Bonus dla wytrwałych użytkowniczek to też fajna myśl :)
    A zamiast powiadomienia na maila o nowych wpisach, wolałabym żeby taka informacja była w formie podobnej co wiadomości (jakiejś osobnej zakładki czy odnośniki do miejsca z takimi informacjami bezpośrednio tu na OF a nie na mailu)

izabelka04 lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wnoszę o trzynasty miesiąc na ovu gratis :)
    i galerie zdjęć ovu bejbasów które już się urodziły

po co nam admin, same tu porzadek zrobimy jak tak dalej pójdzie :D

MisiaMisia, mala29_, Ola_czeka, Gunia, Spero, Spero, Fedra, Shagga_80, Libra, Effcia28, magdzia26, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość

• nutka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecież oni tego nie czytają. Sprawdzają tylko czy przelewy doszły.;/

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Przecież oni tego nie czytają. Sprawdzają tylko czy przelewy doszły.;/

Czytajo Czytajo. Nie bój żaby.

Ovufriend <3

Fedra, Libra, Effcia28, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co dalej ciszszsza , nic nie odpisuje wielki guru :-)

• Gunia Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna, pewnie skończył pracę o 16.00 i poszedł do domu - jak większość ludzi na tym globie ;)

ja również pozdrawiam tę osobę z "zespołu Ovufriend", która już dwa (czy wiencyj?) razy się wypowiedziała na forum...

P.s. A ja nawet tęskniłam za różową stroną, gdy przez tydzień nie miałam możliwości tu zaglądać...

P.s. w przeglądarce Google Chrome ten róż jest bardziej pastelowy... bo w IE to nieźle dawało po oczach :D
    :*

Edit: No tak, miałam oczywiście dodać, że bardzo mile widziane będzie, gdy magiczny/a Ovufriend odezwie się na "plemniczne, staraczce i tyśce"... (to nic, że nie czytam tego tematu na bieżąco, i to nic, że z conajmniej dwudniowym opóźnieniem dotrze do mnie informacja, że Ovu sie odezwał... Ważne by się odezwał, ku uciesze Oli i innych piszczących, rozemocjowanych gimnazjalistek. A i mi, starej, zgrzybiałe d... bez poczucia humoru na pewno pikawa skoczy :D )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 20:33

AGA 30, biedronka1982, Fedra, zbikowa, Shagga_80, Libra, Ola_czeka, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Olgenek Ekspertka

Wysłany: 1 października 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaał widze tu same harpagany się odzywają zaprawione w bojach na forum (miliony wpisów) :)
    Tak więc moim skromnym zdaniem, aby konkrety zwięźle zawrzeć, uważam, iż:

1. Mobilny kolor, pomysł w dechę, jak siedzę w pracy i szefowa czy ktośtam niechcący zerknie mi na monitor, to wiadomo, że nie pracuję, bo tak różowo. A tak to se w pracy wybiore biel albo beż i stresik z głowy.
    2. Powiadomienia o postach w wiadomościach- zapchałam sobie trochę skrzynkę już :P
    3. możliwość wyszukiwania forumowiczek za pomocą ksywy.
    4.pisemna gwarancja ciąży :)

MalutkaEve, biedronka1982, Fedra, zbikowa, Libra, Ola_czeka, Rucia, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość

1bf4fbaaea42d99c70b356c72a75b59c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olgenku, do numeru 4 się dopisuję rękami, nogami i cycuchami :D

Olgenek, BOBASEK, biedronka1982, vanessa, Fedra, Libra, Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ