OVUFRIEND
-
WIADOMOŚĆ
-
MisiaMisia wrote:7. Mi tu brakuje wypowiedzi takiego wow auotorytetu, kogoś takiego, kto się mocno zna na płodności. Albo jakiegoś profesora albo matki piętnastu dzieci:) Raz na jakiś czas:)
MisiaMisia, Rucia, Spero, Fedra, Shagga_80, Libra, magdzia26, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do ovufriend.pl to ja bym chciała, żeby działała już porządnie wyszukiwarka, żeby wróciła możliwość napisania do kogoś klikając w jego awatarek (nie tylko z poziomu poczty) i żeby ovufriend napisał coś na "plemniczce".
Fedra, Shagga_80, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może żeby się ktoś wypowiedział trzeba odrobinę prowokacji. Wysuwam więc śmiałą tezę, że zespół ovu świadomie swoimi radami, wprowadza nas w błąd żebyśmy nie zachodziły i tym samym płaciły dalej abonament nie ma co trzeba im zrobić psikusa i zajść na złość. Co do różu to nim mi się już lekko odbija , powinno być więcej kolorów do wyboru, ja chce zielony. Co do wypowiedzi "cichego" i jego inicjatywy to po tym jak większość z nas walnęła focha z przytupem jak zorganizowali konkurs na najlepszy pamiętnik, chyba się zamknął w sobie i liże rany. Zdecydowanie to facet , i nie wiem jak on wytrzymuje ten róż w serduszkowy deseń
Gunia, Libra, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualny
-
Taaaa...to tak jest z tymi naszymi systemami. Sieczkę z mózgu nam robią! niby różowo, niby coś tam bezpłatnie, niby jakieś sresy wykresy a ciąży brak!
To wina rządu jest! To rządowa sprawa ten OF:) Nawijają nam makaron na uszy a my łykamy te różowości:)
A może obstawiamy, co? Jakoś tak ten OF za anonimowy jest. Może stworzyła go ekipa z jakiegoś gimnazjum? Albo stowarzyszenie na rzecz rozwoju kolei? Może to jedna osoba i się nie odzywa bo na Hawajach jest aktualnie? A może to mój brat? Coś ostatnio mu się powodzi i w necie ciągle siedzi:)... A może to jakiś tajny projekt służb bezpieczeństwa?
biedronka1982, ulek, Ola_czeka, Fedra, Shagga_80, Libra, magdzia26, gocha04, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Popieram pomysł manipulowania z kolorem tła (chociaź mi osobiście ten delikatny róz odpowiada:p)i wprowadzenia "instytucji" admina, który/a dbałby/aby o porządek na forum i miejsca na forum gdzie możnaby się zapytać eksperta
Bonus dla wytrwałych użytkowniczek to też fajna myśl
A zamiast powiadomienia na maila o nowych wpisach, wolałabym żeby taka informacja była w formie podobnej co wiadomości (jakiejś osobnej zakładki czy odnośniki do miejsca z takimi informacjami bezpośrednio tu na OF a nie na mailu)izabelka04 lubi tę wiadomość
-
ja wnoszę o trzynasty miesiąc na ovu gratis
i galerie zdjęć ovu bejbasów które już się urodziły
po co nam admin, same tu porzadek zrobimy jak tak dalej pójdzieMisiaMisia, mala29_, Ola_czeka, Gunia, Spero, Spero, Fedra, Shagga_80, Libra, Effcia28, magdzia26, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurna, pewnie skończył pracę o 16.00 i poszedł do domu - jak większość ludzi na tym globie
ja również pozdrawiam tę osobę z "zespołu Ovufriend", która już dwa (czy wiencyj?) razy się wypowiedziała na forum...
P.s. A ja nawet tęskniłam za różową stroną, gdy przez tydzień nie miałam możliwości tu zaglądać...
P.s. w przeglądarce Google Chrome ten róż jest bardziej pastelowy... bo w IE to nieźle dawało po oczach
:*
Edit: No tak, miałam oczywiście dodać, że bardzo mile widziane będzie, gdy magiczny/a Ovufriend odezwie się na "plemniczne, staraczce i tyśce"... (to nic, że nie czytam tego tematu na bieżąco, i to nic, że z conajmniej dwudniowym opóźnieniem dotrze do mnie informacja, że Ovu sie odezwał... Ważne by się odezwał, ku uciesze Oli i innych piszczących, rozemocjowanych gimnazjalistek. A i mi, starej, zgrzybiałe d... bez poczucia humoru na pewno pikawa skoczy )Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 20:33
AGA 30, biedronka1982, Fedra, zbikowa, Shagga_80, Libra, Ola_czeka, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Łaał widze tu same harpagany się odzywają zaprawione w bojach na forum (miliony wpisów)
Tak więc moim skromnym zdaniem, aby konkrety zwięźle zawrzeć, uważam, iż:
1. Mobilny kolor, pomysł w dechę, jak siedzę w pracy i szefowa czy ktośtam niechcący zerknie mi na monitor, to wiadomo, że nie pracuję, bo tak różowo. A tak to se w pracy wybiore biel albo beż i stresik z głowy.
2. Powiadomienia o postach w wiadomościach- zapchałam sobie trochę skrzynkę już
3. możliwość wyszukiwania forumowiczek za pomocą ksywy.
4.pisemna gwarancja ciążyMalutkaEve, biedronka1982, Fedra, zbikowa, Libra, Ola_czeka, Rucia, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny