OVUFRIEND
-
WIADOMOŚĆ
-
MisiaMisia wrote:No tak, ten róż jakiś taki zobowiązujący. A jak będzie chłopczyk to co wtedy:)?
Co do cichego nieobecnego.... Kim jest? Istnieje? Czy jest ich wielu:)?
Serdecznie witamy!
No włacha, nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka, ważne, żeby było zdrowe. Marchew jest zdrowa, więc Ovufriend powinien powinien mieć kolor czerwony.
Druga część Twojej wypowiedzi zasiała we mnie pewien niepokój - myślisz, że ovufriend to maszyna czy raczej sztab ludzi?magdzia26, Blondi22, MisiaMisia, Fedra, mala29_, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MARCHEW TO POMARANCZOWY KOLOR JAK JUZ COS OJ oLKA TAKA GAFAOla_czeka wrote:Serdecznie witamy!
No włacha, nie ważne czy chłopiec czy dziewczynka, ważne, żeby było zdrowe. Marchew jest zdrowa, więc Ovufriend powinien powinien mieć kolor czerwony.
Druga część Twojej wypowiedzi zasiała we mnie pewien niepokój - myślisz, że ovufriend to maszyna czy raczej sztab ludzi?magdzia26, Selena, Blondi22, Fedra, Spero, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:a może ślepotę barw zwaną potocznie daltonizmem;)
Nie dysleksję, bo maiłam napisać "pomarańczowy" a zrobiłam kilkanaście błędów ortograficznych i wyszło "czerwony".Rucia, magdzia26, Libra, Effcia28, Selena, MisiaMisia, Fedra, mauysia, ulek, mala29_, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry jesli mozna prosic:
1. Zmiana koloru
2. Opcja zaznacz wszystkie - usun wszystkie ew mozliwosc niepowiadamiania mnie kto polubil moj post.
3. A jak sie nie da to zeby mi koperta nie migala od tych lakow
4. Jak usune jakas wiadomosc zbiorowa zeby mi sie nie pojawiala znowu gdy ktos napisze cos nowego.
5. Moze by jakiegos moderatora ktory pousuwa powtarzajace sie tematy i bedzie pilnowal pozadku
No i dzieki ze braliscie pod uwage nasze zgloszenia dot np podzialu na lajki i wiadomosci czy mozliwosc przegladania wszystkich postow danej uzytkowniczkiLibra, magdzia26, a-koczek, Selena, Blondi22, MisiaMisia, Fedra, mala29_, Rucia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Żbik nudziarzu, a o udzielaniu się na "plemniczce"?
Ale oczywiście dziękujemy za udział w dyskusji. Twój głos weźmie udział w losowaniu nagrody głównej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 14:17
magdzia26, Libra, a-koczek, a-koczek, a-koczek, Selena, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Dzien dobry jesli mozna prosic:
1. Zmiana koloru
2. Opcja zaznacz wszystkie - usun wszystkie ew mozliwosc niepowiadamiania mnie kto polubil moj post.
3. A jak sie nie da to zeby mi koperta nie migala od tych lakow
4. Jak usune jakas wiadomosc zbiorowa zeby mi sie nie pojawiala znowu gdy ktos napisze cos nowego.
5. Moze by jakiegos moderatora ktory pousuwa powtarzajace sie tematy i bedzie pilnowal pozadku
No i dzieki ze braliscie pod uwage nasze zgloszenia dot np podzialu na lajki i wiadomosci czy mozliwosc przegladania wszystkich postow danej uzytkowniczkiFedra, Spero, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Oraz żeby się częściej zachodziło w ciążę.
Ola_czeka, Selena, Blondi22, zbikowa, Fedra, mala29_, gocha04, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
1. Jeżeli istnieje zespół OF, to ja się piszę do fanklubu:)
2. Jak są to sami faceci, to zapewne jakoś niektórym mogą pomóc.
3. Migająca koperta jest do bani - stresuje mnie a przecież stres nam nie służy.
4. Wpisy powinny być od najnowszych od góry tak samo jak w pamiętniku.
5. Marchewki też są taakie no ....żółte. Gdzieś takie widziałam.
6. A jakby był taki dodatkowy bonus do wygrania? No wiecie:) Im więcej czasu na OF tym większa szansa na bonus:) Tylko nie wiem jeszcze jaki bonus:)
7. Mi tu brakuje wypowiedzi takiego wow auotorytetu, kogoś takiego, kto się mocno zna na płodności. Albo jakiegoś profesora albo matki piętnastu dzieci:) Raz na jakiś czas:)
Fedra, biedronka1982, mala29_, Olgenek, Libra, magdzia26, gocha04, Anoolka lubią tę wiadomość
-
I ja się podpinam pod prośby wyżej opisane dodałabym jedynie ze kolor mógłby być mobilny czyli jesli mam zły humor to chciałabym mieć oprawę czarną jeśli mam nadzieję to zielony itd.
i apel:
OVUGURU proszę odezwij się do Olki na "plemniczce..." lub tutaj bo ja już zwariuje od jej nieszczęścia a jesli się nie odezwiesz to obiecuję ze codziennie będziesz dostawał odemnie po 10 wiadomości z prośbą lub zażaleniem a jako stała bywalczyni będę żądać odpowiedzi na każdego mojego postaOla_czeka, zbikowa, mala29_, Shagga_80, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dodam, że jeśli niczego nie napiszesz nam na plemniczce, to już nigdy nie napisze nic wesołego i będziesz zmuszony całe dnie czytać jak zgraja zdolowanych bab pisze o sluzie i jedzeniu łożysk.
Fedra, Fedra, Shagga_80, Libra, magdzia26, Anoolka lubią tę wiadomość