Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne OVUFRIEND
Odpowiedz

OVUFRIEND

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie i ja się dołączę do powyższych, jakże słusznych żądań forumowiczek.

Otóż wnoszę o funkcję prasowania i sprzątania po remoncie i może jeszcze być zmywanie naczyń.

I oczywiście uważa za niedopuszczalne to, iż, ponieważ, azaliż, gdyż, ŻE OvuFriend nie złożył życzeń wątkowi obchodzącemu roczek. Wątkowi, który cieszy się dużą popularnością i aktywnością. Wątkowi, który dziennie przynosi więcej informacji niż SuperExpress.

Wnoszę o naprawienie zaistniałego niedopatrzenia w postaci odzewu ze strony tajemniczego OvuFrienda.

Ot co.
    Z poważaniem, wyrazami szacunku, dobrej woli itd. itp.

Olgenek, AGA 30, Gunia, biedronka1982, Fedra, zbikowa, Shagga_80, Libra, Ola_czeka, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość

• Olgenek Ekspertka

Wysłany: 1 października 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka, nad czwóreczką to ja już smaruję cycochami XD

Spero, oprócz tych użytecznych funkcji dodałabym jeszcze porannego fryzjera i popołudniową kosmetyczkę, i gotowanie obiadów, i deserów i wszyyyystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spero, Spero, biedronka1982, Fedra, Libra, Ola_czeka, Rucia, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość

1bf4fbaaea42d99c70b356c72a75b59c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Ovu Ovu nie masz innego wyjścia tylko żądania spełnić :-)
    Jak już nie dasz rady wsztstkich to chociaż daj znać że żyjesz :-)

Fedra, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a masaż przystojnego bruneta to co? :D

Olgenek, Japoneczka z Porcelany, Libra, Ola_czeka, magdzia26, gocha04, Anoolka lubią tę wiadomość

• Olgenek Ekspertka

Wysłany: 1 października 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! i tu się rozchodzi o pytanie: a jaki masaż :D

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olgenek wrote:
    Spero, oprócz tych użytecznych funkcji dodałabym jeszcze porannego fryzjera i popołudniową kosmetyczkę, i gotowanie obiadów, i deserów i wszyyyystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gotowanie mogę odpuścić, ale fryzjer to jest doskonała opcja kosmetyczka też się przyda. w końcu musimy być meega pociągające zwłaszcza w tych ważnych dla nas dniach, co by wszystko przebiegało sprawnie szybko, a potem II kreseczki i pięknych 9 m-cy :P

AGA 30, Olgenek, Libra, Ola_czeka, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość

• Olgenek Ekspertka

Wysłany: 1 października 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a potem roczna dostawa pieluch do domu za friko :)

Libra, Rucia, magdzia26, gocha04, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olgenek wrote:
    ha! i tu się rozchodzi o pytanie: a jaki masaż :D

no jak to jaki masaż? mentalny :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olgenek wrote:
    a potem roczna dostawa pieluch do domu za friko :)

Kobiety bo Brat Ovu zamknie portal dla nas he he za te żądania :-)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Olgenek Ekspertka

Wysłany: 1 października 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To lepiej zachowajmy to w tajemnicy i nic mu nie mówmy. nie zczai sie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pan Brat Ovu z waszych abonamentów ma na gosposię do sprzątania prasowania nianie do opieki nad dziećmi i pampersy he he:-) Nic mu już więcej nie trzeba :-)

A ciekawe co GO -JĄ zainspirowało do stworzenia takiego forum :/
    Może ktoś bliski od NIEGO-JEJ miał takie problemy jak my ???

Libra, Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blysk_kotka wrote:
    Może żeby się ktoś wypowiedział trzeba odrobinę prowokacji. Wysuwam więc śmiałą tezę, że zespół ovu świadomie swoimi radami, wprowadza nas w błąd żebyśmy nie zachodziły i tym samym płaciły dalej abonament ;) nie ma co trzeba im zrobić psikusa i zajść na złość. Co do różu to nim mi się już lekko odbija , powinno być więcej kolorów do wyboru, ja chce zielony. Co do wypowiedzi "cichego" i jego inicjatywy to po tym jak większość z nas walnęła focha z przytupem jak zorganizowali konkurs na najlepszy pamiętnik, chyba się zamknął w sobie i liże rany. Zdecydowanie to facet , i nie wiem jak on wytrzymuje ten róż w serduszkowy deseń

a o co chodzi z tym walnięciem focha odnośnie konkursu na pamiętnik?

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obstawiam ze stworzyła go kobieta właśnie z takimi p[roblemami której w końcu się udało i ku uciesze innych stworzyła ten portal ponieważ inny się troche sypał a było można odczuć potrzebę takiego miejsca ;)

p.s. przejrzałam tematy na forum faktycznie przydał by się admin bo bur... sory bałagan jest nie mały...

p.s.2. obstawiam jednak że to kobieta będąca w ciaży razem ze swoim mężem coś mam takie podejrzenia bo mi się przypomniał wpis z innego forum ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 22:49

Shagga_80, Libra, Ola_czeka, Rucia, magdzia26, AGA 30, ulek, Spero lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Olgenek Ekspertka

Wysłany: 1 października 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo to była grupowa burza mózgów po piwku :) wtedy rodzą się najfajniejsze pomysły

Ola_czeka, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Olgenek Ekspertka

Wysłany: 1 października 2013, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jeszcze przed snem jeden pomysł mi wpadł do tej pustej łepetyny:

żeby w wiadomościach odnośnie lubienia czyjegoś postu był odnośnik do danego postu.

to tyle na dzisiaj, dziękuję dobranoc :*

Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2013, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ja obstawiam ze stworzyła go kobieta właśnie z takimi p[roblemami której w końcu się udało i ku uciesze innych stworzyła ten portal ponieważ inny się troche sypał a było można odczuć potrzebę takiego miejsca ;)

p.s. przejrzałam tematy na forum faktycznie przydał by się admin bo bur... sory bałagan jest nie mały...

p.s.2. obstawiam jednak że to kobieta będąca w ciaży razem ze swoim mężem coś mam takie podejrzenia bo mi się przypomniał wpis z innego forum ;)

Dosyć łatwo mozna sprawdzić kto jest właścicielem domeny i faktycznie pani i pan o tym samym nazwisku :) problem rozwiązany, możemy iść spać.
    dobranoc!

Libra, MisiaMisia, Olgenek, magdzia26, gocha04, Fedra, ulek, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 01:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

ad.2
    To moze juz urodziła, bo od początku ovufriend juz jest grubo ponad rok... Chyba,ze teraz nosi 2 dzidzie;)

magdzia26, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2013, 01:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeny... Coraz bardziej pragnę poznać odpowiedzi na pytania od OvuFriend, które zadałam na "plemniczce"... Uśmiałam się i wiecie co? Nikt mnie nie objechal, ze wypowiadam się nie na temat:)

Fedra, Spero lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 października 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i co Ovufriend? Jak się teraz czujesz? A wystarczyło napisać jednego krótkiego posta na plemniczce. A teraz gotuj, prasuj i masuj.

Rucia, Olgenek, magdzia26, MalutkaEve, Anoolka, AGA 30, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

• Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 2 października 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredra - był bunt na pokładzie , że to nie na miejscu. My tu co miesiąc stres przezywamy i rozczarowanie, co to nas wszystkie na kawałki rozrywa bo znów się nie udało a Ovu sobie z tego konkurs urządziło i się szum lekki zrobił. Idąc tropem tej nieczułości na nasze skołatane kobiece dusze , jestem pewna że to facet i to taki z żyłką do interesów.Jestem tu już chyba rok a tajemniczy odezwał się raz , jak go MalutkaEve poruszyła więc chyba tylko w niej nadzieja że znowu coś konkretnego wymyśli :)

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
‹‹ 2 3 4 5 6 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ