OVUFRIEND
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW takim razie i ja się dołączę do powyższych, jakże słusznych żądań forumowiczek.
Otóż wnoszę o funkcję prasowania i sprzątania po remoncie i może jeszcze być zmywanie naczyń.
I oczywiście uważa za niedopuszczalne to, iż, ponieważ, azaliż, gdyż, ŻE OvuFriend nie złożył życzeń wątkowi obchodzącemu roczek. Wątkowi, który cieszy się dużą popularnością i aktywnością. Wątkowi, który dziennie przynosi więcej informacji niż SuperExpress.
Wnoszę o naprawienie zaistniałego niedopatrzenia w postaci odzewu ze strony tajemniczego OvuFrienda.
Ot co.
Z poważaniem, wyrazami szacunku, dobrej woli itd. itp.Olgenek, AGA 30, Gunia, biedronka1982, Fedra, zbikowa, Shagga_80, Libra, Ola_czeka, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Malutka, nad czwóreczką to ja już smaruję cycochami
Spero, oprócz tych użytecznych funkcji dodałabym jeszcze porannego fryzjera i popołudniową kosmetyczkę, i gotowanie obiadów, i deserów i wszyyyystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spero, Spero, biedronka1982, Fedra, Libra, Ola_czeka, Rucia, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlgenek wrote:Spero, oprócz tych użytecznych funkcji dodałabym jeszcze porannego fryzjera i popołudniową kosmetyczkę, i gotowanie obiadów, i deserów i wszyyyystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gotowanie mogę odpuścić, ale fryzjer to jest doskonała opcja kosmetyczka też się przyda. w końcu musimy być meega pociągające zwłaszcza w tych ważnych dla nas dniach, co by wszystko przebiegało sprawnie szybko, a potem II kreseczki i pięknych 9 m-cyAGA 30, Olgenek, Libra, Ola_czeka, magdzia26, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPan Brat Ovu z waszych abonamentów ma na gosposię do sprzątania prasowania nianie do opieki nad dziećmi i pampersy he he:-) Nic mu już więcej nie trzeba
A ciekawe co GO -JĄ zainspirowało do stworzenia takiego forum
Może ktoś bliski od NIEGO-JEJ miał takie problemy jak my ???Libra, Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Blysk_kotka wrote:Może żeby się ktoś wypowiedział trzeba odrobinę prowokacji. Wysuwam więc śmiałą tezę, że zespół ovu świadomie swoimi radami, wprowadza nas w błąd żebyśmy nie zachodziły i tym samym płaciły dalej abonament nie ma co trzeba im zrobić psikusa i zajść na złość. Co do różu to nim mi się już lekko odbija , powinno być więcej kolorów do wyboru, ja chce zielony. Co do wypowiedzi "cichego" i jego inicjatywy to po tym jak większość z nas walnęła focha z przytupem jak zorganizowali konkurs na najlepszy pamiętnik, chyba się zamknął w sobie i liże rany. Zdecydowanie to facet , i nie wiem jak on wytrzymuje ten róż w serduszkowy deseń
a o co chodzi z tym walnięciem focha odnośnie konkursu na pamiętnik?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja obstawiam ze stworzyła go kobieta właśnie z takimi p[roblemami której w końcu się udało i ku uciesze innych stworzyła ten portal ponieważ inny się troche sypał a było można odczuć potrzebę takiego miejsca
p.s. przejrzałam tematy na forum faktycznie przydał by się admin bo bur... sory bałagan jest nie mały...
p.s.2. obstawiam jednak że to kobieta będąca w ciaży razem ze swoim mężem coś mam takie podejrzenia bo mi się przypomniał wpis z innego forumWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 22:49
Shagga_80, Libra, Ola_czeka, Rucia, magdzia26, AGA 30, ulek, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ja obstawiam ze stworzyła go kobieta właśnie z takimi p[roblemami której w końcu się udało i ku uciesze innych stworzyła ten portal ponieważ inny się troche sypał a było można odczuć potrzebę takiego miejsca
p.s. przejrzałam tematy na forum faktycznie przydał by się admin bo bur... sory bałagan jest nie mały...
p.s.2. obstawiam jednak że to kobieta będąca w ciaży razem ze swoim mężem coś mam takie podejrzenia bo mi się przypomniał wpis z innego forum
Dosyć łatwo mozna sprawdzić kto jest właścicielem domeny i faktycznie pani i pan o tym samym nazwisku problem rozwiązany, możemy iść spać.
dobranoc!Libra, MisiaMisia, Olgenek, magdzia26, gocha04, Fedra, ulek, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Ja obstawiam ze stworzyła go kobieta właśnie z takimi p[roblemami której w końcu się udało i ku uciesze innych stworzyła ten portal ponieważ inny się troche sypał a było można odczuć potrzebę takiego miejsca
p.s.2. obstawiam jednak że to kobieta będąca w ciaży razem ze swoim mężem coś mam takie podejrzenia bo mi się przypomniał wpis z innego forum
To moze juz urodziła, bo od początku ovufriend juz jest grubo ponad rok... Chyba,ze teraz nosi 2 dzidzie;)magdzia26, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fredra - był bunt na pokładzie , że to nie na miejscu. My tu co miesiąc stres przezywamy i rozczarowanie, co to nas wszystkie na kawałki rozrywa bo znów się nie udało a Ovu sobie z tego konkurs urządziło i się szum lekki zrobił. Idąc tropem tej nieczułości na nasze skołatane kobiece dusze , jestem pewna że to facet i to taki z żyłką do interesów.Jestem tu już chyba rok a tajemniczy odezwał się raz , jak go MalutkaEve poruszyła więc chyba tylko w niej nadzieja że znowu coś konkretnego wymyśli"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"