OVUFRIEND
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Między nami skończone. Kurier przywiezie Ci ciuchy.
Zrywasz ze mną? Czy Ty zrywasz ze mną? Weź Orbit
Od kiedy masz Ryana przy boku zauważyłam, że czujesz się bardzo pewna siebie, Ja wiem, ze On jest gotów strzelić każdą z plaskacza w twojej obronie, no ale bez jaj!Ola_czeka, magdzia26, Spero, Spero, Fedra lubią tę wiadomość
-
MisiaMisia wrote:Może to być dwuosobowa impreza albo sztab ludzi dbających o to, żebyśmy wiedziały jak te nasze cykle działają.
Nie ma co się zastanawiać tylko korzystać z tego praktycznego narzędzia:) A politycznie OF może się nie odezwać. Jest to forma zagrania marketingowego. Bezpiecznie z punktu biznesowego jest nie brać udziału w tego typu dyskusjach. Zachować anonimowość i robić swoje. Nie dać się sprowokować grupie nakręconych hormonalnie kobitek:)
Coś za duzo wiesz na ten temat..... Chciałabys się nam do czegoś przyznać?
MOŻE DO INTRATNEGO BIZNESU, KTÓRY PROWADZISZ ANONIMOWO?!?!?!magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:
Ach Ryanmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka napisała:
Kochany Ovufriendzie,
Ja wszystko rozumiem. Wiem, że na forach mamy czuć się swobodnie, myśleć, że nikt obcy nas nie czyta, że jesteśmy same swoje itd. Ja wiem, że Twój szef nie pochwalałby, gdybyś się z nami spoufalał, w końcu masz tam siedzieć w tej swojej serwerowni, jeść wafle ryżowe „kupiec” z jogobellą i dbać, żeby się nic nie wieszało, żeby lajki ładnie się klikały a awatarki z rajanami goslingami cieszyły oko.
Ale serio.
Najbardziej wypasiony wątek obchodzi roczek a Ty milczysz jak Aisa na prezentacji?! Rodzą się Twoi synowie a Ty nie możesz rzucić nam jakiegoś ochłapu? Jakiegoś posta, życzeń, czy chociażby wkleić swojego zdjęcia komunijnego? Bez kitu.
Wiem, że to czytasz. Jeśli nie Ty, to Twój zmiennik Marcin, co robi na umowę-zlecenie. To on Ci przekaże moją prośbą.
Powiedz coś do nas. Zrzuć swój pancerz. Zdejmij maskę obojętności. Nie bój się pokazać swojego człowieczeństwa. Pewnie wplątałeś się kiedyś w jakąś nieprzyjemną rozmowę na WP i masz wstręt do udzielania się na forum. Ale na długie cykle Muzi, wyjdź ze swej samotni, odezwij się. Powiedz którą z nas cenisz za długie posty, którą za odwyk od wykrzykników a którą za najlepszy awatar. Powiedz coś o sobie – o wędkowaniu, o swojej pierwszej dziewczynie, której chciałeś zerwać wszystkie kwiaty na łące, o tym, że lubisz lasagne, choć przeważnie przypalasz sos beszamelowy. Przyznaj, że ukradkiem czytałeś Greya, że też lubisz tę piosenkę Pink, że uszkodziłeś kiedyś samochód o śmietnik.
Już kiedyś spełniłeś moje marzenie. Pora, żebyś spełnił swoje.
Udziel się na „Plemniczce”.
Witajcie, witaj Olu_czeka!
Oczywiście chętnie udzielimy się na ponad rocznym wątku (wow!) i jednocześnie gratulujemy długich, owocnych, szczerych, zabawnych, czasem intrygujących rozmów na tym wątku! Jak już trafnie zauważyłyście, bez wyraźnego powodu nie lubimy Wam przeszkadzać, to jest Wasze miejsce i nie chcemy niepotrzebnie się udzielać. Jednak jesteśmy tutaj dla Was, więc na Waszą prośbę chętnie odzywamy się dziś do Was i z okazji urodzin tego wątku przyznamy się Wam w sekrecie do kilku rzeczy:
- niestety nie śledzimy każdego Waszego posta, bo intensywnie pracujemy, aby spełnić wszystkie Wasze oczekiwania, wprowadzać do serwisu co raz to nowe funkcjonalności oraz ulepszać to co nam zgłaszacie (odnośnie wątku "OvuFriend" nad funkcją prasowania i sprzątania po remoncie jeszcze nie myśleliśmy, ale dziękujemy za sugestię, rozważymy... .
- nasz programista lasagni nie lubi, ale pierogi z cielęciną i kurkami uwielbia,
- kwiaty z łąki zrywał nie raz, teraz nie ma czasu,
- różowego nie lubi (?!)
- a z naszych obserwacji na prawdę dokłada wielu starań, aby wszystko zaprogramować tak, abyście były zadowolone (acha! na wędkowanie czasu też mu nie starcza...)
- czy czytał Greya? Nie wiemy, bo nie chciał się przyznać...
Szczęśliwych cykli i miłego środowego popołudniamagdzia26, Spero, Aga_Andzia, Fedra, Kaja, Kropek, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Dosyć łatwo mozna sprawdzić kto jest właścicielem domeny i faktycznie pani i pan o tym samym nazwisku problem rozwiązany, możemy iść spać.
dobranoc!
Ahhh Ty przebiegły i nad wyraz inteligentny Żbiku sasasasa
Ola_czeka wrote:
Ja bym chciała, żeby awatary z kotami się nie ładowały.
a to lubie razy 1000
Aaaa :D pokłony dla Oli i OVU to jakby się dało coś z tym sprzątaniem zrobić to ja bym była szalenie wdzięczna
Ale jesteśmy zaje** forummagdzia26 lubi tę wiadomość