owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny ja chyba zatestuje wcześniej niż 7.06
of troche inaczej wyznaczył mi owu ale ja czuje że była 23 maja, chyba nie wytrzymam i osikam teścior w piątek lub sobotę :d
Wydaje mi się że wykres mam w sumie niezły ale zero jakichkolwiek oznak że coś się tu dziejeBrave, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z monitoringu i są dwa ładne pęcherzyki, po jednym w każdym jajniku! W prawym jest ten większy Ponoć jutro lub pojutrze może dojść do owulacji, więc będziemy działać. W środę mam następny monitoring Niestety endometrium mam małe, bo tylko 4 mm... Kupiłam wino i orzechy, ale nie wiem, czy już nie za późno W każdym razie wino na pewno nie zaszkodzi
Paulette, Brave, Ania-nowa, ktosiowa lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Wróciłam z monitoringu i są dwa ładne pęcherzyki, po jednym w każdym jajniku! W prawym jest ten większy Ponoć jutro lub pojutrze może dojść do owulacji, więc będziemy działać. W środę mam następny monitoring Niestety endometrium mam małe, bo tylko 4 mm... Kupiłam wino i orzechy, ale nie wiem, czy już nie za późno W każdym razie wino na pewno nie zaszkodzi
-
nick nieaktualny
-
kate55 wrote:Wróciłam z monitoringu i są dwa ładne pęcherzyki, po jednym w każdym jajniku! W prawym jest ten większy Ponoć jutro lub pojutrze może dojść do owulacji, więc będziemy działać. W środę mam następny monitoring Niestety endometrium mam małe, bo tylko 4 mm... Kupiłam wino i orzechy, ale nie wiem, czy już nie za późno W każdym razie wino na pewno nie zaszkodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojejku przebije ci dziś zrobiłam test 5dpo nic nie wyszło ale..tylko dlatego że chciałam sprawdzić czy pregnylu jeszcze jest więc nie wiem czy się liczy
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzalezy jaki test, ja opanowałam taktykę facelle, bo tylko one wyłapują wczesną betę, te z allegro niestety nawet przy obecnej becie ponad 700 nadal nie sa intensywne
Jestem także mistrzynią w porównywaniu intensywności kresek na testach, zdobyłam mistrzostwo całkiem niedawnoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:zalezy jaki test, ja opanowałam taktykę facelle, bo tylko one wyłapują wczesną betę, te z allegro niestety nawet przy obecnej becie ponad 700 nadal nie sa intensywne
Jestem także mistrzynią w porównywaniu intensywności kresek na testach, zdobyłam mistrzostwo całkiem niedawno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Kurde to mnie zmartwilas bo allegrowy miałam
kup sobie facelle w rossmanie, najlepiej te tańsze, bo te droższe są w plastiku i i tak będziesz rozbrajać zeby wydobyć pasekAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:phi, allegrowe tak naprawdę cień pokazały przy becie ok 50, ale naprawdę cień, te niby 10mIU/ml superczułe
kup sobie facelle w rossmanie, najlepiej te tańsze, bo te droższe są w plastiku i i tak będziesz rozbrajać zeby wydobyć pasek
Paulet mi coś się kojarzy że takie testy są w Anglii