owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nigdy nie widziałam u siebie cienia jak zrobiłam pierwszy i jedyny do tej pory, pozytywny test, betę miałam ponad 6 tys (16 dpo), więc krecha była tłusta chciałabym to zobaczyć jeszcze raz, ale już z pozytywnym zakończeniem.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Dziewczyny tak sie zastanawiam czy w Pl kupil by test ciazowy pokazujacy np usmiechnieta buzke? Czy takich testow nie ma i to tylko jakis fotomontaz?
Paulette lubi tę wiadomość
-
O mały włos stalibysmy się posiadaczem nowego członka rodziny maleńkiego szczeniaczki mój mąż oczywiście jak zawsze trafia na takie bidy ,ktoś podrzucił do sąsiadów i mój Jezu dobrze wyczuł że jest porzucony bo sąsiedzi byli zszokowani ,gdyby nie teściowa i ta niepewność czy to nie sąsiadów pewnie już by u nas był
Matko nigdy nie zrozumieją takich ludzi
Nasze wszystko zwierzaki to znajdy za każdym razem serce mi pęka jak widzę takie bidulkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 22:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:KlaudyŚ robiłam wczoraj zamówienie w aptece internetowej i kupiłam min 2 testy ciążowe i mam nadzieje ze to "te" za Ciebie oczywiscie trzymam kciuki
Ja tez juz kupiłam no raczej.moj kupił:p
Szkoda tylko ze 25 czy 20.
Ale to nic dokupi sie 10
Kiedy testujesz ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:No to u mnie już po truskawkach zgłaszam @ i możecie mnie wykreślić z tabelki. Powodzenia dziewczyny:)
Wstawiłam Ci zieloną truskawkę, ale tak jak pisała ojejku one bardzo szybko dojrzewają -
Witam. Długo się z mężem nad tym zastanawialiśmy i podjęliśmy decyzję o drugim dziecku. Więc to nasz pierwszy cykl taki na luzie dlatego proszę o wpisanie na 5-go jestem już po owulacji co ma być to będzie zobaczymy
Powodzenia dla wszystkich testującychPaulette, Milka1991, Paula. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłońca łan wrote:Witam. Długo się z mężem nad tym zastanawialiśmy i podjęliśmy decyzję o drugim dziecku. Więc to nasz pierwszy cykl taki na luzie dlatego proszę o wpisanie na 5-go jestem już po owulacji co ma być to będzie zobaczymy
Powodzenia dla wszystkich testujących -
Do mnie nareszcie przyszła @, więc jak głupia liczę, że tym razem na pewno się uda coś pusto na końcu miesiąca więc proszę o wpisanie mnie na 29 czerwca
Paulette lubi tę wiadomość
Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
nick nieaktualnyLottie wrote:Do mnie nareszcie przyszła @, więc jak głupia liczę, że tym razem na pewno się uda coś pusto na końcu miesiąca więc proszę o wpisanie mnie na 29 czerwca
Marteczka93 lubi tę wiadomość