owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry dzien pieknie sie zaczyna jak wejde na laptopa to wstawie truskaweczke moze do tego czasu jeszcze jakas dojdzie
Ja chcialam dzis zatestowac ale oczywiscie moj eM zapomnial kupic testu a wykres wyglada tak obiecujaco haha myslalam zeby isc na bete ale boje sie rozczarowania... -
Fiolk@ gratulacje pieknie zaczynasz w dzień dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 08:17
Fiolk@ lubi tę wiadomość
-
Fiolk@ gratulacje! Świetny początek
Paulette kto nie ryzykuje ten nie żyjePaulette lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
witajcie
Fiolk@ gratulacje
KlaudyŚ sporo było serduszkowania, wykres też masz ładny a spadki w drugiej fazie się zdarzają. Nie ma @ więc jest nadzieja uszy do góry
Pulette wykres faktycznie wygląda obiecująco
Trzymam za Was kciuki i czekamy na resztę testującychFiolk@ lubi tę wiadomość
-
Fiolk@ gratulacje!!
Zagubiona, witaj
Paulette, czekamy na wieści! Sama nie dasz rady wyskoczyć po test ? Wykres wygląda obiecująco
Klaudyś, ja mam spadek temperatury w 7/8dpo prawie w każdym cyklu, niestety do tej pory to nie było zagnieżdżanieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:47
Fiolk@ lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ja się wypisuję, ostatni cykl miałam krótszy i dziś jest 10dc. Wątpię, że w czerwcu uda się zatestować, bo u mnie to czysta loteria. Ostatni cykl trwał 40 dni, ale poprzedni prawie 70, więc cholera wie ile będzie trwał ten. Jak pojawi się owulacja to wrócę.
A za wszystkie testujące trzymam mocno kciuki -
Fiolk@ gratulacje ,ale dzień dziecka udany !!!
Dziewczyny powodzenia czekam na następne truskaweczki czerwone
Paulette kup i zrób wieczorem ,ja zrobiłam o 23 i w dzień @ i były II grube kreski.Powodzenia :-*Paulette lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnyz racji że nie miałam testu rano. pojechałam po szkole. kupiłam 3 najtańsze i 1 droższy. stwierdziłam, że skoro mam zapas zrobię dziś jeden. o 14 . wynik
http://static.pokazywarka.pl/i/6645392/593597/imag0713.jpg
Impresja, ZakreconaŻona, Kjopa3, Ania_84, Ania-nowa, Natalek, KlaudyŚ, VillemoVilo, ktosiowa, Omon, Adziulka92, Ukija, monika454, Alexiaa, Karissa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny