owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudowny początek miesiąca i cudowny Dzień Dziecka dla przyszłych mamusiek! Gratulacje! Jakoś entuzjazm i we mnie większy wstąpił Jeszcze raz gratulacje Paulette i Fiolk@!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 16:40
Fiolk@, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelmi wrote:ja juz postanowilam że zaTEstuje w sobotę dziewczyny a jakiej firmy są najczulsze testy?
w sobote bedzie u mnie 12dpo mam nadzieje ze juz wyjdzie bo dłuzej nie wytrzymam
ogolnie boje sie nakrecac zeby sie nie rozczarowac ale coraz bardziej mi sie zdaje ze moglo sie udac, chce juz sobote -
Helmi wrote:bo ja juz mam zakupiony z facelle z rossmana czułosc 25 i nie wiem czy mi cos pokaze w 12dpo, a on lezy w szafce i tak ładnie na mnie patrzy
gratulacje Paulette
Moze ci nie wyjść 25
Najlepiej jak bys miala 10 jak chcesz przed @ testowac -
nick nieaktualny
-
z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić! endometrium mi urosło do 7,4 mm także teraz czekamy na owu
Paulette, ktosiowa, coffee, Ania-nowa, Brave, Karissa lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Omon matko co za rozbieżność lekarz nic nie robi w tym kierunku ??
Mam nadzieję, że ten cykl zaowocuje -
Insuliny nie badałam, tarczyca podręcznikowa. Hormony wyglądają typowo dla pcos, ale jeszcze pójdę z nimi do endokrynologa, bo u jednej endokrynolog już byłam i nawet nie czytała wyników i od razu powiedziała, że nie mogę mieć pcos bo jestem chuda.
Generalnie objawów nie mam - ani otyłości, ani nadmiernego owłosienia. Mam tylko te długie i nieregularne cykle, na usg wyszedł pcos i wyniki hormonów to potwierdziły.
Do tego na plus działa mój wiek i to, że w pierwszą ciążę zaszłam w 3cs. Dlatego lekarz chciał się wstrzymać te pół roku z leczeniem -
to jak kiedys bedzesz zbadaj insuline na czczo bo ona nestety czesto idzie w parze z pcos
sama a miałam cykle hmmod lutego do pazdziernika =8 miesicy i to jeszcze wywoływana luteina
fakt u mnie tez niedoczysnsc tarczycy doszła jak ja leczyłam to cykle 33-42 a po ogarnieciu insuliny ksiazkowe 28 owulacja jak ta lala -
Paulette! Gratulacje kochana! Super wieści cudownie widzieć taki piękny test!
Paulette lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Paulette wrote:z racji że nie miałam testu rano. pojechałam po szkole. kupiłam 3 najtańsze i 1 droższy. stwierdziłam, że skoro mam zapas zrobię dziś jeden. o 14 . wynik
http://static.pokazywarka.pl/i/6645392/593597/imag0713.jpgPaulette, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Omon wrote:Insuliny nie badałam, tarczyca podręcznikowa. Hormony wyglądają typowo dla pcos, ale jeszcze pójdę z nimi do endokrynologa, bo u jednej endokrynolog już byłam i nawet nie czytała wyników i od razu powiedziała, że nie mogę mieć pcos bo jestem chuda.
Generalnie objawów nie mam - ani otyłości, ani nadmiernego owłosienia. Mam tylko te długie i nieregularne cykle, na usg wyszedł pcos i wyniki hormonów to potwierdziły.
Do tego na plus działa mój wiek i to, że w pierwszą ciążę zaszłam w 3cs. Dlatego lekarz chciał się wstrzymać te pół roku z leczeniem
Omon ja też jestem chuda i zawsze miałam regularne cykle, a jednak PCOSa posiadam. Nie zawsze trzeba spełniać wszystkie kryteria, niestety...Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
No dobrze ... gdzie tutaj jaśnie oświecona komisja testująca ?
W sumie...też będę testować w czerwcu, w myśl - mam nadzieję - proroczych słów mojego ginesa...
Przewidywany termin testu to 10.06...Paulette lubi tę wiadomość