owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:z racji że nie miałam testu rano. pojechałam po szkole. kupiłam 3 najtańsze i 1 droższy. stwierdziłam, że skoro mam zapas zrobię dziś jeden. o 14 . wynik
http://static.pokazywarka.pl/i/6645392/593597/imag0713.jpgPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ależ się cieszę, że sikacie piękne 2 krechy mam nadzieję, że limit szczęścia nie zostanie wykorzystany na samym początku miesiąca, bo dla mnie też ma coś zostać na sam koniecStarania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
nick nieaktualny
-
Paulette gratulacje Kochana. Jak o 14 jest taka piękna krecha, to rano będzie malinowa jak nic.
Co do Twojego niedowierzania, to moja przyjaciółka, gdy jej wyszły 2 piękne krechy po kilku latach starań pierwsze co pomyślała, to zepsuty, czy co? To podobno częsta reakcja, że mimo starań się nie wierzy, w to co widzi. Życzę takiego niedowierzania każdej z nasPaulette, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulette, gratuluję. Na prawdę strasznie się cieszę. Zawsze jesteś taką dobrą duszą na wątku, więc Ci się los odwdzięczył
Trzymam mocno kciukasy, żebyś za 9 miesięcy miała przy sobie takie małe ogromne szczęściePaulette lubi tę wiadomość
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratulacje ❤ chciałabym miec tez tyle szczęścia07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
ja juz postanowilam że zaTEstuje w sobotę dziewczyny a jakiej firmy są najczulsze testy?
w sobote bedzie u mnie 12dpo mam nadzieje ze juz wyjdzie bo dłuzej nie wytrzymam
ogolnie boje sie nakrecac zeby sie nie rozczarowac ale coraz bardziej mi sie zdaje ze moglo sie udac, chce juz sobotePaulette lubi tę wiadomość