owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
co do PCOS ja mam nadmierne owłosienie, jestem przy kości, cykle bardzo nieregularne ale PCOS nie stwierdzono a byłam już u różnych ginekologów.... Teraz od 5 dni piję ziółka o. Sroki z nadzieją, że wyregulują mi cykle...Nadzieja umiera ostatnia!
-
Paulette serdeczne gratulacje ja robiłam ten sam test w 28 dc o 23 i wyszedł mi identycznie rano powtórzyłam ten lepszy plastikowy i wyszły 2 piękne czerwone krechy bety nie robiłam ,bo sie bałam rozczarowania ,poczekałam do wizyty w 6 tc i był piękny dzidziuś z bijącym serduszkiem także tego Udało Ci Się !
Paulette lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Paulette
zrobilam 2 teściory jeden ten co na zdjęciu drugi paskowy taki jak wczoraj. no i na tym paskowym chwili potrzebowalo do ukazania sie drugiego paska i mowie no nie wczoraj test nawalil . ale chyba jednak nie -
Paulette kochana cudownie że się udało! Ja zawsze powtarzam że w staraniach Bóg robi nam test cierpliwości. I w tym Twoim cyklu stwierdził że zdałaś go śpiwająco. Ogromnie się cieszę razem z Tobą! Miło widzieć Twoje szczęście i niedowierzanie mam nadzieję że razem z Tobą uda się nam wszystkim Twój Narzeczony dostał cudowny prezent
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyKochana
owszem już wczoraj nawet Bogu dziękowałam za ten Cud. Bo zawsze się modliłam, że nie chce już dziecka tylko jak będę na nie gotowa i na górze będą mięli taki plan
więc chyba się udało
tak narzeczony dostał piękny spóźniony prezent na urodziny chociaż stwierdził, że to on dal mi "prezent" no ale już mniejsza o to heheZakreconaŻona, Ukija, Czikosz, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:a ja dalej nie dowierzam rano w stałam z myślą "ale miałam piękny sen"
zrobilam 2 teściory jeden ten co na zdjęciu drugi paskowy taki jak wczoraj. no i na tym paskowym chwili potrzebowalo do ukazania sie drugiego paska i mowie no nie wczoraj test nawalil . ale chyba jednak nie
Kochana leć na betę i umawiaj się na za chwilę na wizytę u gina to się stało Dziedzic przybył i umościł się w Twojej macicy Nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiłaś wczorajPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Kochana leć na betę i umawiaj się na za chwilę na wizytę u gina to się stało Dziedzic przybył i umościł się w Twojej macicy Nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiłaś wczoraj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:no idę kochana na bete dziś i w sobotę a w poniedziałek dzwonię do gina nawet jak mnie wyśmieje, że za wcześnie przyszłam, ale mam argument, że już raz stała się przykrość i wolę działać od razu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam Panie
Mi też tempka wzrosła, to już trzecia wyższa tempka po spadku więc OF wyznaczył mi owulkę. Teraz czekam na efekty. Oj te czekanie najgorsze ale dwa testy ciążowe już czekają.Paulette lubi tę wiadomość
-
Witam Kochane czerwcowe Staraczki
Ja bardzo proszę o termin 30 czerwca.
Paulette serdecznie gratuluję czerwonej truskawki!!!
Postaram się dorzucić swoją, równie dorodną, samym końcem czerwcaPaulette lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:witam Panie
Mi też tempka wzrosła, to już trzecia wyższa tempka po spadku więc OF wyznaczył mi owulkę. Teraz czekam na efekty. Oj te czekanie najgorsze ale dwa testy ciążowe już czekają.
Ja się nie mogę doczekać końca @, ale nawet nie tyle ze zniecierpliwienia, tylko z ciekawości -
Ja dzisiaj z ciekawości zatestowałam, test o czułości 10 i nic, więc lipa jak zwykle...07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
nick nieaktualny