owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak czytam Wasze historie, to upewniam się w przekonaniu, ze ludzie to po prostu ograniczeni idioci... Nie musialam nigdy być biedna, żeby wspolczuc osobom, ktore urodzily sie w biednych domach. Nigdy tez nie wpadlabym na pomysl, żeby im doradzać co w tej sytuacji robić. Mialam najzwyczajniej w świecie szczęście, ze nigdy takich problemów za bardzo nie mieli moi rodzice i tez byli ich stać na szkole jezykowa np dla mnie i m.in. dlatego teraz sobie w życiu nieźle radze. To, ze innym udaje sie od razu,to glownie szczęście i to,ze ludzą sie,ze cos najwidoczniej robili lepiej to idiotyzm. Bo niby co? Seks lepiej uprawiali? My tu już wszystkie probowalysmy wszystkich chyba sposobów na zwiększenie szans i sie nie udalo... No już najbardziej rozpieprzyla mnie kiedy "dobra rada" kolegi, któremu sie wlasnie szybko udalo... "bo Wy za bardzo chcecie. Musicie przestać o tym myśleć.", a jak powiedziałam,ze po pierwsze w pierwszych mac tez nie myslalam tak o tym dużo. + akurat starałam sie o awans wiec tez koncentrowalam sie mocno na tym, to stwierdził "bo tak to tez nie można...". No rada stulecia! Ręce opadają...
Ps. Małpa przyszła i postanowila zepsuć mi koniec długiego weekendu. Proszę o wpisanie na 25tego,bo wtedy mamy wesele przyjaciol i i tak zatestuje,żeby sie upewnić,ze może pic na luzie, bo @ przewidywany na 26.06.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 14:41
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Karissa nie przejmuj sie. Niestety ludziom zawsze sie wydaje, że są najmądrzejsi, wiedzą wszystko najlepiej i mają najlepsze w świecie porady dla innych. A gdyby tak przeanalizować ich marny zywot to tez bysmy znalazły mnostwo złotych porad i mogły ich dobić i zdeptac nie raz. Moja złota rada - Robmy swoje, jajniki w ruch i starajmy się do skutku!
Karissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:mnie mozna wypisać z 14 czerwca to na pewno nie będzie dobry czas na testowanie
u mnei niestety koniec, dzisiejsza beta pokazała wzrost po 48h o 3%, koniec moich złudzeń, ale dziękuję Wam Waszystkim za dobre słowa i te kciuki -
ojejku wrote:mnie mozna wypisać z 14 czerwca to na pewno nie będzie dobry czas na testowanie
u mnei niestety koniec, dzisiejsza beta pokazała wzrost po 48h o 3%, koniec moich złudzeń, ale dziękuję Wam Waszystkim za dobre słowa i te kciuki
Trzymam kciuki, za lekarza.
-
Ojejku przykro mi kochana Mam nadzieję, że teraz lekarz (o ile nie robiłaś ) da Ci skierowanie na badania i znajdzie przyczynę czemu ciąża się nie utrzymuje. :-*
tomania2806 lubi tę wiadomość
-
Olejku przykro mi strasznie:( może właśnie ten lekarz wreszcie coś wymyśli i się uda:) ja coś czuję że się zaraz wypiszę z czerwcowego testowania bo brzuch mnie już boli jak na @ więc pewnie niedługo się pojawi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, to jest wątek dla czerwonych truskawek, bez smutania mi tutaj
bierzcie sie za robotę, bo ten wątek to będzie prawdziwy szał na skalę całego Ovufriend w ilości dwukreskowych testów
Nie przerobicie tej ilości nawet na torty truskawkowe, galaretki, serniki na zimno, kompoty, koktajle, pierogi i dżemy
Więc Dziewczyny bierzcie się do roboty, nie ma czasów na filmy, ksiażki, spacery, wszystkie idziecie na truskawki !
Ania_84, Foto_Anna, Karissa, AhnaKlementyna, Kjopa3, Natalek, Paulette, Milka1991, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjejku kochana podziwiam Cię!!!!
Bardzo Ci współczuję.
Ale również podziwiam i jestem DUMNA,że mogę pisać na wątku założonym przez tak silną kobietę!!!
Nie pozostaje nam nic innego,jak zbiorowo w ciążę zajść w czerwcu. Paulette weź,proszę, nas podlicz i zaraz się dowiemy jaki rekord pobijemy.Będzie to jeden jedyny wątek na OF ze 100 % zajściem w ciążę
Do roboty kobity! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny