owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakrecona zona widzialam Twoj komentarz pod moim wykresem. Czyli wg Ciebie ovu była? Nawet wsumie nie czułam nic zbytnio. Trochę jednego dnia jajnik mnie bolał.. dziś wg zaleceń gina powinnam wziąść dupka i teraz nie wiem co robić czy brać go czy nie
-
Madziulla wrote:Mi coś system ovu nie chce wyznaczyć...to jest mój 3 stymulowany cykl z CLO i dupkiem i zawsze szybko miałam ovu. W 1 cyklu juz 8 czy 9 dnia cyklu. Dziś mam 16 juz dzień. Może ktoś zerknąć na mój wykres?
Wysoka ta temp masz.
A próbowałaś robić testy owulacyjne? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja już chyba po owulacji. No właśnie ale czy na pewno? Niby owulacja wyznaczona ale jakoś tak wcześnie i bez żadnych objawów. Za to dzisiaj mam takie bóle brzucha i jajników jakby się oba chciały urwac na wagary... jestem przeziębiony i się boję ze te wysokie temperatury jak dla mnie są wynikiem infekcji a nie poowulacyjne. Pomyślałam żeby się jeszcze na wszelki wypadek poprzytulać ale za słaba na to jestem.... wciąż wierze w ten miesiąc. w końcu liczę przecież na majowe bliźniaki:)
-
OJEJKU! Jak wejdziesz i zobaczysz napisz od razu co i Ciebie. Czemu masz niedostępny wykres? Zamatwiam się o Ciebie!
ojejku lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Hej dziewczyny. Wpadłam trochę ponarzekać i pozalic się że w tym miesiącu niestety nie liczę na sukces:( strasznie dziwny cykl mam, objawy dni płodnych (u mnie głównie płodny śluz) przeplatają się z objawami niepłodnych (śluz gesty lepki i klaczkowaty). Zadnego bólu jajników ani nic, gdzie w każdym cyklu obserwuje je u siebie w 14-15 dc. Wiem że to o niczym nie musiałam świadczyć ale ja spisuje cykl na straty, podejrzewam że może być bezowulacyjny.. no, wylalam żale. Dziękuje za uwagę
Ojejku podbijam post Ukiji- odezwij się :*ojejku lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
Marta bądź dobrej myśli❤jestem z Tobą calym sercem07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Cześc Dziewczyny
U mnie niestety, kolejne przyrosty rzędu 32%, dzisiejsza bHCG wyniosla 722, w poniedziałek idę do lekarza, powoli mentalnie przygotowuję się na pobyt w szpitalu, oby to nie była cp...
Ojejku Pokładam wielkie nadzieje, że nie jest to cp. Poza samą wiedzą, o tym, że jesteś w ciąży dostałabyś plamienia i silnego ucisku w podbrzuszu. Mam nadzieję, że nic takiego nie masz. Zobaczysz za chwilkę dopadną Cię ciążowe wszystkie dolegliwości i jeszcze będziesz psioczyć, że tak smuciłaś -
ojejku wrote:Cześc Dziewczyny
U mnie niestety, kolejne przyrosty rzędu 32%, dzisiejsza bHCG wyniosla 722, w poniedziałek idę do lekarza, powoli mentalnie przygotowuję się na pobyt w szpitalu, oby to nie była cp...07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Martula trzymam kciuki... :*
Dopiero teraz zauważyłam zmiany na głównej stronie. Paulette, jestem wzruszona. Nie wiem, jakie hormony to uruchamiają, ale jak przeczytałam "matka zastępcza wątku", to pomyślałam, że my, kobiety, jednak potrafimy się wspierać i gdyby udawało nam się to częściej, to może ujawniłaby się nie tylko siła poszczególnych kobiet, a nas jako zbiorowości. Dzięki za tą lojalną postawę!
U mnie chyba owu pojawiła się szybciej chciałabym się obudzić za jakieś dwa tygodnieBrave, Kjopa3, ojejku lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Możecie mnie wykreślić ,udało sie szybciej na teście ujrzeć II kreseczki
Powodzenia dla całej reszty testerek , wierzę w WasWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 23:45
asiak1985, ZakreconaŻona, Oreore, Ukija, AhnaKlementyna, ojejku, Brave, Kjopa3, justi90, Vesper, Paulette, Marteczka93 lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny