owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojejku, serdecznie Ci kibicuje i trzymam kciuki żeby to nie było to :* a jeżeli będzie to cb to życzę żebyście znaleźli przyczynę jak najszybciej!!
Ja też odpuszczam of od jakiegoś czasu, zauważyłam że lepiej mi z tym na co dzień. Ale poczytuje was co kilka dni i bardzo mocno liczę na te nasze czerwcowe truskawy
Ja awansowałam w pracy (jak wiem że niektóre z was także wchodzą na nowe szceble kariery ) więc mam zajęcie i nie myślę tak mocno że się nie udaje. Licze że niedługo wreszcie zaskoczy i pomimo ledwie co przyjętego stanowiska z uśmiechem oglosze kierownictwu radosna nowinę. No, dla nich może nie taka radosna, ale co tam :D coraz mniej mam chwil załamania i cieszy mnie to. Jest plan że do września (wtedy u nas minie rok) staramy się jeszcze na luzie. Później podejmujemy kroki. Jestem ok z tym podejściem ale mam nadzieję że żadnych kroków nie będziemy musieli podejmować )
Zycze wszystkim rewelacyjnego długiego weekendu!! Niech będzie udany pod względem każdym, i wykorzystany tylko do przyjemnych rzeczy ))♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, Wszytskim Wam dziękuję.
Jeśli chodzi o nas, to nie poddajemy się, jak się teraz nie uda, a wszystko na to wskazuje, walczymy dalej, musimy trochę ochłonąć. Wg OM dziś zaczynam 6tc. W moim przypadku jedna sprawa to zajść, a druga to ciążę utrzymać. Mam bardzo dobrego lekarza, jestem pod stałą kontrolą i na specjalnych lekach, będziemy próbować dalej.
A czerwcówkom strasznie kibicujęAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojejku czytam i nie wierzę... Trzymaj się :* Za mną też trzy straty. Kochana a Ty heparynę bierzesz z powodu nadmiernej krzepliwości krwi? Jakie jeszcze badania miała robione? Przepraszam, że pytam o to w tej chwili, ale sama jestem w trakcie badań.
-
nick nieaktualnyojejku z całego serca Ci kibicuję. bardzo bym się ucieczyła gdyby to jednak nie była cb i żebyś mogła wrócić i poprowadzić czerwcowe truskaweczki.
Ale z tego wszystkiego najważniejsze jest że się nie poddajesz wspieram Cię i mocno trzymam kciuki cały czas -
ojejku wrote:Dziewczyny, Wszytskim Wam dziękuję.
Jeśli chodzi o nas, to nie poddajemy się, jak się teraz nie uda, a wszystko na to wskazuje, walczymy dalej, musimy trochę ochłonąć. Wg OM dziś zaczynam 6tc. W moim przypadku jedna sprawa to zajść, a druga to ciążę utrzymać. Mam bardzo dobrego lekarza, jestem pod stałą kontrolą i na specjalnych lekach, będziemy próbować dalej.
A czerwcówkom strasznie kibicuję -
nick nieaktualny
-
kate55 wrote:Hej dziewczyny Odpoczęłam sobie trochę od ovufriend i mierzenia temperatury, ale już wracam. Wczoraj byłam u nowego gina, wprowadził stymulację tego cyklu. Na usg nie było pęcherzyka dominującego i jak to ujął lekarz "mam przyćmione jajniki"... Także mam duże nadzieje, że się uda... Ale pierwszy raz biorę te leki i jakoś mnie to trochę stresuje, zaczęłam trochę czytać wątek o Clo, żeby zdobyć choć trochę wiedzy. Oby się to opłaciło
Powodzenia, trzymam za Was wszystkie kciuki!!kate55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaramy się z mężem o drugie dziecko już 3 miesiąc jak pisze w suwaczku za 4 dni spodziewana owulacja czy coś z niej będzie się okaże pisze tak bo byłam w poniedziałek u lekarza który stwierdził że jajeczko rośnie i na dniach będzie pękać dziś byłam na sprawdzeniu czy pękło i okazało się że pękło ale to dopiero 10 dc więc sceptycznie podchodzę do tego miesiąca .... no chyba że cud by się zdarzył i bym zaszła.
-
Meginka wrote:Mi przy pierwszej ciąży też tak gin powiedział i dostałam CLO i luteinę. I zaszłam w pierwszym cyklu po CLO a wcześniej staraliśmy się ok 8 miesięcy.Teraz biorę 3 cykl i czekam na efekty zobaczymy trzymam kciuki, żeby Ci się udało
Kasia, witaj!Meginka lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Paulette bardzo proszę o przesunięcie mnie na 7 czerwca, bo of wyznaczyło mi na 6 ale zatestuje 7 czyli 15dpo nie będę przecież marnowała testów
Miłego dnia wszystkim!Paulette lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Proszę o wpisanie mnie na testowanie 04.06
Paulette lubi tę wiadomość
07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
nick nieaktualny