X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
Odpowiedz

owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)

Oceń ten wątek:
  • Bobby29 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku, serdecznie Ci kibicuje i trzymam kciuki żeby to nie było to :* a jeżeli będzie to cb to życzę żebyście znaleźli przyczynę jak najszybciej!!

Ja też odpuszczam of od jakiegoś czasu, zauważyłam że lepiej mi z tym na co dzień. Ale poczytuje was co kilka dni i bardzo mocno liczę na te nasze czerwcowe truskawy :)

Ja awansowałam w pracy (jak wiem że niektóre z was także wchodzą na nowe szceble kariery :)) więc mam zajęcie i nie myślę tak mocno że się nie udaje. Licze że niedługo wreszcie zaskoczy i pomimo ledwie co przyjętego stanowiska z uśmiechem oglosze kierownictwu radosna nowinę. No, dla nich może nie taka radosna, ale co tam :D:D coraz mniej mam chwil załamania i cieszy mnie to. Jest plan że do września (wtedy u nas minie rok) staramy się jeszcze na luzie. Później podejmujemy kroki. Jestem ok z tym podejściem ale mam nadzieję że żadnych kroków nie będziemy musieli podejmować :))

Zycze wszystkim rewelacyjnego długiego weekendu!! Niech będzie udany pod względem każdym, i wykorzystany tylko do przyjemnych rzeczy :)))

♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️

Novum ICSI
    Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
    Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
    ET 20.06.2017 :(
    Crio 31.10.2018 :(
    Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt <3 Harmony OK. Dziewczynka <3
    2 mrożaki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku trzymam kciuki! Kibicuje Ci bardzo mocno.
    Ja mam chyba ovu bo mnie troche sluz zalewa i boli brzuch...pora sie dorwac do meza chyba :D

Paulette lubi tę wiadomość

• Karissa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku, trzymam za Ciebie bardzo, bardzo, baaardzo mocno kciuki! Trzymaj się Grochu...

13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień <3
    26.08.2016 - Mamy to! :) Do zobaczenia w maju! <3
    nzjd9n73gdw2fstu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Wszytskim Wam dziękuję.
    Jeśli chodzi o nas, to nie poddajemy się, jak się teraz nie uda, a wszystko na to wskazuje, walczymy dalej, musimy trochę ochłonąć. Wg OM dziś zaczynam 6tc. W moim przypadku jedna sprawa to zajść, a druga to ciążę utrzymać. Mam bardzo dobrego lekarza, jestem pod stałą kontrolą i na specjalnych lekach, będziemy próbować dalej.
    A czerwcówkom strasznie kibicuję <3 <3 <3

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku dołączam się do dziewczyn.Życzę Ci z całego serca,zeby groszek się utrzymał i wspaniale rozwijał.Cokolwiek by się nie działo jesteśmy z Tobą

• kate55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku, dobre podejście! Trzeba walczyć <3

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku czytam i nie wierzę... Trzymaj się :* Za mną też trzy straty. Kochana a Ty heparynę bierzesz z powodu nadmiernej krzepliwości krwi? Jakie jeszcze badania miała robione? Przepraszam, że pytam o to w tej chwili, ale sama jestem w trakcie badań.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku z całego serca Ci kibicuję. bardzo bym się ucieczyła gdyby to jednak nie była cb i żebyś mogła wrócić i poprowadzić czerwcowe truskaweczki.
    Ale z tego wszystkiego najważniejsze jest że się nie poddajesz :) wspieram Cię i mocno trzymam kciuki cały czas <3

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Dziewczyny, Wszytskim Wam dziękuję.
    Jeśli chodzi o nas, to nie poddajemy się, jak się teraz nie uda, a wszystko na to wskazuje, walczymy dalej, musimy trochę ochłonąć. Wg OM dziś zaczynam 6tc. W moim przypadku jedna sprawa to zajść, a druga to ciążę utrzymać. Mam bardzo dobrego lekarza, jestem pod stałą kontrolą i na specjalnych lekach, będziemy próbować dalej.
    A czerwcówkom strasznie kibicuję <3 <3 <3
    Ja dalej trzymam kciuki i wierze w dziedzica <3

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku, trzymam kciuki, żeby to wszystko okazało sie tylko złym snem.

• AhnaKlementyna Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku modlę się za Was, aby jednak wszystko szczęśliwie się zakończyło :*

Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
    uwo9yx8dxn9xx73n.png
  • Meginka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    Hej dziewczyny :) Odpoczęłam sobie trochę od ovufriend i mierzenia temperatury, ale już wracam. Wczoraj byłam u nowego gina, wprowadził stymulację tego cyklu. Na usg nie było pęcherzyka dominującego i jak to ujął lekarz "mam przyćmione jajniki"... Także mam duże nadzieje, że się uda... Ale pierwszy raz biorę te leki i jakoś mnie to trochę stresuje, zaczęłam trochę czytać wątek o Clo, żeby zdobyć choć trochę wiedzy. Oby się to opłaciło :P

Powodzenia, trzymam za Was wszystkie kciuki!! :)
    Mi przy pierwszej ciąży też tak gin powiedział i dostałam CLO i luteinę. I zaszłam w pierwszym cyklu po CLO :) a wcześniej staraliśmy się ok 8 miesięcy.Teraz biorę 3 cykl i czekam na efekty :) zobaczymy :) trzymam kciuki, żeby Ci się udało :)

kate55 lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny

Jestem tu nowa to może cos o sobie napiszę

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś minie wyszło dodanie wiadomości

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy się z mężem o drugie dziecko już 3 miesiąc jak pisze w suwaczku za 4 dni spodziewana owulacja czy coś z niej będzie się okaże pisze tak bo byłam w poniedziałek u lekarza który stwierdził że jajeczko rośnie i na dniach będzie pękać dziś byłam na sprawdzeniu czy pękło i okazało się że pękło ale to dopiero 10 dc więc sceptycznie podchodzę do tego miesiąca .... no chyba że cud by się zdarzył i bym zaszła.

• kate55 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meginka wrote:
    Mi przy pierwszej ciąży też tak gin powiedział i dostałam CLO i luteinę. I zaszłam w pierwszym cyklu po CLO :) a wcześniej staraliśmy się ok 8 miesięcy.Teraz biorę 3 cykl i czekam na efekty :) zobaczymy :) trzymam kciuki, żeby Ci się udało :)
    Dajesz mi nadzieję <3 Byłoby cudnie, gdyby się udało. Tobie tez kibicuję <3

Kasia, witaj!

Meginka lubi tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 26 maja 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette bardzo proszę o przesunięcie mnie na 7 czerwca, bo of wyznaczyło mi na 6 ale zatestuje 7 czyli 15dpo :) nie będę przecież marnowała testów :D
    Miłego dnia wszystkim! :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Oreore Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o wpisanie mnie na testowanie 04.06 :)

07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
    18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
    *problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
    30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
    05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi coś system ovu nie chce wyznaczyć...to jest mój 3 stymulowany cykl z CLO i dupkiem i zawsze szybko miałam ovu. W 1 cyklu juz 8 czy 9 dnia cyklu. Dziś mam 16 juz dzień. Może ktoś zerknąć na mój wykres?

‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ