owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Odpoczęłam sobie trochę od ovufriend i mierzenia temperatury, ale już wracam. Wczoraj byłam u nowego gina, wprowadził stymulację tego cyklu. Na usg nie było pęcherzyka dominującego i jak to ujął lekarz "mam przyćmione jajniki"... Także mam duże nadzieje, że się uda... Ale pierwszy raz biorę te leki i jakoś mnie to trochę stresuje, zaczęłam trochę czytać wątek o Clo, żeby zdobyć choć trochę wiedzy. Oby się to opłaciło
Powodzenia, trzymam za Was wszystkie kciuki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 10:32
Paulette, Meginka lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgłoszenia parafialne
Dziewczyny od jutra do niedzieli mnie nie będzie. Tzn pewnie będę na telefonie zaglądać, ale raczej listy nie będę uzupełniać więc proszę o cierpliwość i wyrozumiałość
Wracam w niedzielę, więc pewnie w poniedziałek dopiero zajrzę już tak żeby nadrobić zaległości. I za tydzień ruszamy z wielkim przytupem testowań sezon na truskawki już rozpoczęty więc niedługo i u nas zaczną się pojawiać .
Dziękuje za uwagę. Życzę miłego długiego weekendu :*ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
Paulette, a u Ojejku wszystko ok? Masz jakieś info?
Dobrej zabawy na wyjeździe!
Ja lecę w czwartek rano na długi weekend z mężem, Rodzicami, Teściami i psem, także też mam nadzieję wypocznę...
Kate (i wszystkie inne dziewczyny oczywiście też) - POWODZENIA!kate55, Paulette lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualnyKarissa dziękuję ze pytasz, walczę z minimalnymi wzrostami bety, niestety przy czwartym badaniu po 48h miałam przyrost rzędu 58% (poprzednie prawidłowe ok 120% w 48h), kolejne 19% i 24%, lekarz nie pozwolił odstawic leków (biorę heparynę) i czekać, ale szans sobie nie dajemy prawie żadnych, diagnozujemy się dalej, kolejna sterta badań do zrobienia, to już 3 cb w ciagu 9 miesięcy
Robię kolejne badania, czekam na decyzję lekarza co robimy dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 20:22
-
nick nieaktualny