owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój poranny test:
i po tym urojeniu cienia zrobiłam kolejny:
Jutro zrobie taki super czuły zobaczymy jak wyjdzie. Jak dla mnie dziwne że wychodzą takie słabe 16dp. Na bete nie ide bo u mnie się czeka na wynik do 5 dni wiec odpuszczęojejku, Marteczka93, Adziulka92, Morwa, Paulette, _Abby_, Impresja, ZakreconaŻona, Jagah, Kjopa3, Helmi, VillemoVilo lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Eniana wrote:Mój poranny test:
Jutro zrobie taki super czuły zobaczymy jak wyjdzie. Jak dla mnie dziwne że wychodzą takie słabe 16dp. Na bete nie ide bo u mnie się czeka na wynik do 5 dni wiec odpuszczę
Ciąża ciąża!
Nie takie dziwne, nie jednej kobiecie testy późno pokazywały.
Co do testów super czułych to ponoć to pic na wodę
-
Eniana wrote:Mój poranny test:
Jutro zrobie taki super czuły zobaczymy jak wyjdzie. Jak dla mnie dziwne że wychodzą takie słabe 16dp. Na bete nie ide bo u mnie się czeka na wynik do 5 dni wiec odpuszczę -
Eniana gratulacje !!
Adziulka92 wrote:Na forum Clo opisywałam moją sytuacje. Wyniki męża są bardzo złe i nie ma sensu dalej mnie stymulować. Teraz miałam piękną owulacje bez Clo także postęp i tak jest duży.
Dwóch lekarzy wydało wyrok - tylko in vitro. Trzeci w klinice chce powalczyć jeszcze naturalnie. Za miesiąc powtórka badań męża i wszystko będzie jasne. A pod koniec miesiąca mam HSG z którym też wiąże duże nadzieję na pozytywne zakończenie
Ale po cichutku mimo wszystko liczę jeszcze na ten cykl - naturalny po odstawieniu wszystkich leków
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEniana wrote:Mój poranny test:
Jutro zrobie taki super czuły zobaczymy jak wyjdzie. Jak dla mnie dziwne że wychodzą takie słabe 16dp. Na bete nie ide bo u mnie się czeka na wynik do 5 dni wiec odpuszczę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEniana wrote:Mój poranny test:
Jutro zrobie taki super czuły zobaczymy jak wyjdzie. Jak dla mnie dziwne że wychodzą takie słabe 16dp. Na bete nie ide bo u mnie się czeka na wynik do 5 dni wiec odpuszczę
Eniana gratuluje! Chociaż Ty z 9 czerwca trafilaś czerwona truskawe zycze nudnej ciazy tym z zielonymi truskawami syp wirusami -
nick nieaktualnyWzywam do tablicy dziewczyny, którym termin już minął testowania a nie pochwaliły się swoją truskawką
trzymam kciuki za same słodziutkie czerwoniutkie truskaweczki
i ślę wszystkim wiruski
Marteczka93, ojejku, ZakreconaŻona, Kjopa3, _Abby_, Adziulka92, Mona_M, zFolwarku, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spadek temp. nastąpił! Czas sprawdzić czy faktycznie w miesiącu własnych narodzin są większe szanse! tak sobie dzisiaj przeanalizowałam, że moja mama jest z połowy sierpnia, a tata z września...cała nasza trójka była z czerwca więc za każdym razem im się udawało tak między sierpniem, a wrześniem Ja jestem z czerwca, mąż z października...z tym, że poza czerwcem już mamy każdy miesiąc sprawdzony :p13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Dzięki dziewczyny:) U mnie sprawdziły się 2 teorie: miesiąc urodzinowy i wyjazd jak najdalej od miejsca zamieszkania.
Powodzenia i śle wiruski lecę zapisać się na wizytęMorwa, Paulette lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Eniana wrote:Dzięki dziewczyny:) U mnie sprawdziły się 2 teorie: miesiąc urodzinowy i wyjazd jak najdalej od miejsca zamieszkania.
Powodzenia i śle wiruski lecę zapisać się na wizytę
masz jakieś objawy?Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Eniana wrote:Dzięki dziewczyny:) U mnie sprawdziły się 2 teorie: miesiąc urodzinowy i wyjazd jak najdalej od miejsca zamieszkania.
Powodzenia i śle wiruski lecę zapisać się na wizytę
Jeśli teraz się nie uda to lipiec jest dla mnie urodzinowy i wyjeżdżamy na Cypr także musi być dobrze:) Łapie wiruski