owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój poranny test:

i po tym urojeniu cienia zrobiłam kolejny:

Jutro zrobie taki super czuły zobaczymy jak wyjdzie. Jak dla mnie dziwne że wychodzą takie słabe 16dp. Na bete nie ide bo u mnie się czeka na wynik do 5 dni wiec odpuszczę
nick nieaktualny, Marteczka93, Adziulka92, Morwa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Jagah, Kjopa3, Helmi, VillemoVilo lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Eniana wrote:Mój poranny test:

Jutro zrobie taki super czuły zobaczymy jak wyjdzie. Jak dla mnie dziwne że wychodzą takie słabe 16dp. Na bete nie ide bo u mnie się czeka na wynik do 5 dni wiec odpuszczę
Ciąża ciąża!
Nie takie dziwne, nie jednej kobiecie testy późno pokazywały.
Co do testów super czułych to ponoć to pic na wodę
-
PiękneEniana wrote:Mój poranny test:

gratulacje :*
-
Eniana gratulacje !!

rozumiem... to trzymam kciuki!Adziulka92 wrote:Na forum Clo opisywałam moją sytuacje. Wyniki męża są bardzo złe i nie ma sensu dalej mnie stymulować. Teraz miałam piękną owulacje bez Clo także postęp i tak jest duży.
Dwóch lekarzy wydało wyrok - tylko in vitro. Trzeci w klinice chce powalczyć jeszcze naturalnie. Za miesiąc powtórka badań męża i wszystko będzie jasne. A pod koniec miesiąca mam HSG z którym też wiąże duże nadzieję na pozytywne zakończenie
Ale po cichutku mimo wszystko liczę jeszcze na ten cykl - naturalny po odstawieniu wszystkich leków

Po 3 latach starań, w końcu z nami
Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluję!Eniana wrote:Mój poranny test:

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEniana wrote:Mój poranny test:

Eniana gratuluje! Chociaż Ty z 9 czerwca trafilaś czerwona truskawe
zycze nudnej ciazy
tym z zielonymi truskawami syp wirusami
-
nick nieaktualnyWzywam do tablicy dziewczyny, którym termin już minął testowania a nie pochwaliły się swoją truskawką

trzymam kciuki za same słodziutkie czerwoniutkie truskaweczki
i ślę wszystkim wiruski
Marteczka93, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kjopa3, nick nieaktualny, Adziulka92, nick nieaktualny, zFolwarku, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spadek temp. nastąpił! Czas sprawdzić czy faktycznie w miesiącu własnych narodzin są większe szanse!
tak sobie dzisiaj przeanalizowałam, że moja mama jest z połowy sierpnia, a tata z września...cała nasza trójka była z czerwca więc za każdym razem im się udawało tak między sierpniem, a wrześniem
Ja jestem z czerwca, mąż z października...z tym, że poza czerwcem już mamy każdy miesiąc sprawdzony :p
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!
Do zobaczenia w maju! 

-
Dzięki dziewczyny:) U mnie sprawdziły się 2 teorie: miesiąc urodzinowy i wyjazd jak najdalej od miejsca zamieszkania.
Powodzenia i śle wiruski
lecę zapisać się na wizytę
Morwa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
superEniana wrote:Dzięki dziewczyny:) U mnie sprawdziły się 2 teorie: miesiąc urodzinowy i wyjazd jak najdalej od miejsca zamieszkania.
Powodzenia i śle wiruski
u mnie w maju, miesiącu urodzin, byl akurat wyjazd w dni płodne nad morze i h... z tego wyszedł 
masz jakieś objawy?Po 3 latach starań, w końcu z nami
Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Eniana wrote:Dzięki dziewczyny:) U mnie sprawdziły się 2 teorie: miesiąc urodzinowy i wyjazd jak najdalej od miejsca zamieszkania.
Powodzenia i śle wiruski
Jeśli teraz się nie uda to lipiec jest dla mnie urodzinowy i wyjeżdżamy na Cypr także musi być dobrze:) Łapie wiruski

[/url]