owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate 55 każda z nas jest inna więc nie na każdego działają te "magiczne" porady
Jeśli chodzi o objawy to tylko bóle jak na okres tylko delikatniejsze i delikatne mdłosci na czczo, zaczełam coś podejrzewać jak nagle zrobiłam sie głodna dokładnie 3godz po posiłku (a zaesze w pracy po śniadaniu następny moj posiłek to była kolacja)
Dziewczyny na każdą przyjdzie kolej ja na swoja czekałam 8m i niech moje szczeście trwa i Wam życze tego samego:)kate55 lubi tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
udało się
Miałam testować w czwartek, ale nie wytrzymałam. Rano bardzo bladziutka kreska na teście, więc od razu zrobiłam betę i wyszło 17,3 mlU/ml W czwartek powtórzę badanie. Mam nadzieję, że będzie wyraźny przyrost.Kjopa3, kate55, Paulette, _Abby_, ZakreconaŻona, monika454, ktosiowa, VillemoVilo, channah, Marteczka93, kark, gosssiagabrysiowa, Helmi, Adziulka92, Natalek, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKocimietkaa wrote:Hej dziewczyny,
udało się
Miałam testować w czwartek, ale nie wytrzymałam. Rano bardzo bladziutka kreska na teście, więc od razu zrobiłam betę i wyszło 17,3 mlU/ml W czwartek powtórzę badanie. Mam nadzieję, że będzie wyraźny przyrost.Kocimietkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKocimietkaa wrote:Hej dziewczyny,
udało się
Miałam testować w czwartek, ale nie wytrzymałam. Rano bardzo bladziutka kreska na teście, więc od razu zrobiłam betę i wyszło 17,3 mlU/ml W czwartek powtórzę badanie. Mam nadzieję, że będzie wyraźny przyrost.Kocimietkaa lubi tę wiadomość
-
Kocimietkaa wrote:Hej dziewczyny,
udało się
Miałam testować w czwartek, ale nie wytrzymałam. Rano bardzo bladziutka kreska na teście, więc od razu zrobiłam betę i wyszło 17,3 mlU/ml W czwartek powtórzę badanie. Mam nadzieję, że będzie wyraźny przyrost.
Gratulacje
Kasieniaczek mamy urodziny w tym samym dniuKocimietkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudyś,Eniana,Nuteczko,Aniu84,Saxatilio i Kocimiętko gratuluję Wam dużo zdrówka i nudnej ciąży :* Tak patrzam na mój wykres i się zastanawiam czy się na 30 nie zapisać? Jakby owu pyknęła w 16 dc,to 30go miałabym 11po i mogłabym testować no nie? Może 2 terminy testowania w 1 miesiącu mi przyniosą szczęście?
Kocimietkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny...ja dzis wyszlam z pracy I w drodze powrotnej jakos dziwnie sie czulam slabo...zartoty glowy itd weszlam do ddomu zrobilam test I jest bladziutka kreska jitro powtorze
ojejku, ktosiowa, Kocimietkaa, Paulette, kark, Jagah, Adziulka92, Kjopa3, kate55, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jestem w 28 dc. Od wczoraj mam bóle w stylu miesiączkowych ale dużo słabsze (nigdy tak nie mam, bóli dostaje już po "pierwszej krwi"), do tego doszły bóle jak przy owulacji z tego jajnika, z której ona była. Jutro mam mieć @.. Faza poowulacyjna u mnie to 12 dni, myślicie, że test będzie jutro miarodajny? Dziś zrobiłam, ale z rozrzedzonego moczu (bardzo często sikam od około 4 dni ale zwalam to na pęcherz) i nie był pozytywny
Co myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny