owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate 55 każda z nas jest inna więc nie na każdego działają te "magiczne" porady

Jeśli chodzi o objawy to tylko bóle jak na okres tylko delikatniejsze i delikatne mdłosci na czczo, zaczełam coś podejrzewać jak nagle zrobiłam sie głodna dokładnie 3godz po posiłku (a zaesze w pracy po śniadaniu następny moj posiłek to była kolacja)
Dziewczyny na każdą przyjdzie kolej ja na swoja czekałam 8m i niech moje szczeście trwa i Wam życze tego samego:)
kate55 lubi tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
udało się
Miałam testować w czwartek, ale nie wytrzymałam. Rano bardzo bladziutka kreska na teście, więc od razu zrobiłam betę i wyszło 17,3 mlU/ml
W czwartek powtórzę badanie. Mam nadzieję, że będzie wyraźny przyrost.
Kjopa3, kate55, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, monika454, ktosiowa, VillemoVilo, channah, Marteczka93, nick nieaktualny, gosssiagabrysiowa, Helmi, Adziulka92, Natalek, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulujeKocimietkaa wrote:Hej dziewczyny,
udało się
Miałam testować w czwartek, ale nie wytrzymałam. Rano bardzo bladziutka kreska na teście, więc od razu zrobiłam betę i wyszło 17,3 mlU/ml
Kocimietkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuperKocimietkaa wrote:Hej dziewczyny,
udało się
-
Kocimietkaa wrote:Hej dziewczyny,
udało się
Gratulacje
Kasieniaczek mamy urodziny w tym samym dniu
-
nick nieaktualnyKlaudyś,Eniana,Nuteczko,Aniu84,Saxatilio i Kocimiętko gratuluję Wam
dużo zdrówka i nudnej ciąży :* Tak patrzam na mój wykres i się zastanawiam czy się na 30 nie zapisać? Jakby owu pyknęła w 16 dc,to 30go miałabym 11po i mogłabym testować no nie?
Może 2 terminy testowania w 1 miesiącu mi przyniosą szczęście?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny...ja dzis wyszlam z pracy I w drodze powrotnej jakos dziwnie sie czulam slabo...zartoty glowy itd weszlam do ddomu zrobilam test I jest bladziutka kreska jitro powtorze
nick nieaktualny, ktosiowa, Kocimietkaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Jagah, Adziulka92, Kjopa3, kate55, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jestem w 28 dc. Od wczoraj mam bóle w stylu miesiączkowych ale dużo słabsze (nigdy tak nie mam, bóli dostaje już po "pierwszej krwi"), do tego doszły bóle jak przy owulacji z tego jajnika, z której ona była. Jutro mam mieć @.. Faza poowulacyjna u mnie to 12 dni, myślicie, że test będzie jutro miarodajny? Dziś zrobiłam, ale z rozrzedzonego moczu (bardzo często sikam od około 4 dni ale zwalam to na pęcherz) i nie był pozytywny

Co myślicie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny