owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulację dla czerwoniastych truskaweczek!!!
Ja natomiast nie ogarniam mojej tempki już...wczoraj był spadek jak na owu, a dziś temp jak ta najniższa przed owu... No ale cóż - to w ogóle dziwny cykl.
Natomiast dziś oficjalnie zaczęłam pracę na nowym stanowisku i bałam się co by było gdybym teraz zaszła w ciąże, a tu się okazuje, że babeczka, która mnie zatrudniła właśnie jest w 2giej ciąży, szefowa zespołu do którego dołączyłam w sierpniu wraca z macierzyńskiego, a studentka, która tam pomaga jest od 3,5 roku po ślubie (więc pewnie też już jakieś dzieciowe plany może mieć:p). Poza tym generalnie w tym zespole każdy ma już choć jedno dziecko, także... jeśli by się teraz udało, to gdzie jak gdzie, ale tam powinnam się spotkać z pełnym zrozumieniem Odetchnęłam z ulgą...ZakreconaŻona, Marteczka93 lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziś rano oddałam krew na betę. Dziś jest 11 dpo. To nasz 14 cykl.
Paulette, Karissa, Czikosz lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
doty22 wrote:Dziewczyny, dziś rano oddałam krew na betę. Dziś jest 11 dpo. To nasz 14 cykl.
u mnie dziś też 11 dpo i niestety negatywPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Channah, 30 dc i Cię korci?! Ja to bym już dawno test zrobiła, bo u mnie byłoby to 2 dni po spodziewanej @. To ile u Ciebie trwają cykle, że jeszcze nie testowałaś? Powodzenia13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Paulette wrote:
kate55 kochana może za wcześnie na test?Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
wpadam podesłać Wam kochane wiruski
ktosiowa, _Abby_, Kjopa3, kark, ojejku, Jagah, Marteczka93, Morwa, Karissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:wiem ja sama miałam nadzieję, nawet przy negatywnej becie
Trudno, podołuję się parę dni, aż @ przylezie i walczymy następny cykl. Choć najchętniej pozbyłabym się tego instynktu macierzyńskiego i zapomniała o chęci posiadania dziecka.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualnyKate nie zalamuj sie mi sie udalo w 11 cyklu wiec jest nadzieja chociaz sama juz zaczelam sie oswajac z mysla, ze dziecka moze nigdy nie byc... Jest ciezko wiem, ale warto walczyc tym bardziej ze wiecie ze jestescie zdrowi
kate55 lubi tę wiadomość
-
Karissa wrote:Channah, 30 dc i Cię korci?! Ja to bym już dawno test zrobiła, bo u mnie byłoby to 2 dni po spodziewanej @. To ile u Ciebie trwają cykle, że jeszcze nie testowałaś? Powodzenia
-
Kate ja o pierwsza ciąże starałam sie rok , a teraz 15 miesięcy wiec głowa do góry zobaczysz uda Ci sie wszystkim sie uda ! My tez byliśmy zdrowi , nie wiem czemu tyle czasu to trwało ...
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...