owocne testowanie w czerwcu 2016 - pierwsza wakacyjna lista testujących :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mam kiedy iść na betę bo pracuję od rana a u Nas w Luxmedzie wieczorem owszem, ale cena 69 zł ha ha poczeka, jak nie dostanę @ to będę testować, najrozsądniej. Nigdy nie miałam @ bóli przed....nigdy. No ale okaże się wszystko Co do mnie, to stosowałam żel Conceive plus oraz Progestellę krem z progesteronem, w tym cyklu jeszcze do 14 dnia brałam Oeparol Femina.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję dziewczyny!! Gosiagabrysiowa, w 7dpo masz już pozytyw? Szybciutko
Ja wiążę spore nadzieje z tym cyklem, może dzięki Clo mi się uda... I oczywiście teraz wszystkie objawy wskazują na ciążę Chce mi się ciągle pić, trochę mnie mdli, mam kremowy śluz i jeszcze nie mam plamień (a zazwyczaj od 8dpo się pojawiają)- także truskawka czerwona murowana
Dziś nawet się zastanawiałam, czy iść na fitness (skaczemy na trampolinach )
Haha, a tak naprawdę, to co cykl sobie tak wkręcamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 22:51
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
gosssiagabrysiowa wrote:Dziewczyny to byl moj pierwszy cykl z clo 7dc w nocy mialam okropny bol owulacyjny. Nw czy jest mozliwa tak wczesna owulka ale mysle ze of zle wyznaczyl owu.
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny7 dzień to rzeczywiście szybka owulacja, ale widać da się i jest to możliwe. Oby tylko jajeczko było dojrzałe, miałaś monitorowane teraz czy wnioskujesz po bólu. Ja na monitoringu jedynie upewniłam się co do dnia owulacji, bo zawsze wiedziałam kiedy mam Miałam wcześniej torbiel i lekarka musiała się upewnić, że owuluję "spontanicznie" i obejdzie się bez wsparcia
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki.
gosssiagabrysiowa powtorz za kilka dni. a noz widelec sie udalo..?
Ja odposcilam w tym cyklu. moze uda mi sie dostac inna ,lepsza prace... do konca tygodnia mam sie dowiedziec czy sie udalo.
U mnie jakos dziwnie.
Wczoraj 9dc a ja dostalam lekkiego krwawienia ze sluzem. a dzis wstalam i czysciutki wodnisty. nie ogarniam tego teraz szykuje sie do roboty i rece opadają. tak nie nawidze tej pracy ze jak mysle to zygac mi sie juz chce haha -
nick nieaktualnyGosia mimo wszystko gratulacje i oby za kilka dni krecha była grubaśna.
Paulette a weż mnie wpisz na tego 30 zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dzisiaj skierowanie na laparo odebrałam,24go idę na rozmowę do szpitala i może już na początku lipca zabiegPaulette lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 wrote:Ja poproszę zieloną truskawkę
A za Was kochane trzymam kciuki i życzę powodzenia!
ps. Będę tu zaglądać aż do końca czerwca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c872aa6c2f4.jpg
Witam moja imienniczke i rownolatke : )
Marteczka93 lubi tę wiadomość