Partnersko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj mi nie raz tez tak przerwano. ale u mne jest jedno zdanie
Zadzwonie pozniej nie moge teraz rozmawiac -
Kurde my to kiedyś to normalnie jak na wakacjach byliśmy, to na plaży, tylko parawan postawiony, taki niski i do dzieła Tylko tam to nikt nas nie znał i wogóle słońce sprzyja takim sytuacjom, ale kuuuurde jaki dreszczyk emocji był
A potem jak zasnęliśmy to się na raka spiekliśmy i potem w nocy zamiast spać albo baraszkować to tylko: "Nie dotykaj się do mnie! Parzysz! Piecze mnie skóra! Odsuń sie!"smarta, lulu_ovufriend, Wiola25, kwiatuszek789, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
karolaa wrote:Hej, mój mąż stara się wspierać mnie na każdym kroku. Nie zawsze popiera moje pomysły, ale stara się je choć trochę akceptować. Zawsze podnosi mnie na duchu jak znowu zobaczę I krechę... Złoty człowiek
karolaa lubi tę wiadomość
-
A ja wlasnie przeczytlama artykuł prawie taki sam przypadek jak Nasz
http://kobieta.wp.pl/kat,132000,title,In-vitro-po-polsku,wid,16543843,wiadomosc.html?ticaid=112922
ehh .. mam nadzieje ze u nas tez tak bedzie
-
Kochane życzę Wam pięknych ,radosnych , mokrych, rodzinnych Świąt.Nich króliczek zajączek, kurczaczki przyniosą Wam to czego sobie zapragniecie
Niech Nasze Małżeństwa/ Partnerstwa idą w tym najlepszym kierunku Zgody i miłości, cierpliwości i woli walki w tym Naszym wspólnym celu
Dziękuję że Jesteście w tych dobrych i złych dniachkwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Hhehe dobra zygota tez moze byc plus kijanki komoreczki
Ja wczoraj zamiast cisza przeczytała CIążalulu_ovufriend lubi tę wiadomość
-
lulu_ovufriend wrote:Ciekawe, czy zmiany w naszych mózgach są odwracalne?
Ewa99, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Anulka Tobie też życze cudownych i rodzinnych swiat ZYGOTY, KIJANEK, KOMORECZEK, PIEKNYCH PODZIAŁÓW, IMPLANTACJI, LEKKIEJ CIAŻY i ŚLICZNEJ DZIDZI
Ania_84 wrote:Tak pozniej bedziemy czytac..kupka,mleko, kolka, itp itd
takie stadium bedzie tym ostatecznym, na które czekamy trzeba przejsc przez te kijanki, zygoty itp aby być w ostatnim 'stadium zwariowania'Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 13:25
Ania_84, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
A ja jeszcze w pracy .. i coz z tegio ze mezus mial wolne ;/ ale juz niedlugo
za to szlag mnie trafia bo mam mega sucha skore i co rusz wychodza mi jakies krostki na twarzy ;/ kunaaa matata -
kwiatuszek789 wrote:Anulka Tobie też życze cudownych i rodzinnych swiat ZYGOTY, KIJANEK, KOMORECZEK, PIEKNYCH PODZIAŁÓW, IMPLANTACJI, LEKKIEJ CIAŻY i ŚLICZNEJ DZIDZI
takie stadium bedzie tym ostatecznym, na które czekamy trzeba przejsc przez te kijanki, zygoty itp aby być w ostatnim 'stadium zwariowania'
Te kijanki w tym momencie beda pierwszym sygnalem ze sie uda
niech tylko je znajda -
Ja wzieam wolne i cały dzien w biegu, a głowa mi peka czekam na mojego C. i jedziemy na zakupy w te długaśne kolejki. Ale zadowolona jestem bo kupilam sobie torebke i gapa ze mnie bo przez ten urlop dzisiejszy dni mi sie pomieszały wczoraj i zrobiłam mojemu kanapki do pracy z...pasztetem i kiełbaską
Ania_84 lubi tę wiadomość