Partnersko
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mam moj po 4 h spacerku w niedziele polozyl si i tekst ales mnie wymeczyla sexu nie bedzie przez pol godziny
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaha uśmiałam się, przeczytałam prawie cały wątek - luz w pracy ;p
mój ze śmieszniejszych rzeczy nazywa moje endometrium - endo mondo a czym mnie czasem denerwuje to mówi wieczorem "chodź robić te dzieci"
uważał też oczywiście, że w ciąże to zajdziemy od razu, takie hop siupewcia21k, Wiola25, kwiatuszek789, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
A my wczoraj odbyliśmy taką partnerską, poważną rozmowę - co będzie jeśli nie będziemy mieć dzieci, co wtedy.
Długa, spokojna rozmowa, po której czuję, że jeszcze bliżej siebie jesteśmy, że jeszcze bardziej możemy na siebie liczyć. poszliśmy na spacer i chodziliśmy tak po lesie chyba ze 3 godziny
Dobrze tak czasem porozmawiacWiola25, kwiatuszek789, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Jaskółka zgadza się. mój jakoś nie chce dluzej na ten temat gadac bo jakos do niego nie dociera ze mialby nie zotac tatusiem. ehh moze i lepiej, bedxziemy sie martwic kiedys tam jesli bedzie taka potrzeba. Chpociaz ja bym wolala wiedziec co bysmy zrobili w takiej sytuacji.
Narazie wyciągam go zebysmy pojechali na wakacje bo ona nie chce i ooo masz babo placek ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja nie mogę narzekać, tzn narzeka się na każdego faceta ale ja i tak wiem że nikt nie jest doskonały, tym bardziej Ja
Ale taka rozmowa dużo daje, ja tez jestem uparta i tak długo ciągnę w stronę tematu, że czegoś się dowiem.
Ale w tej sytuacji akurat ten spacer, spokój taki i w ogóle nas jakoś tak uspokoiły i naprawdę szczerze powiedzieliśmy to co myślimy, czego się boimykwiatuszek789, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Mój to ma podejście dość bezstresowe, na razie raczej się śmieje z moich wiesiołków, termometrów i innych takich, ale jak mu androvit przyniosłam stwierdził że będzie łykać. O adopcji nie mamy na razie co rozmawiać bo ja nie chce.
******************************GANG18+***************************** -
Kwiatuzku... moj to jakis nie wiem ostatnio napalony..ja nie wiem co go napadlo wczoraj ja spie w najlepsze aten skoncyzl ogladac tv o 1 w nocy i co zaczal mnie miziac..obudzil mne oczywiscie ale za to musial sie sowicie wywiazac
moj spacery lubi ale raz na jakis czas.. i zawsze musze brac psa..
bo jak mu mowie idziemy na spacer to ten do mnie na spacer dto sie idzie z psem a z zona na łono naturykwiatuszek789, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj to nawet nie rozważa opcji życa bez dziecka, mam nadzieję, że będziemy mogli zajśc w ciąże, najlepiej naturalnie ale jak się nie uda na pewno in vitro i adopcja będą kolejnymi krokami u mojego męża w rodzinie jest sporo adpcji także jesteśmy bardzo otwarci na to, nawet jak będziemy mieć dzieci biologiczne to adoptujemy dziecko
aszka lubi tę wiadomość
-
U mnie teraz się okazało ,że jednak owulacje będę musiała mieć stymulowaną.Mam porobić jeszcze badania (progesteron i amh-mama miała moja już menopauze w wieku 35 lat i jej mama też bardzo wcześnie i gino stwierdziła że może lepiej zbadać rezerwe jajnikową)ale lekarka wyraźnie zaznaczyła ,że może być problem.
M. ma też zrobić seminogram bo jesli jest mało czasu trzeba się za to wziąść .Na początku nie wiedziałam jak to mu powiedzieć bo wiadomo..problemy,koszty,M jest anty lekarzowy i anty badaniowy.. bałam się że no po prostu zlekceważy problem!Ale zareagował pięknie-nie przejmuj się-zrobimy co będzie trzeba aby mieć dziecko,wydam tyle ile trzeba itp.Wczoraj mnie nie było i czytał o małym endometrium i już na środę zapisał się na seminogram.Dowiedział się SAAM jak to się odbywa ,jak się przygotować etc.
Wstępnie coś tam rozmawialiśmy ,że co jeśli?! o inseminacji czy in vitro ..i to ok.Nie uda się naturalnie to spróbujemy tak.Ale o adopcji temat tylko zahaczyliśmy bo sama nie wiem czy bym chciała,a M.raczej nie.No ale różnie bywa-zobaczymy.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
No fajnie by było jakby było dobrze.A nastepne wyniki były dla nas pomyślne ale już nie chce się nastawiać-szarpie mi to nerwy okrutnie.Najpierw jest dobrze"(bo nie jest tragicznie)a później jednak okazuje sie że to dobrze to i tak za mało:(
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kwiatuszek789 wrote:Sun musi być dobrze. Ważne że M. dobrze zareagował i chce sie badać i leczyć. Widać jak bardzo zalezy mu na dzidzi razem racie rade powodzenia trzymam kciuki
-
Dokłądnie Sun..jelsi masz watpliwosci to idz na konsltacje do innego zobaczysz co ci powie nie mow o tym co powiedzial ten lakrz ..
SunSun lubi tę wiadomość