SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Partnersko
Odpowiedz

Partnersko

Oceń ten wątek:
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba tak zrobię,mam wrażenie ze u tej gin tracę cykle ..zresztą kurcze powychodzilo to wszystko ale nierozumiem czemu juz mowila o IUI? Jeszcze żadnych leków na stymulacje ani żadnych prób poprawienia endo.I na karcie do monitoringu tez zaznaczyła nie diagtostyke tylko przygotowanie do IUI.

Ania_84 lubi tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • jaskolka89 Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejjj no kurde co ona, znaczy ta lekarka. Od razu IUI? Może by się tak najpierw postarała o stymulację... :/

Ania_84 lubi tę wiadomość

20141018620520.png
    200710173338.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sun sun..na jakiej podstawie chce ci zrobic IUI .. przeciez meza badania jeszcze nie macie co nie ?? wiec bez sensu.. a ona ma na nFZ //jak tak to chce wiecej wydebic od NFZ ..
    idz na konsultacje do innego..
    mi jedna powiedziala e mam mega nadzerke i chciala mnie szczepic na raka szyjki macicy - w wieku prawie 30 lat- idiotka.. tylko mogla u mnie wywolac ta szczepionka chorobe ;/ poszlam do drugiego gin a ten mi mowi nic tu nie ma nawet malej nadzerki brak...
    I co sprawdzam sobie w ZIPie - a ta franca to co placilam prywatnie wpisala na fundusz w innym swoim gabinecie .. skoda ze paragonu nie maialm bo bym zlozyla skarge ;/

SunSun lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kazała zrobić badanie nasienia.Ale jeśli pójdę teraz na monitoring z wynikami badan a ona nie zaproponuje stymulacji tylko IUI to zmienię lekarza..chyba ze będzie miała jakieś MOCNE argumenty

ex2btv738sn49jef.png
‹‹ ‹ 11 12 13 14 15
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ