Partnersko
-
WIADOMOŚĆ
-
kwiatuszek789 wrote:Powinien sie cieszyc a nie narzeka marudnik jeden
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Faceci naprawdę potrafią być irytujący,ale mój też mówi,że będziemy w ciąży
Jak leżymy na łóżku to głaszcze mnie po brzuszku w powietrzu i mówi-już tak chciałbym cie głaskać,klepie mnie w pępek i mówi-a nie po takiej desce z dziurką po kornikuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 23:06
Ewa99, kwiatuszek789, jaskolka89, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
A u mnei totalna kicha z serduszkowaniem.M chodzi na 21 do pracy.W domu teście.My w pokoju przechodnim.No jakaś totalna masakra!
Nie dość ,że seksualnie u nas nic nie funkcjonowało przez moje złe samopoczucie.Póż[email protected] teraz ta sytuacja.
Frustracja już nie tylko towarzyszy M,ale i mi.Awantury o wszystko! -
spacery między bujaniem się po lekarzach są,wypad do kina i ogólne takie można nazwac randkowanie -jest...tylko nie ma finału:P
znaczy to jest miłe i fajne ale i tak wybuchamy w 3 sekundy.A nie wspominając,że to już 3 tydzień posuchy
Wypad za miasto odpada.M pracuje a poza tym zbliżające się swięta to uniemożliwiają!Cóż chyba mi pozostaje w weekend nasłuchiwać jak teściowie zaczną chrapać i dorwać M -
Ha!No jeszcze wieczorem może w lazience by się dało.Gdyby M był.A takto do łazienki trzeba się dostać przechodząc przez kuchnie.W której przesiaduje na NON STOPIE teściowa.A oni żeby się dostac do swojego pokoju muszą przejść przez nasz.Także teść który okupuje swój pokój ciągle przełazi przez nasz.A w nocy zresztą nei jest lepiej bo przechodzą do wc po setki tysięcy razy.W ciągu dnia to nawet przez tel nie mogę swobodnie pogadac a co dopiero mówić o szybkim numerku
-
SunSun wrote:Ha!No jeszcze wieczorem może w lazience by się dało.Gdyby M był.A takto do łazienki trzeba się dostać przechodząc przez kuchnie.W której przesiaduje na NON STOPIE teściowa.A oni żeby się dostac do swojego pokoju muszą przejść przez nasz.Także teść który okupuje swój pokój ciągle przełazi przez nasz.A w nocy zresztą nei jest lepiej bo przechodzą do wc po setki tysięcy razy.W ciągu dnia to nawet przez tel nie mogę swobodnie pogadac a co dopiero mówić o szybkim numerku
a to cholery.. :p ale jakby tak pomalutku pod kołderką?:> może jakby zobaczyli, że kołdra sie rusza to moze by im sie glupio zrobilo i daliby Wam wiecej prywatności :pSunSun lubi tę wiadomość
-
no problem że M chodzi teraz na noc!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
No chyba że "drzemka" (której nigdy nie robimy ) w ciągu dnia hehe
Pewnie tak by mnie stresowała ,że -po wszystkim-byłabym i tak zła ŻE JEST JAK JEST
Czekam na weekend i działam.Jak nie samochód ,to nocą ,jak nie w lazience to pod pierzynką -
kwiatuszek789 wrote:Mój dzisiaj nie ma siły do w sumie dobrze, niech armia tam sie zbiera. A ja roztrząsam gdzie sie da problem blokowania owulacji przez dupka. Bo biore od 5 dc i zaczelam panikowac ze sama sie blokuje
musilabybs wzuiasc mega duza dawkekwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:spokojnie dupek nie blokuje owulacji...
musilabybs wzuiasc mega duza dawke
Sun przekichane masz a kiedy sie przeprowadzacie? wtedy to juz podlogi i sciany beda sie trzesly
SunSun lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:Takie odpowiedzi to ja lubie dzieki Aniu
Sun przekichane masz a kiedy sie przeprowadzacie? wtedy to juz podlogi i sciany beda sie trzesly
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Oj tam oj tam, teściowa z pewnymi sprawami tez sie pogodzić musi - idźcie na żywioł moze sie jeszcze do remontu dołoży co byście sie szybciej wyprowadzili
Ewa99, SunSun, Wiola25 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************