Partnersko
-
WIADOMOŚĆ
-
Taa..albo mowie teraz jest najleszy czas..a ten sie pyta na co ?? no to mu mowie..a te ..ale mi sie nie chce ..dobra jak jutro zaliczymy numerek to luzik albo na weekendzie no i badz tu madrym.. to mu powiedzialam na weekendzie to napompuje ci ta lale dmuchana co dostales na kawalerski i bedziesz sobie uzywal grajac w gre
kwiatuszek789, ewcia21k, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
włąsnie sobie wyobrazilam mojego jak mu mowie Kufa wskakuj na mnei .. penwie wskoczyłby mi na barana
kwiatuszek789, ewcia21k, SunSun, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
hahahahahahaa padłam ja mojemu wczoraj powiedziałam ze dzis myje sie wczesniej żebym nie szla tak pozno spac (spanie to oczywiscie ironia ) właśnie wyszłam spod prysznica... on poszedł do garażu...
Nasuneła mi sie na myl piosenka, stara jak swiat ale idealna do sytuacji:
"Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,
mmm, orły, sokoły, herosy!?
Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów,
gdzie te chłopy!? - Jeeeee!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 19:31
lulu_ovufriend, Ania_84, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Tiaaaa..... Mój to znó przy kompie potrafi pracować całe noce i ja mu czasem mówie, no chodź do mnie, bo mi tak samej pusto na łóżku albo coś, a on ani nie skuma ani nic. Potem przychodzi po 2-3 godzinach ( czyli koło 1-ej, 2-iej w nocy) i mnie albo pogłaszcze, albo się tuli - to wtedy to mi się nóż w kieszeni otwiera i drę się na niego żeby spieprzał o tej porze.
ewcia21k, lulu_ovufriend, Ania_84, kwiatuszek789, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:włąsnie sobie wyobrazilam mojego jak mu mowie Kufa wskakuj na mnei .. penwie wskoczyłby mi na barana
Ja już od jutra mam partnersko Potem tydz przerwy i męża będę miała na 3 tygodnieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
jaskolka89 wrote:Tiaaaa..... Mój to znó przy kompie potrafi pracować całe noce i ja mu czasem mówie, no chodź do mnie, bo mi tak samej pusto na łóżku albo coś, a on ani nie skuma ani nic. Potem przychodzi po 2-3 godzinach ( czyli koło 1-ej, 2-iej w nocy) i mnie albo pogłaszcze, albo się tuli - to wtedy to mi się nóż w kieszeni otwiera i drę się na niego żeby spieprzał o tej porze.
-
Owszem tez tak slyszalam ze najlepeij o 2-3
ale jak mi sie chce o 22 -a ten siedzi przy zombie land.. to mnie szlag trafia..a pozniej wlasnie o 2 przychodzi i zaczyna mnie miziac.. to mam mu ochote bąksa puscickwiatuszek789, ewcia21k, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Własnie przeczytalam mojemu niektore historie zaczal sie smiac i mowi..kur** ale my faceci jestesmy ciezcy i niekumaci
lulu_ovufriend, ewcia21k, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Bo Ci faceci to tacy samy niestety są Tylko się wyglądem różnią
Ja mojemu N tłumaczyłam jak to wszystko wygląda, ale widzę, że on w miarę kumaty jest, jeśli chodzi o rozrodczość bo on zawsze biologię lubił i w ogóle dobrze się uczył, nawet bardzo i pamięta sporo
I jak mu mówię, że tu niektórzy Wasi faceci tacy niekumaci to się strasznie dziwi Bo mówi, że jak ktoś się decyduje na dziecko i go chce, to nie tylko jedna osoba ale oboje o tym myślą i im zależy.Ania_84, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
owszem jaskóleczko,tylko z czasem faceci chyba .. traca ten zapal
u nas niestety stracilismy taki zapal..ze cetrlnie w te dni najlpeij odkad wiemy ze naturalnie nie mamy sznas..i bardziej kncentrujemy sie na sobie i na naszych potrzebach kiedy i jak chcemy
ale nie raz maz tez ma takie dni.. ze mi mowil..glowa mnie boli..a ja mu na to a na bl głowy najlespy jest SEX !! wiec wskakuj do wyraewcia21k lubi tę wiadomość
-
mój facet wstaje zawsze pół godziny przede mną i od jakiegoś czasu uparcie mi wsadza termometr o 6 z rańca, czasem to ja nawet śpię i nie ogarniam co się dzieje.. potem tylko krzyknie mi z łazienki czy z kuchni "dzisiaj 36,7 - zapisz!",w sumie to słodkie z jego strony... no i jak mówi o ewentualnej ciąży to zawsze mówi "kiedy będziemy w ciąży..." - nie "będziesz" tylko "BĘDZIEMY" kurcze bardzo jestem zaskoczona jego ogólną postawą i wsparciem
Ania_84, ewcia21k, Ewa99, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
moj mi ial wsadzac termometr jako gre wstepna ale jakbym spala i by mi wsadzil to chyba bym polknela ten termometr tam dolem ze strachu
ale tak serio serio .. to bardzo dobrze ze tak podchodzi do tematu oby jak najdluzej sie tego trzymal.. albo raczej zebyscie dlugo nie musieli wsadzac termometruewcia21k lubi tę wiadomość
-
Nie no moj to wie ze staranka są i kiedy 'te' dni i tak dalej. Ale nie wykorzystał sytuacji po moim prysznicu, za to ja wykorzystałam jak od spod niego wychodził i ooo
Kiedy test to chyba nigdy nie ogarniał. Wie, ze ja o wszystkim wiem i mam reke na pulsie.
O tych staraniach w srodku nocy, na głodzie (hah dwuznaccznie mozna to odebrac ) tez czytałam. Duzo tych punktów a raczej warunkow do spelnienia jest ale niektore sa po prostu smieszne. Wariatki robia z nas, zdesperowanych staraczekAnia_84, ewcia21k, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
Ja własnie poszlam do meza i mowie mu : kochanie nalej mi coli.. poszlam do łazienki maz nalal a ja dla zrzutu mowie ale ne dales mi tak ekstazy a ten tobie to nie potrzebne predziej bym sie zatsnowil zbey ci dac cos nasennego bo mnie chcesz zgwałcic
ewcia21k lubi tę wiadomość