Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata81 wrote:Ja również czułam, że jestem w ciąży i to szybko, bo juz tydzień po owulacji, sama do siebie się uśmiechałam, gadałam do brzucha i miałam wrażenie, że chodzę pół metra nad ziemią Wspaniałe uczucie
Ja tez czuje ale moje przeczucie nie idą w parze z objawami cholera chyba jednak urojona :p niby ten cykl miał być na luzie bez nakręcania a im bliżej @ tym większy lek ze przeczucie mnie myli -
Uh! Doczytałam! Zrobiłam sobie kilka dni przerwy od forum i żeście tyyyle natrzaskały ale dobrze!
GRATULUJĘ wszystkich II!
Czarnulka, trzymam kciuki, żeby tym razem było inaczej!
Trzymam też kciuki za wszystkie owulacje! Oby były owocne
Ja mam 16dpo i ani śladu @... jestem co prawda na luteinie, ale mam brać aż przyjdzie @, a jak nie przyjdzie to sikać. No z tym że ja już sikałam, załączam zdjęcia, test z 13 dpo, jakoś nie mam zaufania do takich cieni cieni, już mnie kilka razy takie cienie wykiwały, a były dużo wyraźniejsze! 10dpo odnotowałam brunatne plamienie, gin twierdzi, że to mogło być implantacyjne. Temperatura raczej wyższa, ale dzisiaj ciut spadła. Boli mnie brzuch tak troszkę jakby na @, ale tak ćmi tylko, boli przez 2-3 min i przechodzi, jakby go nie było. Piersi nie bolą wcale, co jest w sumie dziwne, ale gin powiedziała, że luteina zmniejsza PMS więc to by się zgadzało. Po tym teście w 13dpo stwierdziłam że czekam na @, to najlepszy test no i w sumie nadal czekam... jutro rano kupię testy, o ile oczywiście @ nie zdecyduje się pojawić.
Poniżej obiecane zdjęcia uwaga! Weźcie lupę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a78c889bb7fb.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/750d36cb5328.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 21:38
czarnulka24 lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Dobry wieczór! Ja jestem 4 dni po domniemanej owulacji wyznaczonej przez testy. Pierwszy raz chyba odczuwałam ból owulacyjny, środę i czwartek kłucie jajnika prawego. Nie wiem, czy do tej pory nie wsłuchiwałam się w organizm, czy się nakręciłam na cały cud tworzenia istotki. Czy może jednak zasługa castagnusa. Dzisiaj od południa czuję podbrzusze, delikatny ból i ciągnięcie, tak jakby miała przyjść za chwilę @. Staram się o tym nie myśleć, cały dzień byliśmy w gościach, ale czuję. Może to dobry znak...
Będę testować 23, może i za szybko, ale to symboliczną data, może przyniesie szczęście.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
przedszkolanka:) wrote:Najmłodsza współczuję..
Kalcia witaj jak się czujesz?[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
moyeu wrote:Uh! Doczytałam! Zrobiłam sobie kilka dni przerwy od forum i żeście tyyyle natrzaskały ale dobrze!
GRATULUJĘ wszystkich II!
Ja mam 16dpo i ani śladu @... jestem co prawda na luteinie, ale mam brać aż przyjdzie @, a jak nie przyjdzie to sikać. No z tym że ja już sikałam, załączam zdjęcia, test z 13 dpo, jakoś nie mam zaufania do takich cieni cieni, już mnie kilka razy takie cienie wykiwały, a były dużo wyraźniejsze! 10dpo odnotowałam brunatne plamienie, gin twierdzi, że to mogło być implantacyjne. Temperatura raczej wyższa, ale dzisiaj ciut spadła. Boli mnie brzuch tak troszkę jakby na @, ale tak ćmi tylko, boli przez 2-3 min i przechodzi, jakby go nie było. Piersi nie bolą wcale, co jest w sumie dziwne, ale gin powiedziała, że luteina zmniejsza PMS więc to by się zgadzało. Po tym teście w 13dpo stwierdziłam że czekam na @, to najlepszy test no i w sumie nadal czekam... jutro rano kupię testy, o ile oczywiście @ nie zdecyduje się pojawić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a78c889bb7fb.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/750d36cb5328.jpgmoyeu lubi tę wiadomość
-
moyeu wrote:Uh! Doczytałam! Zrobiłam sobie kilka dni przerwy od forum i żeście tyyyle natrzaskały ale dobrze!
GRATULUJĘ wszystkich II!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a78c889bb7fb.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/750d36cb5328.jpgmoyeu lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dzięki Dziewczyny! Przynajmniej mam pewnośś że sobie jej nie wymyśliłam30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moyeu wrote:Dzięki Dziewczyny! Przynajmniej mam pewnośś że sobie jej nie wymyśliłam
Ja tez widzę a na zdjęciach prawie nigdy nie widzę. Czyli biorąc luteinę można mieć okres ? Ja jak nie odstawię dupka to nie będę miałamoyeu lubi tę wiadomość
-
Moyeu od cieni się zaczyna,oby już teraz tylko ciemniała
Kalcia ja w 7dpo miałam identyczne objawy w cb;)
U mnie ok,doszłam szybko do siebie. Obexnie czekam na owu,myślałam że będzie dzisiaj ale wygląda na to,że lekarz się nie mylil i pojawi się w środę:czwartek lub wcale. Niestety oboje z mezem mamy katar i boje sie..po 1 przeziębieni po 2 tak poźna owu eh..
moyeu lubi tę wiadomość
-
Taki sam jak do południa ten teat wieczorny wyszedł. Czyli ciemniejszy niz zwykle prawie taki jak kontrolna ale xiut brakuje do pozytywnego.
Czy z tel mozna jakos wrzucic zdj na forum bo chciałam ci Przedszkolanko wrzucic do porownania a do tej pory wrzucalam zdj tylko z kompa. -
Och, miód na moje skołatane nerwy
Kozgo, powiem Ci to co mi gin powiedziała, brać luteinę aż okres przyjdzie, jak tylko się pojawi, można odstawić. Zapytałam, bo czytałam że dziewczyny biorą do któregoś dnia i po 3 dniach przychodzi @, czy nie powinnam jednak odstawić np 10 dpo, ale ona powiedziała, że nie, że mam brać i czekać. Teoretycznie, jeśli ciałko żółte przestanie wydzielać progesteron, to nie ma bata, żeby okres nie przyszedł, więc u mnie jest albo ciąża, albo przetrwałe ciałko żółte. Bez wzlędu na wynik, chcę iść do niej w piątek, zobaczymy co powie
Monia wejdź na zapodaj.net i kliknij "na forum" a później wybierz ostatni link ktory Ci wygenerowałoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 22:59
30 lat 🍍 starania od II 2018
❌AMH
💉IVF💊
💉IMMUNOLOGIA🦠
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
przedszkolanka:) wrote:Moyeu od cieni się zaczyna,oby już teraz tylko ciemniała
Kalcia ja w 7dpo miałam identyczne objawy w cb;)
U mnie ok,doszłam szybko do siebie. Obexnie czekam na owu,myślałam że będzie dzisiaj ale wygląda na to,że lekarz się nie mylil i pojawi się w środę:czwartek lub wcale. Niestety oboje z mezem mamy katar i boje sie..po 1 przeziębieni po 2 tak poźna owu eh..[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
A ja w ogóle spać nie moge ostatnio meczy mnie bezsenność. Do tego ten stres czy następnego dnia test wyjdzie również pozytywny .. oszalec mozna27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
moyeu ja widze cień cienia. Super . Po cichu mozna gratulować. Co do testów raczej myla sie w odwrotna strone a nie w ta tylko trzeba pamiętać zeby wynik pdczutsc w niedlugim czasie bo inaczej jak za długo sie czeka zachodzą jakies reakcje chemiczne i test moze wyjsc fałszywie dodatni. Ale wierze ze u Ciebie będzie wszystko dobrze.
Będziesz jutro powtarzać test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 00:59
moyeu lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Najmłodsza_staraczka wrote:Niestety to nie objawy :p
Coś musiałam zjeść, ale masakra, szczególnie w podróży27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity