Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Majaaa wrote:Cholerka, do dziewczyn z chorobami tarczycy. Czy możliwe to, ze po Letroxie (przyjmuję go dopiero od 16 dni, czyli od 1dc) nie ma owulacji? Mimo wysokiego anty tpo miałam owulację systematycznie, a teraz jakaś klapa. Testy owu w ogóle nie ciemnieją
Może ci sie przesunąć Jak zaczelam brac leki na tarczyce to moj cykl miał 51 dni a owu mialam w 39Majaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mikaa88 wrote:Mnie zastanawia jedna rzecz przed braniem lekow mialsm przed @ taki bol piersi a teraz to nic badalam progesteron wszystko w porzadku no ale nawet gdy biore dodatkowo to tez nic ja testow nie robie bo mnie bardzo doluja a jak miesiaczka przyjdzie jakos zie z tym godze
To chyba dośc normalne.
Mnie z reguly piersi bolały tuż po owulacji aż do miesiączki a teraz jestem już 4cykl na stymulacji to bolą góra 4-3dni przed miesiączką, w tym cyklu to w ogóle nie bolą a jutro miesiączka ale w tym cyklu nie miałam monitoringu, nie mierzyłam temperatury więc w zasadzie nic nie wiem ale ogólnie mam regularnie miesiączki więc powinna być juto.Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:To chyba dośc normalne.
Mnie z reguly piersi bolały tuż po owulacji aż do miesiączki a teraz jestem już 4cykl na stymulacji to bolą góra 4-3dni przed miesiączką, w tym cyklu to w ogóle nie bolą a jutro miesiączka ale w tym cyklu nie miałam monitoringu, nie mierzyłam temperatury więc w zasadzie nic nie wiem ale ogólnie mam regularnie miesiączki więc powinna być juto.
Żadnej małpy jutro nie będzie będę bobo! O!Andii, kalcia64 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Andii wrote:Inaczej być nie może Ale tak na poważnie to mój 15cs więc @ nie jest mi już straszna.
Ja mocno trzymam kciuki! Wystarczająco się nastarałaś juzAndii lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja mocno trzymam kciuki! Wystarczająco się nastarałaś juz
Dziękuje Twa to już dość długo, ale od 2cykli nie mierze temperatury, nie robię testów owulacyjnych, nie mam wizyt u lekarza, odpoczęłam trochę psychicznie ale nie odpuściłam, walcze dalejStarania o drugie dziecko -
U mnie dziś juz 24dc, ostatni cykl byl dluzszy (29dc) wczesniejsze 26-27dc wiec wlasciwie nie wiem czego sie spodziewac w tym miesiacu. Przeczuc zadnych nie mam. Objawow jakos tez nie za bardzo, jedynie ciagnely mnie wczoraj piersi ale przez krotki czas. Pozniej przeszlo. Szyjka nisko, zamknoęta wiec jakos sie nie nastawiam.
Obecnie jestem na delegacji, wracam w srode, mam nadzieje ze mnie zaleje dopiero po powrocie -.- -
Lady_Dior wrote:czarnulka24 mnie brzuch nie boli.W pozostałych ciażach skurcze oznaczały jedno Zdarzały się ciągnięcia ale nie skurcze.
moyeu i dobrze,że odpoczywasz Ten odpoczynek jest nam potrzebny.Korzystaj z tej błogiej chwili
kalcia64 kurczę ale jak to Oby się nie roz kręciło to plamienie-ja w dniu testowania miałam i już się bałam-na szczęście przeszło.Mierzysz nadal tempkę?
Ja biorę od 2lat euthyrox 50 i nie zauważyłam,żeby wpłynął na mój cykl.
Ja jestem w drodze do Pl-wracam busem.Siedzę między śmierdzącymi alco facetami fuuuujjj.Ta podróż to jakiś koszmar.5 godzin po Nl ludzi zbieraliśmy-od 17 w busie.Załamka totalna..
Oczywiście schizy mam,że przez tą podróż poronię-weźcie mnie uśpijcie na 2 trymestry
P.S.Czekam z niecierpliwością na Wasze pozytywne testy dziewczyny[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Lady_Dior wrote:czarnulka24 mnie brzuch nie boli.W pozostałych ciażach skurcze oznaczały jedno Zdarzały się ciągnięcia ale nie skurcze.
moyeu i dobrze,że odpoczywasz Ten odpoczynek jest nam potrzebny.Korzystaj z tej błogiej chwili
kalcia64 kurczę ale jak to Oby się nie roz kręciło to plamienie-ja w dniu testowania miałam i już się bałam-na szczęście przeszło.Mierzysz nadal tempkę?
Ja biorę od 2lat euthyrox 50 i nie zauważyłam,żeby wpłynął na mój cykl.
Ja jestem w drodze do Pl-wracam busem.Siedzę między śmierdzącymi alco facetami fuuuujjj.Ta podróż to jakiś koszmar.5 godzin po Nl ludzi zbieraliśmy-od 17 w busie.Załamka totalna..
Oczywiście schizy mam,że przez tą podróż poronię-weźcie mnie uśpijcie na 2 trymestry
P.S.Czekam z niecierpliwością na Wasze pozytywne testy dziewczyny27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
kalcia64 wrote:Dziendobry no niestety sie rozkrecilo tak ze zaczynam nowy cykl. tempka rano byla 36.76 . wiec nie wiem co to bylo. No coz trzeba dalej probowac. Wiek moj robi swoje.A p.o. drugie jest rowne 3 miesiace of wyciagniecia spirali miedzianej. Mam nadzieje ze uda sie niedlugo.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Najmłodsza_staraczka wrote:Ogólnie w poprzedniej ciąży miałam 10 dpo negatywny test, następnego dnia praktycznie niewidoczny cień i bhcg prawie 40. Wiec może z krwi test wyszedłby już wcześniej. Tylko nie wien jak bhcg się wydziela - czy z 0 nagle jest 40, czy to jakoś stopniowo idzie
-
kalcia64 wrote:Dziendobry no niestety sie rozkrecilo tak ze zaczynam nowy cykl. tempka rano byla 36.76 . wiec nie wiem co to bylo. No coz trzeba dalej probowac. Wiek moj robi swoje.A p.o. drugie jest rowne 3 miesiace of wyciagniecia spirali miedzianej. Mam nadzieje ze uda sie niedlugo.
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny w ciąży czy was nadal boli jak na @?
-
Dziewczyny ja w terminie @ i kilka dni później miałam takie skurcze i bóle brzucha, ze chciałam na pogotowie jechać :p nic się nie działo, generalnie początek ciąży jest bolesny często02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
kalcia64 wrote:Dziendobry no niestety sie rozkrecilo tak ze zaczynam nowy cykl. tempka rano byla 36.76 . wiec nie wiem co to bylo. No coz trzeba dalej probowac. Wiek moj robi swoje.A p.o. drugie jest rowne 3 miesiace of wyciagniecia spirali miedzianej. Mam nadzieje ze uda sie niedlugo.
Przykro mi, u mnie też testy nie ciemnieją, boję się że to znów biochemiczna, nie mam na to siłyBasia: -
przedszkolanka:) wrote:Najmlodsza wydaje mi się że beta stopniowo rośnie,przykładem nasza Alex jest
Kalcia przykro mi
Czarnulka przelewanie jest normalne;)
U mnie od wczoraj zaparcia kurdee
Skoro tak, to ja nie wiem jakim cudem mi nie wyszedł test o czułości 10 wtedy bhcg miałam na pewno powyżej 2002.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2