Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Mi mowiono ze podczas starań i ciąży powinno sie miec 6-7
Ja oczywiście teraz nie badalam . Ale przed 4 ciaza mialam az 10.5 bralam metyle zeby zbic
Mnie teraz wyszła 9,1 i myślałam że jest spoko przy normach 5,1 do 15,4, a tu po Twoim komentarzu doczytałam że faktycznie przy staraniach powinna wynosić 6-7 μmol/l muszę zerknąć jaki kwas foliowy jest w tym suplemencie który mam i zmienić go jak cośczarnulka24, Beti82 lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
Jutro laboratorium otwarte. Tez zbadam wreszcie homocysteine.
Kupuje sałatkę i wracam do donuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
przedszkolanka:) wrote:Semi musi równowaga
Aha,dla tych co po owu sa- czytalam ,že teraz dobrze jest jeść ciepłe posiłki (np.zamoast kanapek owsianka na mleku)
W Halloween mamy USG, zobaczymy co tam sie wyczynia
Swoja drogą męczą i niepokoją mnie ciagniecie, skurcze w podbrzuszu, sa dość silne i częsteprzedszkolanka:), Najmłodsza_staraczka, Izaw lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Semi musi równowaga
Aha,dla tych co po owu sa- czytalam ,že teraz dobrze jest jeść ciepłe posiłki (np.zamoast kanapek owsianka na mleku)
Dzisiaj jadłam owsiankę na śniadanie a nigdy nie jadamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Semi wrote:Powiedzcie mi, czy wzrost Bety w ciagu 48 godzin o 180% to norma ? Szczerze wiem, ze powinno minimum o 66% wzrosnąć, ale tak duzy wzrost oznacza ze mam sie cieszyć?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Cholerka, do dziewczyn z chorobami tarczycy. Czy możliwe to, ze po Letroxie (przyjmuję go dopiero od 16 dni, czyli od 1dc) nie ma owulacji? Mimo wysokiego anty tpo miałam owulację systematycznie, a teraz jakaś klapa. Testy owu w ogóle nie ciemnieją
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Cholerka, do dziewczyn z chorobami tarczycy. Czy możliwe to, ze po Letroxie (przyjmuję go dopiero od 16 dni, czyli od 1dc) nie ma owulacji? Mimo wysokiego anty tpo miałam owulację systematycznie, a teraz jakaś klapa. Testy owu w ogóle nie ciemnieją
A temperaturę mierzysz?Starania o drugie dziecko -
Uwierzcie mi, ze to jest pierwszy raz od dłuższego czasu kiedy nie poszłam na monitoring ani nie mierzę temperatury. Zawsze owulacja była 14/15 w dc. Może jeszcze przyjdzie, ale martwią mnie te w ogóle nie ciemniejące testy. A może to właśnie ich wina? Pierwszy raz używam clear blue...
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Majaaa wrote:Uwierzcie mi, ze to jest pierwszy raz od dłuższego czasu kiedy nie poszłam na monitoring ani nie mierzę temperatury. Zawsze owulacja była 14/15 w dc. Może jeszcze przyjdzie, ale martwią mnie te w ogóle nie ciemniejące testy. A może to właśnie ich wina? Pierwszy raz używam clear blue...
Testom nie ma co ufaćMajaaa lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Maja spokojnie. Pamiętasz jak mi zjaśnial? A na następny dzien pozytywny. Zacznijcie serduchowac co 2 dzien to nie przegapisz
Kurr a mnie pociągnąl teoretycznie owulacyjny (prawy!) jajnik..się już nakręcam duren w jakimś 2-e dni po. Sprowadźcie mnie na ziemię plis! -
przedszkolanka:) wrote:Maja spokojnie. Pamiętasz jak mi zjaśnial? A na następny dzien pozytywny. Zacznijcie serduchowac co 2 dzien to nie przegapisz
Kurr a mnie pociągnąl teoretycznie owulacyjny (prawy!) jajnik..się już nakręcam duren w jakimś 2-e dni po. Sprowadźcie mnie na ziemię plis!
Kurde to nie lecieć codziennie? Co dwa dni? Zawsze mam ten sam dylemat...Choć może ma to sens. Zawsze robiliśmy to codziennie w okresie płodnym i nie wychodziło, to może co drugi dzień wyjdzie:/
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Majaaa wrote:Kurde to nie lecieć codziennie? Co dwa dni? Zawsze mam ten sam dylemat...Choć może ma to sens. Zawsze robiliśmy to codziennie w okresie płodnym i nie wychodziło, to może co drugi dzień wyjdzie:/
Majaaa lubi tę wiadomość
-
Majaaa wrote:Cholerka, do dziewczyn z chorobami tarczycy. Czy możliwe to, ze po Letroxie (przyjmuję go dopiero od 16 dni, czyli od 1dc) nie ma owulacji? Mimo wysokiego anty tpo miałam owulację systematycznie, a teraz jakaś klapa. Testy owu w ogóle nie ciemnieją27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny w ciąży czy was nadal boli jak na @?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 23:10
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity