Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Najmłodsza bo pisałaś o staraniach o pierwsze dziecko. Długo się staraliście?
Prawie rokAnia95 lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Kurcze ja mam straszny skurcz. Pod żebrami. Jak wezmę nospe to na trochę pomaga i zaraz znów. Na szczęście najbardziej go czuję pod żebrami a nie w podbrzuszu. Czy jest też w podbrzuszu to sama nie wiem, trochę mnie tam rwie.. miałyście tak może na początku ciąży? Trochę się boję
-
Kochane proszę powiedzcie homocysteina 8,89 to dobry wynik?
-
przedszkolanka:) wrote:Makalotia a nie masz pełnych jelit? Ja jak się najadlam to tak miałam..
Pije sok wyciśnięty z grejpfruta ;p nie miałam czasu sie bawic z obieraniem:D -
Beti82 wrote:Kochane proszę powiedzcie homocysteina 8,89 to dobry wynik?
Ja oczywiście teraz nie badalam . Ale przed 4 ciaza mialam az 10.5 bralam metyle zeby zbic27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Moje drogie, zrobiłam dzisiaj test pink z Rossmanna, ale znowu po południu. Nie pokazał niestety takiego cienia, jak allegrowy test wczoraj. Ale też chyba nie był całkowicie biały. Pewnie na dniach się okażę, co z tego będzie. Tak czy inaczej bardzo sie, że coś się ruszyło, bo przez te pięć miesięcy to zupełnie nic się nie działo.
Anhydra lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nie mam przeczuc:) poki co piersi jeszcze nie zaczely bolec przed okresem, ale za to nadrabiam krzykiem i nerwami, mam ochotę wszystkich pozabijać a to u mnie objaw zbliżającego się okresu
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:Nie mam przeczuc:) poki co piersi jeszcze nie zaczely bolec przed okresem, ale za to nadrabiam krzykiem i nerwami, mam ochotę wszystkich pozabijać a to u mnie objaw zbliżającego się okresu
-
Siedze na seminarium magisterskim. Zabijcie mnie
przedszkolanka:), Anhydra lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Semi wrote:Powiedzcie mi, czy wzrost Bety w ciagu 48 godzin o 180% to norma ? Szczerze wiem, ze powinno minimum o 66% wzrosnąć, ale tak duzy wzrost oznacza ze mam sie cieszyć?