Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Jak endo mi teraz powie,że ze starań nici i mam to @#$ hashimoto to się załamię.. ehhh
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
przedszkolanka:) wrote:Jeszcze tak myślę czy to nie może być podwyższone po cb? Czy nie ma wpływu?
-
dzastina89 wrote:Cześć dziewczyny zyny, miałam testować 4.10 bo wtedy się miesiączki spodziewam, ale. Dzisiaj idę na imprezę rodzinna to myślę rano a zrobię test na wszelki wypadek. I wyszedł mi mega bladzioch, jestem 10dpo więc wiem że mega wcześnie. I teraz się wtresuje po co ja ten test zrobiłam, za wcześnie wiem i będę myśleć tylko czy dobrze czy nie. Jestem po jednym poronienia, jednym co i MMA synka z 05.217 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cf1ecf1f702.jpg
Nie wiem jest sens już tak wcześnie, jutro, iść na betę?
Piękna kreska a nie bladzioch super gratulacje.
Mnie wczoraj bolal jajnik mega ale to 11dc wiec szybko cos sluz tez jakos bez szalu -
nick nieaktualny
-
Beata81 wrote:Kochana, ja mam Hashimoto, też robiłam ostatnio wyniki przed wizytą do endokrynologa, tsh, ft4 w normie, ft3 troszkę wyższe, ale antyTPO ok.200 ,i powiedziała, żeby pilnować tsh, jeśli będzie w normie można się starać. W pierwszej ciąży miałam antyTPO ponad 300, biorę cały czas euthyrox. Byłam u 3 endokrynologów i każdy mówił to samo, ale chętnie się dowiem, co Twój powie.
A może to za szybko po cb zrobilam i tylko hormony szaleją? No nic,dietę muszę znowu zmienić póki co.
Witam Robaczek -
przedszkolanka:) wrote:Dam znać
A może to za szybko po cb zrobilam i tylko hormony szaleją? No nic,dietę muszę znowu zmienić póki co.
Witam Robaczekprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj strasznie zły humor.
Dobra koleżanka z która miałyśmy razem testować wysikala dwie kreski. Chciałabym się cieszyć, ale mi smutno ...02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja mam dzisiaj strasznie zły humor.
Dobra koleżanka z która miałyśmy razem testować wysikala dwie kreski. Chciałabym się cieszyć, ale mi smutno ...
Doskonale Cię rozumiem. Moja koleżanka zaczęła się starać 2 miesiące temu i boję się, że szybciej zobaczy ode mnie 2 kreski, a ja się staram już prawie rok -
Najmłodsza_staraczka wrote:Ja mam dzisiaj strasznie zły humor.
Dobra koleżanka z która miałyśmy razem testować wysikala dwie kreski. Chciałabym się cieszyć, ale mi smutno ...27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ania95 wrote:Doskonale Cię rozumiem. Moja koleżanka zaczęła się starać 2 miesiące temu i boję się, że szybciej zobaczy ode mnie 2 kreski, a ja się staram już prawie rok
Nie przyspieszymy tego.. Najmlodsza zrób dzisiaj coś dla siebie,jakies spa domowe czy coś -
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Ja mam dzisiaj strasznie zły humor.
Dobra koleżanka z która miałyśmy razem testować wysikala dwie kreski. Chciałabym się cieszyć, ale mi smutno ... -
przedszkolanka:) wrote:Meggs czyli np.przez to anty tpo mogłam mieć za kazdym razem podwyzszone limfocyty we krwi?
Nie mniej jednak wzrost poziomu limfocytów najczęściej ukazuje iż w organizmie coś się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 11:21
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No i dupaaaaa test owu negatywny hmm.a wczoraj tak jajnik bolal ze nie mogalam zasnac dopiero jak wzielam tabletkę bo tak dokuczalo.. piersi prawie przestaly bolec czyzbym przegapila owu? Chyba ze w tym cyklu tez bedzie okolo 16 dc
To moj wykres
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/271d5bf20267.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 11:26
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:No i dupaaaaa test owu negatywny hmm.a wczoraj tak jajnik bolal ze nie mogalam zasnac dopiero jak wzielam tabletkę bo tak dokuczalo.. piersi prawie przestaly bolec czyzbym przegapila owu? Chyba ze w tym cyklu tez bedzie okolo 16 dc
To moj wykres
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/271d5bf20267.png